דרוש מידע התקשר אלינו ערבי ואמר שהוא מישיר למהדרין כמה שעות אחרי שקבלתי משלוח להגיד שההזמנה מבוטלת וצריך להחזיר אותה, קרה למשהו פעם?

• הוסף לסימניות
מוזר ממש...
אבל מניסיון השירות לקוחות שלהם לא ממש זמין...
וגם באתר בצור קשר א"א לא חוזר ומתייחס לפניה שלך.
ואם כבר העלו את הנושא כאן ההזמנות שלכם נגיעות במלואן? או שחסרים פרטים שנמצאים בחשבונית?
מנסיון השירות לקוחות שלהם מאוד זמין, בזה הם דוקא ממש מצטיינים.
בד"כ חסרים כמה דברים אבל אז זה לא מופיע בחשבונית. (ככה זה אצלנו בכולופן..) והם גם מתקשרים לשאול מה לשים במקום.

• הוסף לסימניות
להתקשר, גם אלי מתקשרים לחסרים וכו'...
אבל קורה לי ששישיות של משקאות מגיעות 5 (רואים שפתחו) לפעמים חטיפים חסרים וכו'
בכל אופן כל אחת ונסיונה...

• הוסף לסימניות
תבררי בשרות לקוחות.

• הוסף לסימניות
אמרתי לו.
והוא ענה שהוא לא יודע למה, אבל אמרו לו שההזמנה מבוטלת ושהוא צריך לקחת אותה, אם יש לי שאלות שאני ישאל בשרות לקוחות...
עדיין לא צריך לתרץ תירוצים.
אומרים פשוט שלא היה ולא נברא. ושהוא יתקשר לשירות.
מה זה קשור אליכם? אתם לא עובדים שלו.

• הוסף לסימניות
להתקשר, גם אלי מתקשרים לחסרים וכו'...
אבל קורה לי ששישיות של משקאות מגיעות 5 (רואים שפתחו) לפעמים חטיפים חסרים וכו'
בכל אופן כל אחת ונסיונה...
גם לנו מאד היה קשה להשיג אותם.

לפני המשלוח הם מתקשרים לברר על תחליפים אבל זה לא קשור לשירות לקוחות [זה עובדים אחרים.]

• הוסף לסימניות
בחיי לא נתתי טיפ (וכמעט מעולם לא ביקשו ממני..)
מאתנו דווקא בקשו בצורה די מפחידה.
וצעקו עלינו שזה קניה כבידה. ולמה עשינו כזו הזמנה גדולה.
בפעם אחרת כשהיה חם הערבי בקש מגבונים לנקות זיעה. והבאנו לו 2 מגבונים, הוא צעק למה רק 2? נעלנו את הדלת מייד תו"כ הצעקות. וראינו מהקוקר שהוא מקלל ויורק על כל השקיות שלנו. [לצערינו לא התלוננו אז.]
[בנושא השירות לקוחות יכול להיות שבזמן האחרון השתפרו. אנחנו היינו צריכים אותם לפני כמעט שנה ואז היה מאד קשה להשיגם.]

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
סליחה על התגובה הקיצונית..
זה שקר!!
השירות הטלפוני שלהם נגיש ואדיב יוצא מן הכלל
קצת בוטה ומוזר להגיד דבר כזה....
וכן אני בהחלט לא מדברת על החודש האחרון,
אלא על תקופה ישנה יותר באזור אייר שהתחלתי להזמין דרכם.
ולא היה לי מענה בשום צורה! ורציתי לדעת האם משהו זז שם ומה הניסיון של אחרים כי חויה טובה לא זכורה לי
ומנגד אין מה לומר שזה מאד מקל...

• הוסף לסימניות
סתם מענין,
איזה עיר זה?
גם לי היה סיפור עם ערבי של ישיר למהדרין

• הוסף לסימניות
אני ציינתי שאנחנו מאומתים
הניח מאחורי הדלת והלך
אולי זה הפטנט...

• הוסף לסימניות
יצירת דופי באחר על כל משמעויותיה מחייבת אחריות גדולה.
וכשאני כמו רבים מכירים מציאות אחרת זה מחייב לתקן את העוול כלפיהם.

• הוסף לסימניות
ולא היה לי מענה בשום צורה! ורציתי לדעת האם משהו זז שם ומה הניסיון של אחרים כי חויה טובה לא זכורה לי
ומנגד אין מה לומר שזה מאד מקל...
דבר ראשון מניסיון להשיג אותם הכי קל ומהיר זה על הבוקר
ובנוסף ג"כ מניסיון שלי הההזמנות בתקופה האחרונה מתקתקים כמו שעון וכמו"כ המשלוחנים היו בסדר גמור!

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי הההזמנות בתקופה האחרונה מתקתקים כמו שעון
ומהנסיון שלי :(
לפני שבועיים הזמנתי ל19:00 הגיע קרוב ל23:00
והמוווון חוסרים, שלזה כבר ציפיתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה