מוביל אותה להחזיר את הכסף בצורה שמתפרסת על כמה חודשיםאבל לאלץ אותה להחתים כרטיס לפני הזמן במשך 4 חודשים
זה מבחינתי אקט משפיל של עונש שלא מוביל לשום מקום
בדיוקמוביל אותה להחזיר את הכסף בצורה שמתפרסת על כמה חודשים
ולא לאלץ אותה להחזיר את הכסף בבת אחת.
לכל אלו שחוזרים שוב ושוב על הטיעון של הפסקה,אני יודעת שהחוק זה הפסקה לעובדת ובו היא רשאית לעשות מה שבא לה
יש בוסים שדורשים שהעובדת תהיה נוכחת במקום העבודה לא משנה אם יש עבודה או לאקצת מגוחך לראות איך שחורצים דין וכמעט כולם כאן ככ חד משמעיים.
ואם אותה אישה נותנת אקסטרה על 200 אחוז לא יוצאת להפסקות קטנות ודופקת עבודה מטורפת בשביל שתוכל לקחת את 40 הדקות הללו בלי שיורגשו?
ואולי אתם לא עובדים ברציפות ככ (כמו רוב העובדים) לוקחים הפסקונת מדי פעם (גולשים בפרוג) ועושים רבע מההספק שיכולתם לעשות לו הייתם עובדים כמו אותה אחת (אין לי מושג רק השערות)
האם תהיו כנות עם המנהלת שלכם על כמה אתם באמת עובדות? בקיצור איזה עונש מגיע לכם???
קל מאוד לשפוט אחרים.
ביחסי עובד מעביד, העובד לא יכול לעשות דין לעצמו ולחשבן במקום המעביד שזה בסדר שהוא עובר על תנאי ההעסקה שלו, גם אם הוא חושב שזה משתלם למעסיק. זכותו של המעסיק להעדיף היצמדות לשעון בין אם זה חכם מצידו ובין אם לא.קצת מגוחך לראות איך שחורצים דין וכמעט כולם כאן ככ חד משמעיים.
ואם אותה אישה נותנת אקסטרה על 200 אחוז לא יוצאת להפסקות קטנות ודופקת עבודה מטורפת בשביל שתוכל לקחת את 40 הדקות הללו בלי שיורגשו?
ואולי אתם לא עובדים ברציפות ככ (כמו רוב העובדים) לוקחים הפסקונת מדי פעם (גולשים בפרוג) ועושים רבע מההספק שיכולתם לעשות לו הייתם עובדים כמו אותה אחת (אין לי מושג רק השערות)
האם תהיו כנות עם המנהלת שלכם על כמה אתם באמת עובדות? בקיצור איזה עונש מגיע לכן???
קל מאוד לשפוט אחרים.
כל עוד היא התחייבה למספר שעות עבודה (ולפי זה מתוגמלת) ולא מתוגמלת לפי תפוקה זה לא רלוונטיקצת מגוחך לראות איך שחורצים דין וכמעט כולם כאן ככ חד משמעיים.
מגוחך? חריצת דין?קצת מגוחך לראות איך שחורצים דין וכמעט כולם כאן ככ חד משמעיים.
האם תהיו כנות עם המנהלת שלכם על כמה אתם באמת עובדות? בקיצור איזה עונש מגיע לכן???
קל מאוד לשפוט אחרים.
?בכ"א לא יוצאים ממקום עבודה בלי ליידע (גם אם מעבירים כרטיס)!
בכ"א לא יוצאים ממקום עבודה בלי ליידע (גם אם מעבירים כרטיס)!
מקום עבודה זה לא טיילת
לגמרי תלוי דינמיקהזה משפט ממש לא מדויק כשמדברים באופן גורף, ובעיקר תלוי באופי העבודה ובדינמיקה.
במקום שאני נמצאת ובכל הסביבה שאני מכירה (בעלי, חברות) לא מעדכנים, ולדעתי אם אעדכן כל יום כשאני יוצאת כנראה אקבל הורדה במשכורת על נודניקיות יתר והטרדה
כשאת יוצאת באמצע העבודה?זה משפט ממש לא מדויק כשמדברים באופן גורף, ובעיקר תלוי באופי העבודה ובדינמיקה.
במקום שאני נמצאת ובכל הסביבה שאני מכירה (בעלי, חברות) לא מעדכנים, ולדעתי אם אעדכן כל יום כשאני יוצאת כנראה אקבל הורדה במשכורת על נודניקיות יתר והטרדה
בסוף היום התכוונתי,כשאת יוצאת באמצע העבודה?
או בסוף היום?
תשמעי את קופיריטרית טובה ויהודיה טובה.חושבת על אותה אשה צעירה, שעובדת קשה לפרנס, שמנסה לתמרן בין הצרכים של אמא- עבודה.
שחוזרת ב5 הביתה [כבר חושך!] והילדים שאחרי יום שלם במסגרת, נזרקים מהר מהר לסבתא כי אמא חוזרת לעבודה....
שאולי בעלה לומד בעיר אחרת ובאמת אין לה שום סידור לילדים.... ועוד ועוד....
אני מלאת חמלה, עליה ועל כולנו בדור הזה... די ה', תגאל אותנו.
משום מה, עלתה בי האמרה מהגמרא:" בנות ישראל נאות הן אלא שהעניות מנוולתן..."
אנא, בואו נדון לזכות.
נכון שהיתה צריכה לעדכן/ לשאול/ לבקש
נכון שיש להדבר קודם שעושים משהו במקום העבודה
אבל ודאי וברור שזה נובע ממצוקה ולא מחוסר ירא"ש ורצון לגזול.
יתכן גם שמהמקום הזה קשה לה ההפחתה במשכורת- כי הצרכים רבים וכל שקל נצרך,
היא מבחינתה נתנה את אכות העבודה- לא החסירה בהספקים ולכן חשבה שלא משנה כ"כ כמות הזמן...
יש מקום להבין?
הלימוד הכי חשוב מכאן, זה ההידברות הקריטית במקומות העבודה.
יתכן שאם זה היה מסוכם מראש עם הבוסית ע"י שיתוף בצרכי הבית והילדים תוך כדי הבטחה של מילוי משימות והספק כנדרש, הבוסית היתה נותנת לה בכיף.
בואו לא נחמיר כ"כ עם אחרים, כי דברים וצרכים יכולים להיות לכולנו,
חמלה והבנה משפיעים טוב לעולם....
אוקיי.בסוף היום כמובן
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים