התפטרות או פיטורין?

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
אולי מישהו יודע להגיד לי מה חובתי?
חשוב לי מאוד לסיים בטוב, מצד שני לא מתחשק לי לשלם אלפי שקלים בגלל הנימוס.

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
אולי מישהו יודע להגיד לי מה חובתי?
חשוב לי מאוד לסיים בטוב, מצד שני לא מתחשק לי לשלם אלפי שקלים בגלל הנימוס.
לדעתי לא צריך.
בזה שהיא קיבלה את כל זכויותיה מהמעסיק הקודם, יש פה העסקה חדשה.
היא כבר קיבלה פיצויים על התקופה הקודמת, ובצמקום החדש היא פחות משנה.
גם אם היו פיטורין אין צורך בתשלום פיצויים, בטח לא כשזה סיום חוזה.
הבראה על התקופה האחרונה אולי כן.

בכל מקרה, אם היא תבוא עם עו"ד מה תגיד, שאמרו לך בפרוג שלא מגיע? כדאי לך כמעסיק שיהיה לך קשר עם עו"ד לענייני עבודה שתוכל לשאול שאלות כאלה

• הוסף לסימניות
יש למישהו המלצה על עו"ד לעניני עבודה שנותן ייעוצים קטנים?

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת,
כשאומרים 'לא מגיע פיצויים'
הכוונה להשלמה של 2.33 או שהמעסיק מקבל חזרה גם את ה6% שהוא הפקיד?

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת,
כשאומרים 'לא מגיע פיצויים'
הכוונה להשלמה של 2.33 או שהמעסיק מקבל חזרה גם את ה6% שהוא הפקיד?
ברוב המקרים העובדים מהשנים האחרונות ה6% ישאר אצלם בכל מצב והדיון הוא רק על ה2.33

בהצלחה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כעיקרון זה נראה כמו העסקה חדשה מאחר ועשו סיום העסקה
כלומר אם הוציאו לה טופס 161 זה וודאי לא המשך העסקה

• הוסף לסימניות
זה מקרה מורכב בגלל השינוי במעסיק .
אם היא נישארה בפועל באותה העבודה אז כל בית דין לעבודה יפסוק לטובתה לעניין השלמת הפיצויים וההבראה.
כי זה שלך היה נח להעביר אותה למעסיק אחר לא אמור לפגוע ברצף על העובדת

החוזה הראשון גם דיבר על תקופה קצובה ?

גם בחוזה קצוב יש להשלים פיצויים והבראה לאחר העסקה של שנה ..
זה לא נכון.

ברגע שהמעסיק הקודם שילם את כל החובות, הוא בעצם פיטר וסגר תיק.

כל ההתנהלות היא מול המעסיק החדש כמו מעסיק חדש לכל דבר.

ככה ידוע לי

• הוסף לסימניות
שאלות:
יצא לי לראות בתלושים שיש מקומות עבודה שנותנים לעובד כל חודש יום חופשה 1 ויש מקומות שנותנים 0.40 למשל
ממה נובע ההבדל?
זה משתנה מעובד שעתי ועובד גלובלי וותק וכו'?
עובד שאמור לעבוד כל יום 7 שעות אך למעשה נצרך לעשות כל יום ש"נ ועבד ממוצע של 8.5 שעות כל יום האם יום חופשה (יום חג) שלו באותו חודש יהיה שווה ערך ל8.5 שעות?
בתכלס איך מחשבים יום חופשה לעובד שלוקח באמצע החודש חופש? ואיך מחשבים לעובד שהסתיימה העסקתו פדיון ימי חופשה?
עובד גלובלי האם אמור לקבל תשלום על ט' באב
לגבי תשלומי מעסיק לבט"ל ומס הכנסה האם בחודשים שה15 יוצא בחגים אפשר לשלם לבט"ל ומ"ה מיד אחרי החגים?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
שאלות:
יצא לי לראות בתלושים שיש מקומות עבודה שנותנים לעובד כל חודש יום חופשה 1 ויש מקומות שנותנים 0.40 למשל
ממה נובע ההבדל?
זה משתנה מעובד שעתי ועובד גלובלי וותק וכו'?
עובד שאמור לעבוד כל יום 7 שעות אך למעשה נצרך לעשות כל יום ש"נ ועבד ממוצע של 8.5 שעות כל יום האם יום חופשה (יום חג) שלו באותו חודש יהיה שווה ערך ל8.5 שעות?
בתכלס איך מחשבים יום חופשה לעובד שלוקח באמצע החודש חופש? ואיך מחשבים לעובד שהסתיימה העסקתו פדיון ימי חופשה?
עובד גלובלי האם אמור לקבל תשלום על ט' באב
לגבי תשלומי מעסיק לבט"ל ומס הכנסה האם בחודשים שה15 יוצא בחגים אפשר לשלם לבט"ל ומ"ה מיד אחרי החגים?
תודה מראש
ט' באב זה אחד מימי הבחירה של החופשה
לעובד שעתי מחשבים חופשה ע"פ מממוצע שעות
תשלומי ניכויים בדרך כלל הם מפרסמים על דחיה
צבירת חופשה תלויה בימי העבודה

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה