מחזירים אותם עכשיו
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
לא חושבת שזה עובד אצל כולם....תנסו חודש בלי מתוק (גם לא זירו)
אחרי חודש לא תהיו מסוגלים מתוק
לא חושבת שזה עובד אצל כולם....תנסו חודש בלי מתוק (גם לא זירו)
אחרי חודש לא תהיו מסוגלים מתוק
תודה על התגובה המפורטת!!בתור אחת ששנים לא הית המסוגלת לשתות לא מתוק ומכורה לשוקולדים וכו
אפשר לבצע שינויים אבל זה צריך לבוא מהחלטה חזקה
אצלי למשל זה עבד בגיל קצת יותר בוגר ולא בטרנדיות או משהו חיצוני
רק כשהרגשתי מבפנים שאני בשילה לשינוי זה עבד
אני משתמשת במיים מינרלים של מי עדן לדעתי הכי טעים מכל הסוגים אבל תנסי לבד
המי ברז ממש לא טעימים לי וגורמים לי לשתות כל משהו אחר...
לגבי השוקולדים אצלי זה עבד שהתחלתי דיאטה אז הורדתי תקופה לגמרי אבל כאחת שמכורה לזה לא הצלחתי לעמוד בזה אז קניתי את השוקולדים הפחות טעימים עם 70 אחוז קקאו וזה מספק אותי בינתיים
לא אומרת שהיום אחרי תקופה אני לא קונה גם סוגים אחרים אבל זה לא אותו דבר כמו שהיה לפני לא בכמות ולא בתכיפות
אז רק כשתרגישי שאת בשילה תפני לביצוע המשימה זה דורש הרבה כח ואומץ ובעיקר דרבון ע"י מאכלים אחרים לא מתוקים שאת אוהבת או לחילופין לנסות להכיון מאכלים בריאים מתוקים כמו חזה ברוט דבש וכד' כשממש מרגישים שחובה המתוק
בהצלחה רבה והרבה כח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ראש חריף1 //