שיתוף חופשי התנסות ב-AI בינה מלאכותית

יצירות לשימוש חופשי
1675947834395.png

1675947856972.png

עכשיו הוספתי בנין בית המשפט הישראלי בישראל...

אתכבד להקפיץ את האשכול לקראת שבוע סוער ומרתק!

איך אתם מעלים את סדרות התמונות מלקסיקה?
זה פשוט צילום מסך, או משהו אחר?

רשמתי מיקי מאוס מחבק ילד
ומשהו בפורפורציה התבלבל... האוזניים והפנים המסובבות:)

קבצים מצורפים

• 3cd83758-23e5-4d82-a7a8-4c7fa1d9ec77.webp
    KB 35.6 · צפיות: 115
אם מחפשים דוגמא לבעיתיות של הבינה המלאכותית - הנה דוגמא נהדרת

לקחתי משאטרסטוק את התמונה הבאה עם הכפתור החינמי - 'להתנסות' ללא רישיון

stock-photo-a-drawing-of-a-sweet-hasidic-haredi-boy-with-a-book-in-his-hand-2158423253.jpg

העליתי אותה לאחד האתרים של הבינה המלאכותית וביקשתי ממנו ליצור לי לפי זה תמונה של ילד עם כיפה ושיער מתולתל
התוצאה היתה ממש לא גרועה, ועל פי החוק הישראלי ככל הנראה אין עליה זכויות יוצרים למרבה הצער...

final (9).jpg

@בתיה טופורוביץ - תייגו אותי אם זה טעון מחיקה

אם מחפשים דוגמא לבעיתיות של הבינה המלאכותית - הנה דוגמא נהדרת

לקחתי משאטרסטוק את התמונה הבאה עם הכפתור החינמי - 'להתנסות' ללא רישיון

צפה בקובץ המצורף 1312872

העליתי אותה לאחד האתרים של הבינה המלאכותית וביקשתי ממנו ליצור לי לפי זה תמונה של ילד עם כיפה ושיער מתולתל
התוצאה היתה ממש לא גרועה, ועל פי החוק הישראלי ככל הנראה אין עליה זכויות יוצרים למרבה הצער...

צפה בקובץ המצורף 1312873

@בתיה טופורוביץ - תייגו אותי אם זה טעון מחיקה
באיזה אתר עשית את זה?

נערך לאחרונה ב:
מי יכול לעזור לי?
צריכה תמונה של ילד כבן 3-4 חסידי עם פאות מסולסלות, מחייך, יושב עם ספר פתוח ולומד, על רקע לבן, אני צריכה לשלב אותו בתוך משהו.
אנא זה דחוף, כל המסיע תבוא עליו הברכה!!
אין לי זמן ויכולת להרשם שם ולהתחיל לשחק עכשיו

יש לי של אלמנטריק משהו מצוין , רק הפנים שלו מכוערות (במחילה מהם..)
רוצה אותו דבר עם פנים מחיכות מתוקות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה