דרוש מידע התקשר אלינו ערבי ואמר שהוא מישיר למהדרין כמה שעות אחרי שקבלתי משלוח להגיד שההזמנה מבוטלת וצריך להחזיר אותה, קרה למשהו פעם?

• הוסף לסימניות
היום קבלתי הזמנה מישיר למהדרין בבוקר בסכום של 1000 שקל
אחרי צהרים מתקשר אלי אדם עם קול ערבי שאמרו לו שההזמנה מבוטלת וצריך להחזיר אותה והוא הגיע עכשיו לקחת, באיזה קומה אנחנו?
התקשרתי לבנק וכל הסכום עבר אליהם בשלימותו
אמרתי לו שאכלנו כבר הכל ואין מה להחזיר;):cool: (סחורה בסכום של 1000 ש"ח שמיועדת לחודש, כן?)
בקש ממני להתקשר לשרות לקוחות שלהם ולברר
אחרי חצי שעה מתקשר אלי: כמה זמן אני צריך לחכות מתחת הבנין שלכם, ואת לא חוזרת אלי עם תשובה?
עניתי לו שפתחנו כבר את כל החבילות ואכלנו הכל, אין לי מה להחזיר, ובשרות לקוחות לא עונים לי.
מאז הוא נעלם וזהו.
מוכר למשהו?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אחרי צהרים מתקשר אלי אדם עם קול ערבי שאמרו לו שההזמנה מבוטלת וצריך להחזיר אותה
אמרתי לו שאכלנו כבר הכל ואין מה להחזיר
מוכר למשהו?
מה הוא הגיב?

• הוסף לסימניות
מה הוא הגיב?
אחרי חצי שעה מתקשר אלי: כמה זמן אני צריך לחכות מתחת הבנין שלכם, ואת לא חוזרת אלי עם תשובה?
עניתי לו שפתחנו כבר את כל החבילות ואכלנו הכל, אין לי מה להלחזיר, ובשרות לקוחות לא עונים לי.
מאז הוא נעלם וזהו.

• הוסף לסימניות
הם לא אוהבים שלא נותנים להם טיפ!

• הוסף לסימניות
היה לך משהו להחזיר להם מהזמנה קודמת?

• הוסף לסימניות
אחרי צהרים מתקשר אלי אדם עם קול ערבי שאמרו לו שההזמנה מבוטלת וצריך להחזיר אותה והוא הגיע עכשיו לקחת, באיזה קומה אנחנו?
אמרתי לו שאכלנו כבר הכל ואין מה להחזיר;):cool: (סחורה בסכום של 1000 ש"ח שמיועדת לחודש, כן?)
עניתי לו שפתחנו כבר את כל החבילות ואכלנו הכל, אין לי מה להחזיר, ובשרות לקוחות לא עונים לי.
מאז הוא נעלם וזהו.
מוכר למשהו?
מספר מזוהה או חסוי?

• הוסף לסימניות
מספר מזוהה או חסוי?
מזוהה, יש לי את המספר,
ומה שעוד מוזר שהוא אמר לי להתקשר ולבדוק עם שרות הלקוחות שלהם,
למה שגנב יגיד לי כזה דבר, זה רק יכול לסבך אותו.

• הוסף לסימניות
אבל למה פשוט לא אמרת לו שאין שום סיבה שתחזירי, כי שילמת?
אמרתי לו.
והוא ענה שהוא לא יודע למה, אבל אמרו לו שההזמנה מבוטלת ושהוא צריך לקחת אותה, אם יש לי שאלות שאני ישאל בשרות לקוחות...

• הוסף לסימניות
אולי טעה עם מישהו אחר..
קורה הרבה לבני דודנו
פעם אחת אחד צעק עלינו שהשם משפחה על הדלת לא ברור???
צריך לדבר כמה שפחות ומה שכן באסרטיביות וחלס

• הוסף לסימניות
לפי מה שסיפרת, לא נראה שהוא פחד משיחה שלך עם שרות הלקוחות.

• הוסף לסימניות
ערבים לא מפחדים מכלום.
לא הייתי מאמינה בכלל- נשמע מוזר מאוד.
תבדקי באמת אם שירות לקוחות ותראי מה יגידו לך

• הוסף לסימניות
מוזר ממש...
אבל מניסיון השירות לקוחות שלהם לא ממש זמין...
וגם באתר בצור קשר א"א לא חוזר ומתייחס לפניה שלך.
ואם כבר העלו את הנושא כאן ההזמנות שלכם נגיעות במלואן? או שחסרים פרטים שנמצאים בחשבונית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה