שיתוף חופשי התנסות ב-AI בינה מלאכותית

יצירות לשימוש חופשי
הבעיה שאני לא יודעת איך לעשות את התמונות איכותיות יותר ממה שכרגע, עזרה מישהו?

toffi_karamel_Two_high_tsunami_waves_between_the_two_tsunami_wa_08b6235d-909a-44e4-8344-361aeeaf08c6.png

@טאבו
תודה ענקית על המאמץ.

אכן התמונות עדיין לא איכותיות. מקוה להסתדר כך (הפורמט לרוחב כבר מקדם אותי).

ושוב תודה גדולה.

פרומפט: משה רבינו מהגב בקריעת ים סוף התנ"כית

קבצים מצורפים

• moshe.png
    moshe.png
    1.3 MB · צפיות: 125
קריעת ים סוף, מבט מלמעלה

90e407e7-8e15-4619-b3bf-49af9d6053ca.jpg

5d1c865b-2c8c-4398-ad54-b4789f4e6f4f.jpg

אפשר קישור לבינה מלאכותית

מישהו יודע איך מחדדים רזולוציה של תמונה ב- lexica.art ? חשוב לי מאוד לדעת אני מנוי ואין לי מושג איך עושים את זה כי התמונות באיכות לא גבוהה כ"כ

שמעתי הקלטה של ביידן מוסר שיעור הלכתי.
איך עושים דבר כזה?

שלום לכולם!
מישהו יודע על איזה אתר שאפשר לעבד שם תמונות בבינה מלאכותית, כלומר שאני מכניס תמונה ויכול לשחק עם זה כדמיוני...
אפילו בתשלום, רק שיהיה בעברית.
אשמח לקבל תשובה בהקדם
תודה.

רציתי לשאול אם אפשר ליצור תמונה ולהוסיף לה דמות נוספת? לדוגמא אני רוצה ליצור תמונה של 2 אנשים ולהוסיף עליה דמות של זקן מהבינה מלאכותית, שתיראה כמו ניצול שואה...

רציתי לשאול אם אפשר ליצור תמונה ולהוסיף לה דמות נוספת? לדוגמא אני רוצה ליצור תמונה של 2 אנשים ולהוסיף עליה דמות של זקן מהבינה מלאכותית, שתיראה כמו ניצול שואה...
אני חושבת שאפשר אבל צריך לזה סבלנות....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה