דרוש מידע התנדבות

• הוסף לסימניות
יודעת על ארגונים שממשיכים בפעילות למרות הקורונה?
זה לא תלוי בארגונים כ''כ זה תלוי בבתי חולים.
יש מקומות יותר סגורים ונוקשים כמו שניידר, בלינסון ועוד.. ויש מקומות שיותר מאפשרים כמו תל השומר ומעייני הישועה.
התמר פועל המון בעיקר בבלינסון- שניידר כך שיתכן שיהיה יותר קשה להכנס לשם, אבל מאירים ועזר מציון יש להם פריסה רחבה גם במעייני הישועה ותל השומר ונדמה לי גם באיכילוב. אז יתכן ששם יש יותר סיכוי.
רק קחי בחשבון שאם את לא נשואה יכול להיות שזה קצת מאוחר עכשיו לתאם.

• הוסף לסימניות
אנחנו שנה אחת הלכנו עם אבא של אחת החברות לחלק משלוחי מנות
הלכנו להדסה ען כרם בלי תאום וזה היה קצת מסובך
אבל בסוף נתנו לנו להכנס ללובי מחוץ למחלקה והילדים יצאו אלינו
ובמחלקות האונקולוגיות נתנו לנו שמחה ורצון להכנס כנראה ששם יש פחות מתנדבים
גם נכנסו לחדרים של חולות ונגנו בגיטרה ושרנו
והם ממש התרגשו החולים והמלווים שלהם
זה משלוחי מנות שאתם בעצמכם עשיתם או מטעם ארגון כלשההו?

• הוסף לסימניות
אוף , אני ממש רוצה להתנדב עם ילדים חולים , לא לשמור אלא לשמח אותם,
להביא להם דברים שישמחו אבל יש בי קצת חשש ואני לא מוצאת מישהי מתאימה לזה,
הרבה ממי שאני מכירה פשוט פוחדות להיות במחלקות עם ילדים חולים,
אני יודעת כמה המתנדבים עוזרים , גם לאבא שלי הם עזרו ממש לפני שנפטר ןאני רוצה גם.
איך מייצרים אומץ ואיך מגיעים לזה?
יש כאן בחורות שמתנדבות?

• הוסף לסימניות
אוף , אני ממש רוצה להתנדב עם ילדים חולים , לא לשמור אלא לשמח אותם,
להביא להם דברים שישמחו אבל יש בי קצת חשש ואני לא מוצאת מישהי מתאימה לזה,
הרבה ממי שאני מכירה פשוט פוחדות להיות במחלקות עם ילדים חולים,
אני יודעת כמה המתנדבים עוזרים , גם לאבא שלי הם עזרו ממש לפני שנפטר ןאני רוצה גם.
איך מייצרים אומץ ואיך מגיעים לזה?
יש כאן בחורות שמתנדבות?
את מחפשת משהי שתבוא אתך בעצם?
מאיפה את?

• הוסף לסימניות
חברה שלי מעוניינת לשמור על ילדים חולים בביה"ח שערי צדק
למי היא צריכה לפנות?
תודה

• הוסף לסימניות
ואת יודעת מה עושים ? איך מגיעים לארגונים כלשהם ? משהו?
ניסיתי לפנות לעזר מציון ולמאירים לחולה, ובשניהם הבנתי שיש להם קבוצות קבועות ואין צורך בעוד משהו.
אז חשבתי לנסות לעשות משהו עצמאי. (אנו זקוקים עכשיו לישועה גדולה, ככה שאני רוצה ממש לעשות משהו)

• הוסף לסימניות
ניסיתי לפנות לעזר מציון ולמאירים לחולה, ובשניהם הבנתי שיש להם קבוצות קבועות ואין צורך בעוד משהו.
אז חשבתי לנסות לעשות משהו עצמאי. (אנו זקוקים עכשיו לישועה גדולה, ככה שאני רוצה ממש לעשות משהו)
יש לי חבר שעושה בלי שום ארגון,
מגיע ביום שישי למחלקות מסויימות, מחלק משהו לכל ילד, ואפילו למבוגרים,
הבת שלו מנגנת על גיטרה, והיא עושה רקע מוזיקאלי לביקור

כרגיל מאד מאד שמחים לקבל בעיקר את החיוך ואת המילה טובה ומנחמת.

• הוסף לסימניות
יש לי חבר שעושה בלי שום ארגון,
מגיע ביום שישי למחלקות מסויימות, מחלק משהו לכל ילד, ואפילו למבוגרים,
הבת שלו מנגנת על גיטרה, והיא עושה רקע מוזיקאלי לביקור

כרגיל מאד מאד שמחים לקבל בעיקר את החיוך ואת המילה טובה ומנחמת.
השאלה אם לא עושים בעיות להכנס לשם?
אני יודעת לדוג' שבשניידר מאד קשה להכנס בד''כ.
ושנה אחת לפני הקורונה ניסנו לבוא למעייני הישועה וגם אז עצרו אותנו ובדקו בדיוק במה מדובר ולא נתנו להכנס לכל מקום.

• הוסף לסימניות
השאלה אם לא עושים בעיות להכנס לשם?
אני יודעת לדוג' שבשניידר מאד קשה להכנס בד''כ.
ושנה אחת לפני הקורונה ניסנו לבוא למעייני הישועה וגם אז עצרו אותנו ובדקו בדיוק במה מדובר ולא נתנו להכנס לכל מקום.
מרימים טלפון לפני ושואלים, הכי פשוט וקל.

כשהייתי עם הבן שלי בשניידר בשבת,
כחצי שעה לפני שבת הגיעו משפחת דתית לאומית בהרכב מלא, וחילקו מתנות לילדים.

ואגב, לגבי ישועה דחופה.... עוד שבוע נאמר על היום ההוא 'כל הפושט יד נותנים לו', יש סגולות גדולות ונפלאות ביום, וברוך השם זכינו לכמה כאלה במהלך השנים האחרונות....

• הוסף לסימניות
מא

מאזור בני ברק , מחפשת הכל,
גם מישהי שיש לה מידע או שיודעת מה עושים
אם יש לך עוד כמה חברות יש לי מה להציע לך,ולדעתי מחלקות הילדים מפוצצת,יש מחסור אצל מבוגרים

• הוסף לסימניות
מרימים טלפון לפני ושואלים, הכי פשוט וקל.

כשהייתי עם הבן שלי בשניידר בשבת,
כחצי שעה לפני שבת הגיעו משפחת דתית לאומית בהרכב מלא, וחילקו מתנות לילדים.
זה כנראה היה ממש מזמן,
כי לפני פחות משנה נסנו להכנס לשם לבקר בן משפחה והם היו מאד נעימים אבל עקשים.
בתור בית חולים זה באמת מקום מעולה גם מבחינת צוות. אבל כן הם שומרים על כללים נוקשים בכל מחיר.
ואגב, לגבי ישועה דחופה.... עוד שבוע נאמר על היום ההוא 'כל הפושט יד נותנים לו', יש סגולות גדולות ונפלאות ביום, וברוך השם זכינו לכמה כאלה במהלך השנים האחרונות....
תודה!
לצערי, עשינו כמעט כל דבר ששמענו.
אני לא מחפשת לעשות את זה בתור סגולה, יותר בכיון של להוסיף מעשה טוב.

• הוסף לסימניות
זה כנראה היה ממש מזמן,
לפני הקורונה....
לא יודע מה קורה בתקופה זו.

אבל מה עושים איתם?
תלוי,
לפעמים מקשיב לסיפורים מרתקים והיסטוריים, לפעמים מספר להם סיפורים מהווה
לפעמים מראה להם סרט במחשב נייד שלי, או שר איתם שירים

באיזה בית אבות התנדבת?
כל פעם לפי איך שיצא,
בתקופה האחרונה נקשרתי למחלקה מסויימת בבית אבות בבני ברק, אנשים ונשים מאד מאד נחמדים, שפשוט מאושרים עד הגג שמישהו מגיע.
לשמחתי הילדים שלי מאד מתחברים לזה, ובחלק מן הפעמים [כשהתירו להם] הגיעו איתי יחד.

וסליחה על השאלה אבל זה לא עושה דיכאון אווירה של אנשים מבוגרים שרובם חולים וחלקם גם ממורמרים ?
אכן לא קל להם, ולכן בהתחלה לפעמים הם ממורמרים,
אבל תמיד מוצאים את החייכן/נית והנחמד, וכמעט תמיד אחרי קצת יחס חם ואוהב הם משתפים פעולה ומתרגשים שחשבת עליהם והגעת במיוחד.

לא אשכח שביום הבת מצוה של הבת שלי היא הגיעה לקבל ברכה מאחת הזקנות בבית אבות, וההיא בכתה מהתרגשות זה מחמם את הלב בצורה מטורפת, אין דבר שדומה לזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת