התייעצות התיעצות על סקיצה למטבח. תודה

• הוסף לסימניות
ואם יש מישהי שיש לה להראות לי הדמיות של מטבחים שיש ארון פינתי בין השישים. אני ממש אשמח לראות
זה יעזור לי להחליט.
אם את מסתדרת עם שרטוטים עצמאיים, אולי יתאים לך לעשות הדמיה בעצמך. יש כלים חינמיים ברשת.
אני שיחקתי עם floorplanner, עזר לי להבין איך דברים יראו בחלל.
הפריטים כמו ארונות מטבח, ריהוט, דלתות וכו' שם ניתנים לבחירה מתוך רשימת "מוצרים" סגורה. אפשר לשנות את המידות (כמעט תמיד), אבל לא לשנות צבע. לרוב הדברים יש מבחר מספיק גדול כדי שיהיה אפשר למצוא משהו בצורה הנכונה, אז זה שימושי בשביל לקבל מושג של צורת החלל. צבעים יותר קשה לקבל, אבל לרוב יש מספיק מבחר בשביל לבחור בין בהיר לכהה, לפחות.
אפשר לשחק עם זוית המצלמה ואז לייצא תמונה שמתקבלת יותר יפה וריאליסטית מאשר התצוגה המקדימה שרואים על המסך.
אפשר לטעון בתור רקע את השרטוט שהכנת ואז קל יותר לבנות דברים על גבי זה.
מצרפת דוגמה להדמיה שעשיתי באמצעות הכלי הזה.
הדמיה 11.jpg

• הוסף לסימניות
אני לא מחפשת לשים כלים בצד השני של הכיריים, כמו שיש כיריים שנמצאות בסוף השיש...
לגבי העלות, זה באמת שיקול...

תודה רבה

יש למישהי תמונה איך זה אמור להיראות מטבח כזה, עם הארון הפינתי?

• הוסף לסימניות
תודה על הקישור לאתר, אני ינסה
ועדיין אם יש למישהו הדמיה מוכנה, יעזור לי מאוד.

• הוסף לסימניות
@שרה. איורים מכל הלב אם הקיר האלכסוני שם לא קיים הייתי שוקל לגנוב את הפינה לצד השני (מה יש שם מעבר לקיר?) אולי פינת נט"י תתאים שם?
אם לא, הייתי מרפת את הפינה לארון תחתון, מתחת לכיור או משהו, מאחסנת שם חומרי ניקוי שאינם בשימוש שוטף וכו', מעל הפינה משאירה שיש רגיל

• הוסף לסימניות
אני לא מחפשת לשים כלים בצד השני של הכיריים, כמו שיש כיריים שנמצאות בסוף השיש...
לגבי העלות, זה באמת שיקול...

תודה רבה

יש למישהי תמונה איך זה אמור להיראות מטבח כזה, עם הארון הפינתי?
נראה לי שלא הבנת את דברי אז אני אפשט אותם בדוגמא קטנה: נניח את מטגנת חביתה, את רוצה לפתוח ביצה לתוך צלוחית, להוסיףפתיתי גבינה צהובה, לשקשק עם מזלג ואז לשפוך למחבת .איפה את מבצעת את הפעולות הללו ,והיכן את מניחה את הכלי כשסיימת לשפוך למחבת?

אשמח לעזור לך בתכנון נכון ומקצועי.

ובינתיים עיצה קטנה::)
התיעצות על סקיצה למטבח.PNG

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד הדמיה של כזה ארון?

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד הדמיה של כזה ארון?
זה לא דבר שמקובל כ"כ לעשות.
אופתע לראות הדמיה של כזה ארון.
יש לי כמה תמונות של ארון פינתי שעשיתי אבל לא כך.
זה לדוגמא: מטבח שעברו עליו די הרבה שנים ועדיין מתפקד מצוין.
1751213851967.jpeg

• הוסף לסימניות
אוקי, רעיון פינה כזאת.
תודה

• הוסף לסימניות
זה גם מטבח מאד ישן, :) עם ארון פינתי שונה:
מטבח ג.PNG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה