- הוסף לסימניות
כן, אני צריך לקרוא יותר לאט כשאני קורא באינטרנטלכן כתבתי שזו השערה![]()
כן, אני צריך לקרוא יותר לאט כשאני קורא באינטרנטלכן כתבתי שזו השערה![]()
כן, אבל זה מקרה אחר לגמרי.לא מצליחה להבין את פרטי הסיפור לעמוק
אבל אני כן יודעת,
שאנחנו אישית שאלנו רב
והוא אמר לו שאין בעיה לא לקחת הפסקה
ולאכול על המחשב,
ולצאת בסוף היום חצי שעה קודם
אמר שמותר לעשות כך מבלי לעדכן את המעסיק?לא מצליחה להבין את פרטי הסיפור לעמוק
אבל אני כן יודעת,
שאנחנו אישית שאלנו רב
והוא אמר לו שאין בעיה לא לקחת הפסקה
ולאכול על המחשב,
ולצאת בסוף היום חצי שעה קודם
אבל מה שבטוח,אשכול מוזר
גזל שנעשה בתום לב לא גזל?
להחתים זה עונש?
ממש לא נכוןאבל מה שבטוח,
הבוסית נודינקית....
יכלה לומר,"להבא על תעשי זאת, ואפילו לנזוף בה קלות.
זה נעשה בתום לב ונראה שזה היה ע"ח ההפסקה... (ברב המקומות היום לא סופרים את ההפסקה)
כלל בסיסי בניהול זה מינימום גמישות
וזאת נשמעת מנהלת שהמשכורות לא יוצאת מהכיס שלה.....
אמר שע"פ חוק אני זכאית לחצי שעה הפסקה, ואני יכולה לקחת את זה מתי שאני רוצה.אמר שמותר לעשות כך מבלי לעדכן את המעסיק?
בניגוד להסכמת המעסיק?
גם אם מותר, מניחה שאם נכנסים מול המעסיק לנישות של - מותר, אסור,
זו דרך די טובה להסתכסך איתו...
אם את מחתימה ורואים את שעת היציאה אז אולי זה נקרא בהסכמה?אמר שע"פ חוק אני זכאית לחצי שעה הפסקה, ואני יכולה לקחת את זה מתי שאני רוצה.
ואני מנסה להבין למה זה בעייתי,
אם זה עבודה מול קהל, והעובדת התיחבה להיות זמינה בשעות האלו אז זה באמת בעיה,
אבל אם זה מול מחשב, למה שלמעסיק יהיה אכפת מתי אני לוקחת את ההפסקה?
לפחות לא אני היחידה שחשבתי על זהאיך היא תסתדר עם החזרת הילדים מהגן אחרי הסיפור הזה?![]()
תעשה יציאה וכניסה כל יום בזמן הזה.אם את מחתימה ורואים את שעת היציאה אז אולי זה נקרא בהסכמה?
ולפותחת האשכול שאלה לא קשורה וקשורה:
איך היא תסתדר עם החזרת הילדים מהגן אחרי הסיפור הזה?![]()
וואלה.גילתה שאחיינית שלי יצאה כבר תקופה להוציא את ילדיה מהמסגרות כל יום ב3 וחזרה לעבודה ברבע ל4 בערך כאשר היא מסיימת רשמית יום עבודה ב5. לא ביקשה או סיפרה כי הניחה שהיא יודעת או שזה בסדר מבחינתה כל עוד היא מתקתקת את המוטל עליה.
אבל
אותה בוסית לא חשבה כך ונתנה לה 'קנס' של שעות עבודה ללא תשלום בשווי 1500 שיחולקו ל4 חודשים
כלומר לתקף יציאה בערך 20 דקות ביום לפני היציאה בפועל ולמעשה לעבוד אותם ללא תמורה
האם זה חוקי?
הבוסית: זה יותר בשבילך מאשר בשביל המערכת, אני לא רוצה שיהיה לך גזל
אולי באמת לא אכפת לואמר שע"פ חוק אני זכאית לחצי שעה הפסקה, ואני יכולה לקחת את זה מתי שאני רוצה.
ואני מנסה להבין למה זה בעייתי,
אם זה עבודה מול קהל, והעובדת התיחבה להיות זמינה בשעות האלו אז זה באמת בעיה,
אבל אם זה מול מחשב, למה שלמעסיק יהיה אכפת מתי אני לוקחת את ההפסקה?
חחחלפחות לא אני היחידה שחשבתי על זה
היא גנבה כל יום ממקום העבודה כמה עשרות שקלים, ומתפלאת כשמבקשים ממנה להחזיר בתשלומים נוחים?רק בשביל לסבר את האוזן
היא זאת שאמרה לבוסית בעצמה, כשפגשה אותה בחוץ שהיא הלכה להוציא את הילדים ולשים אותם אצל הסבתא (אמא שלי) עד חמש, וכשראתה שהיא מופתעת הוסיפה שהיא כבר עושה זאת תקופה. זה רק מראה עד כמה היא חשבה שזה בסדר ושזה נעשה בתום לב.
אגב, מלבד השעות שהיא מבקשת ממנה להחזיר (אולי בתוספת) היא ביקשה שמעתה תעדכן אותה ותבקש בכל פעם שיוצאת וחוזרת, גם אם היא מחתימה אצבע, משהו שלא היה נדרש עד כה אולי זה עונש נוסף מי יודע…
אני לא מבינה מה ההבדל בינה לבין עובד שיוצא כל יום לארוחת צהרים??היא גנבה כל יום ממקום העבודה כמה עשרות שקלים, ומתפלאת כשמבקשים ממנה להחזיר בתשלומים נוחים?
וואלה.
עולם הפוך.
ולהחזיק כזאת עובדת בלי להבהיר לה שהיא צריכה לעדכן כשהיא יוצאת וחוזרת זה לזרוק את הכסף,
הבוסית שלה נשמעת סופר עדינה ומתחשבת.
עובד שיוצא כל יום לארוחת צהריים כ"כ ארוכה בלי שזה חלק מתנאי העבודה הוא גם לא בסדר באותה מידה,אני לא מבינה מה ההבדל בינה לבין עובד שיוצא כל יום לארוחת צהרים??
לי היא נשמעת בוסית נודניקית שמנסה להרגיש את עצמה
היא יכלה לנזוף בה בחומרה והעובדת לא הייתה עושה את זה שוב...
בדיוק השבוע הייתי בראיון במשרד אחדאני לא מבינה מה ההבדל בינה לבין עובד שיוצא כל יום לארוחת צהרים??
אבל מה שבטוח,
הבוסית נודינקית....
יכלה לומר,"להבא על תעשי זאת, ואפילו לנזוף בה קלות.
זה נעשה בתום לב ונראה שזה היה ע"ח ההפסקה... (ברב המקומות היום לא סופרים את ההפסקה)
כלל בסיסי בניהול זה מינימום גמישות
וזאת נשמעת מנהלת שהמשכורות לא יוצאת מהכיס שלה.....
@חדר האוצרות אתם מניחים שזה נעשה על חשבון ההפסקה, לי קשה להניח את זהאני לא מבינה מה ההבדל בינה לבין עובד שיוצא כל יום לארוחת צהרים??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים