- הוסף לסימניות
כן אני רוצהאלא אם כן אני יעזור לך ואני יעביר אותך ישר לבפנים רוצה?
בירושלים.
כן אני רוצהאלא אם כן אני יעזור לך ואני יעביר אותך ישר לבפנים רוצה?
מרגש לקרוא את האשכול הזה!
מי כעמך ישראל!
לא רוצה להתחייב, אבל אני מוכנה לנסות לברר דרך משהי שמכירה את התחום מצוין, אולי נוכל לארגן קבוצה מכאן.
רק חשוב לי קודם כל לדעת פרטים כללים.
אזור מגורים- דרום, צפון, ירושלים, מרכז.
עדיפות להתנדבות בערב/ביום. וכ'
בגדול מה שנראה לי שיהיה אפשרי זה סיבוב בערב (ביום יש המון המון ארגונים שפעילים שם)
רק קחו בחשבון שזה לא יכול להיות מידיי מאוחר-אלו אנשים חולים אחרי הכל.
וככל הנראה או בתל השומר/בלינסון/מעייני הישועה. - לא נראה לי שתיהיה לה אפשרות לתאם מול מקום שגם אני וגם היא לא מכירות.
אם מעניין אתכן תכתבו לי ואנסה לבדוק מולה מחר בעז''ה.
במובן מסוים עדיף אחרי פורים, כי בפרים יהיה הרבה אנשים שיבואו לשמח אותםמענין.
כי השאלון היה נראה מוזר.
בכ''א שלחתי, נראה מי יהיה.
לא נראה לי שכבר יש סיכוי להכנס לפורים.
כן!!!!אלא אם כן אני יעזור לך ואני יעביר אותך ישר לבפנים רוצה?
גמני ממש אשמח!!אלא אם כן אני יעזור לך ואני יעביר אותך ישר לבפנים רוצה?
אשמחאין לי פרטי , רוצה את הכתובת מייל ?
כשאת פה תקפיצי את הנייק שלי כדי שארשום את המייל ואח"כ אוכל למחוקאשמח
הייתי ממש שמחה אם יכולתי להירתם אבל אני במרכז וירושלים זה קצת רחוק..מחפשים מתנדבים להיות אצל חני-חנה בת מיכל בבי"ח הרצוג בירושלים. בשעות צהרים-15:00 ואחה"צ עד 7 בערב למחר-יום שני, רביעי חמישי. נראית טוב ולא מפחיד רק מונשמת.
אין שום דרישה לטיפול או להשגחה אלא רק לדבר לגעת פשוט לגרות מה שיותר ויש ב"ה תגובות, כלומר מרגישים שיש עם מי לדבר.
תודה מראש!
פניתם לעמותות כמו יש תקוה או בארץ החיים? הם עוזרים בזהמחפשים מתנדבים להיות אצל חני-חנה בת מיכל בבי"ח הרצוג בירושלים. בשעות צהרים-15:00 ואחה"צ עד 7 בערב למחר-יום שני, רביעי חמישי. נראית טוב ולא מפחיד רק מונשמת.
אין שום דרישה לטיפול או להשגחה אלא רק לדבר לגעת פשוט לגרות מה שיותר ויש ב"ה תגובות, כלומר מרגישים שיש עם מי לדבר.
תודה מראש!
תודה רבה. אבל אנחנו בהרצוג בירושלים.בואי להתנדב איתנו בבית חולים שניידר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //