התייעצות התנהלות מול מנהלת בעבודה

אמיתי טרחת לספור??:unsure:
ממש לא ,
אבל כל האשכול פה קוקוריקו תרנגול
כל אחד טורח למחזר במילים אחרות את דעת חבריו
למען יראו עד כמה הוא מתרחק מן הגזל ומהדומה לו...
זה לא שיש פה צד נוסף.
לא הייתי מצפה שאשכול כזה של עמדה יחידה יתפתח למימדים האלה.

נערך לאחרונה ב:
ב"ה יש כבר 47 שכתבו שהעובדת גנבה, גזלנית, מה היא חשבה וכו'
חסרים עוד שלש/ה כדי להגיע לחמישים מי מתנדב/ת
אז מה רצית לראות? 60 תגובות של - כל הכבוד, איזה יושר, הגינות וכו'?

אז מה רצית לראות? 60 תגובות של - כל הכבוד, איזה יושר, הגינות וכו'?
אולי אחרי 10/20/30 תגובות זהות, למי שאין מה לחדש פשוט לשתוק?
אולי...
זהו, למדה. הבינה, לקחה מוסר השכל למה להתעלל בה עוד...
באמת לא יודעת , רק מציעה...

ממש לא ,
אבל כל האשכול פה קוקוריקו תרנגול
כל אחד טורח למחזר במילים אחרות את דעת חבריו
למען יראו עד כמה הוא מתרחק מן הגזל ומהדומה לו...
זה לא שיש פה צד נוסף.
לא הייתי מצפה שאשכול כזה של עמדה יחידה יתפתח למימדים האלה.
באמת חריג!

בדר״כ האשכולות בפרוג כל הודעה שונה מחברתה
בפרט האשכולות שצוברות כמה עמודים
מעניין מה השתנה פה? :unsure:

אזהרת ציניות

באמת חריג!

בדר״כ האשכולות בפרוג כל הודעה שונה מחברתה
בפרט האשכולות שצוברות כמה עמודים
מעניין מה השתנה פה? :unsure:

אזהרת ציניות
מה שגם יהיה בטח מאד חריג- זה שאם הדיון ממשיך לכיוון הזה, אז איכשהו הוא ינעל:rolleyes:

ב"ה יש כבר 47 שכתבו שהעובדת גנבה, גזלנית, מה היא חשבה וכו'
חסרים עוד שלש/ה כדי להגיע לחמישים מי מתנדב/ת
אני הייתי מצפה מפותחת האשכול לבקש את מחיקת האשכול.
שתהיה קצת הסמקה, בושה להשאיר דבר כזה על תילו.

אם זה לא קרה, והאשכול עדיין עומד על תילו.
ויש אנשים שעדיין חושבים שיש מקומות/ דרכים/ אנשים שזה בסדר לא לנהוג ביושרה מולם.

אז גם אם יהיו עוד 3/30/300 תגובות, יהיה מקום לעוד תגובה נוספת,
שמחזירה את הדברים לסדרם הישר.

שמחתי לעזור.

רק מעלה עוד נקודה למחשבה לכל המזדעקים (ובצדק, לדעתי)
עובדים מהבית שאין להם מטלות- מרשים לעצמם לנוח ב45 דק האלה, להכניס איזה כביסה למכונה....
יכול להיות שמקום העבודה שלה התנהל בצורה רגועה כזאת , והיה לה חורים של אפס מטלות וכו
לא מצדיקה,
רק מעלה צד נוסף שמכירה אצל נשים רבות שעובדות מהבית .

אני הייתי מצפה מפותחת האשכול לבקש את מחיקת האשכול.
שתהיה קצת הסמקה, בושה להשאיר דבר כזה על תילו.

אם זה לא קרה, והאשכול עדיין עומד על תילו.
ויש אנשים שעדיין חושבים שיש מקומות/ דרכים/ אנשים שזה בסדר לא לנהוג ביושרה מולם.

אז גם אם יהיו עוד 3/30/300 תגובות, יהיה מקום לעוד תגובה נוספת,
שמחזירה את הדברים לסדרם הישר.

שמחתי לעזור.
רק מעלה נקודה לזכות
לא בטוח שהאחיינית לא מתביישת מאוד בסיפור
והדודה לקחה יוזמה לשאול את הציבור…

עובדים מהבית שאין להם מטלות- מרשים לעצמם לנוח ב45 דק האלה, להכניס איזה כביסה למכונה....
יכול להיות שמקום העבודה שלה התנהל בצורה רגועה כזאת , והיה לה חורים של אפס מטלות וכו
לא מצדיקה,
אין מה לעשות יש צורה שבה מקום עבודה בנוי.
בתפקיד הראשון שלי אמר לי הבוס לצערי התשלום הוא שעתי. לא אכפת לי מה את עושה כאן בשעות העבודה, אני צריך
1. שתגמרי את המטלות שלך..
2. לשלם לך לפי שעון הנוכחות. אם סיימת מטלות- תראי סרט מצידי. אין לי איך לתגמל אותך על חריצות.

היום בתור מעסיקה יש לי עובדות שאני מצטערת בשבילן שמקבלות שעתי (לא עסק שלי) כי אין לי איך לתגמל אותן על חריצות ומסירות
אבל, אם בגלל זה הן תצאנה מהעבודה לשעה כל יום- אני אכעס. אני ארגיש שפגעו באמון שלי
אני לא מעירה על הפסקת קפה כי זה חלק מצרכים של עובדת. כנל על שירותים, ארוחה, פטפוט במטבחון. העובדים צריכים את הסמול טוק הזה בשביל לעבוד טוב יותר אחר כך, וחוצמזה- כל עוד הם בהספקים שלהם אני באמת לא מתכוונת לדחוק בהם לשחק סולייטר על המחשב...
אבל, כשעובדת יוצאת להביא ילדים, זה לא מייעל בכלום. לא מאוורר בשום דבר. עבודה עד 5 זה לא סטנדרט- אני שואלת בראיון עובדות איך הן יכולות לעמוד בתנאים כאלו ומי יוציא את הילדים.. כי ברור לי שיש פה בעיה. ולא, לא הייתי מקבלת תגובה של 'אני אהיה ממש יעילה ואז אצא ל45 דקות להביא את הילדים לסבתא שלהם'.
ולכן אם העובדת משולמת שעתי זה שהיא בהספקים זה לא משנה. גם זה שהיא אוכלת א.צהריים על המקלדת. וזה פגיעה באמון
אולי הבוסית הגיבה לא יפה, אבל בעיני יותר מהגזל זה מה שחורה לבוסית.

לא מצדיקה,
ואותו דבר קורה גם במשרד, ואם היא הייתה נשארת במשרד לא היו אומרים לה כלום גם אם לא הייתה עובדת. אם משלמים לך לפי שעות ולא לפי הספקים - אין מה לעשות עם יש לך חור בזמן, ותמלאי אותו איך שאת רוצה אבל בצורה שאת נשארת זמינה.
יש הבדל בין "אין לי משהו לעשות ברגע זה אז אני מעמידה מכונה אבל ברגע שמגיע מייל / טלפון / משימה אני זמינה ומטפלת", לבין "אין לי מה לעשות עכשיו אז אני יוצאת לעשות קניות לשבת".
במצב כזה שאין לך מה לעשות ברגע זה את מקבלת משכורת על הזמינות והפניות לעבודה, ומשלמים לך בדיוק על זה שאת לא עושה דברים אחרים ושומרת את הזמן נקי לעבודה, מה שלא כ"כ תקף כשאת נעלמת ל45 דק'.

ואותו דבר קורה גם במשרד, ואם היא הייתה נשארת במשרד לא היו אומרים לה כלום גם אם לא הייתה עובדת. אם משלמים לך לפי שעות ולא לפי הספקים - אין מה לעשות עם יש לך חור בזמן, ותמלאי אותו איך שאת רוצה אבל בצורה שאת נשארת זמינה.
יש הבדל בין "אין לי משהו לעשות ברגע זה אז אני מעמידה מכונה אבל ברגע שמגיע מייל / טלפון / משימה אני זמינה ומטפלת", לבין "אין לי מה לעשות עכשיו אז אני יוצאת לעשות קניות לשבת".
במצב כזה שאין לך מה לעשות ברגע זה את מקבלת משכורת על הזמינות והפניות לעבודה, ומשלמים לך בדיוק על זה שאת לא עושה דברים אחרים ושומרת את הזמן נקי לעבודה, מה שלא כ"כ תקף כשאת נעלמת ל45 דק'.
ברור, שימי לב, כתבתי:
רק העלתי נקודה לזכות שאולי הטעות שלה נבעה מסיטואציה כזאת.
שוב, זה לא ישר ולא נכון.
אבל מרכך קצת את הגדרת ה"גנבת" במזיד.

לא היה נראה ככה.
היא לא הגיבה, כך שלא ניתן לדעת...
אבל אני אישית ממשיכה להגיב בשביל כל אותן תגובות מצדיקות ומשוות לכל מיני עניינים אחרים שהתחילו להגיע אחרי גל התגובות הראשון שהיה כולו נגד.
אפשר לכתוב הרבה דברים, לפותחת האשכול כבר הגבתי ומקווה שהובן, אבל חשוב לי שכל אלו שכתבו ש"זה כמו לצאת לאכול" ו"יש מקומות שעובדים אחרים יוצאים" ועוד כל מיני כאלה - שיבינו שזה פשוט לא.

עבודה עד 5 זה לא סטנדרט- אני שואלת בראיון עובדות איך הן יכולות לעמוד בתנאים כאלו ומי יוציא את הילדים..
את בטח לא מודעת לזה שלא חוקי לשאול דבר כזה בראיון עבודה, ואת עלולה להיות חשופה לתביעה

בלתק
מה כתוב לה בחוזה?
כמות שעות עבודה שהיא צריכה לסיים בחודש, או כמות שעות יומיות?
בכל מקרה - המעסיק ודאי לא צריך לשלם לה על הזמן שלא שהתה בעבודה
ולכאורה יש לו את האפשרות לפטר אותה על חוסר יעילות או משהו בסגנון
אפילו לחייב אותה להשלים את השעות החסרות זה הגיוני
אבל לחייב אותה להחזיר את השעות בדיוק בפורמט מסוים (עשרים דקות ביום וכו) - לא נשמע דבר חוקי.
אגב ממש הצחיק אותי, מרגיש כמו גננת בגן . יצאת מוקדם - תקבלי עונש. יש דרכים יותר מכובדות לדרוש פיצוי נזק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה