- הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אשמח לעצתכם
זכינו במחיר למשתכן וקיבלנו מטבח בסיסי מחברת קמילה מטבחים דרך הקבלן – מדובר בארונות תחתונים בלבד (חלקם מגירות) וארון בילד-אין.
מה שהבנו זה שאין אפשרות לבצע שינויים במה שהקבלן נותן, אלא רק להוסיף שדרוגים דרך קמילה – בתוספת תשלום כמובן.
ביקשנו להחליף את החיפוי ואת השיש שעל הקיר (הסטנדרט קיבלנו לא היה לטעמנו), והוספנו גם ארונות עליונים ואי.
יש לי תמונות שצירפתי כאן מהפגישה עם המעצבת (עדיין לא חתמנו).
קיבלנו הצעת מחיר של 48,000 ₪ על כל השדרוגים, וההתלבטות שלנו היא –
האם המחיר שווה? או שכדאי לוותר ולקחת את הזיכוי מהקבלן (9,600 ₪) ולעשות מטבח בעצמנו?
התקציב מוגבל ל-60,000–65,000 ש"ח,
ויש לנו ממש ימים לקבל החלטה.
אשמח לשמוע מכם – כל דעה, טיפ או ניסיון אישי יעזרו לי מאוד!
תודה מראש
(אני מקווה שהתמונות יחסית ברורות לא הסכימו להביא לנו את התוכנית נתנו לנו רק לצלם דרך המחשב)
אשמח לעצתכם
זכינו במחיר למשתכן וקיבלנו מטבח בסיסי מחברת קמילה מטבחים דרך הקבלן – מדובר בארונות תחתונים בלבד (חלקם מגירות) וארון בילד-אין.
מה שהבנו זה שאין אפשרות לבצע שינויים במה שהקבלן נותן, אלא רק להוסיף שדרוגים דרך קמילה – בתוספת תשלום כמובן.
ביקשנו להחליף את החיפוי ואת השיש שעל הקיר (הסטנדרט קיבלנו לא היה לטעמנו), והוספנו גם ארונות עליונים ואי.
יש לי תמונות שצירפתי כאן מהפגישה עם המעצבת (עדיין לא חתמנו).
קיבלנו הצעת מחיר של 48,000 ₪ על כל השדרוגים, וההתלבטות שלנו היא –
האם המחיר שווה? או שכדאי לוותר ולקחת את הזיכוי מהקבלן (9,600 ₪) ולעשות מטבח בעצמנו?
התקציב מוגבל ל-60,000–65,000 ש"ח,
ויש לנו ממש ימים לקבל החלטה.
אשמח לשמוע מכם – כל דעה, טיפ או ניסיון אישי יעזרו לי מאוד!
תודה מראש
(אני מקווה שהתמונות יחסית ברורות לא הסכימו להביא לנו את התוכנית נתנו לנו רק לצלם דרך המחשב)
הנושאים החמים