אין יל את הזמן לקרוא את הכל ולנסות להבין.באתר כל זכות יש הרבה מידע תעשה שם מחקר קטן בתקווה שתמצא תשובה
בהצלחה!
![]()
מדריך בנושא התפטרות מעבודה
www.kolzchut.org.il
אם זה פחות מחודשיים כמעט חודשיים צריך גם יומיים?בשנה הראשונה יש יום הודעה מוקדמת עבור כל חודש.
אחרי עבודה של חודשיים, צריך להודיע יומיים מראש,
זה הכל...
יכול להיות שהמעסיק ידרוש מסמך חתום ולא הודעה בעל פה,
אבל מעבר לזה- זכותו של עובד לעזוב
להגיע לעבוד עוד יומיים לאחר מתן ההודעהאין יל את הזמן לקרוא את הכל ולנסות להבין.
אם יש מישהו שיוכל לתמצת ימי הודעה מוקדמת
גמר חשבון
רצף זכויות אם נשמר כשמתחילים מיד אחכ עבודה חדשה
תודה רבה!
מה הכוונה להפריש לפנסיה וגמל לא יפרישו לעובד רק אחרי חצי שנה?להגיע לעבוד עוד יומיים לאחר מתן ההודעה
מקבל פדיון ימי חופש (אם צבר ונשאר)
אין רצף זכויות בין עבודות שונות
אני חושבת שמדובר על חודשים מלאים, לא בטוחהאם זה פחות מחודשיים כמעט חודשיים צריך גם יומיים?
הפרשה לפנסיה :מה הכוונה להפריש לפנסיה וגמל לא יפרישו לעובד רק אחרי חצי שנה?
מיום שני יוכל לא להגיעאז אפשר להודיע למעסיק בשישי שמפטרים ואם נגיד יש חובה של 2 ימי הודעה מוקדמת מאיזה יום העובד לא צריך לבוא למשרד?
תודה רבה
ואם עובד מודיע בראשון אז מיום רביעי יכול לא להגיע או מיום שלישי?מיום שני יוכל לא להגיע
אבל אפשר לעדכן כבר כעת
איך שנראה שזה מיום אחריואם עובד מודיע בראשון אז מיום רביעי יכול לא להגיע או מיום שלישי?
ממתי נספר ההודעה מיום אחרי?
תודה
?אם עובד מודיע בראשון בבוקר
בשלישי יצטרך לבוא?
(צריך עפ"י חוק 2 ימי הודעה מוקדמת.)
תודה רבה
יש תשובה??התחלתי השבוע בשני עבודה
ואני ממש לא מרוצה
ואני רוצה לעזוב שם
איך עושים את זה?
אשמח למענה דחווף!!!
אחרי פחות מחודש לא צריך הודעה מוקדמתהתחלתי השבוע בשני עבודה
ואני ממש לא מרוצה
ואני רוצה לעזוב שם
איך עושים את זה?
אשמח למענה דחווף!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים