• הוסף לסימניות
ההגדרה שהכי שעשעה אותי השבוע היא: מספיק חוה החביבה, זה עיכוב! (44 מאוזן)
התשובה היא - דיחוי.
מספיק - די
חוה החביבה -חוי. שעשעה אותי ההגעה לשם חיבה:)
חח בחוברת שלו באחד התשבצים מופיעה ההגדרה הבאה- שרה החביבה או בהמתי

שורי :geek:

• הוסף לסימניות
כמו שכבר כתבו קודם ממש לא קל לבנות תשבץ שמתחדש כל הזמן
כשאתה זקוק להמוווון מילים בנות שתי אותיות
ו...חברה תתאמו עמדות
רק לי מרגיש שמתחיל לחזור על עצמו?
פעם היה לוקח לי זמן לפתור אותו והיום זה מדי קל...

טוב... נחמד והכל, אבל לפעמים יש שם פשוט דברים לא מובנים שאם תשבו על ההגדרה פחות מרבע שעה אין מצב לגלות, אולי צריך לעשות משהו ל"פשוטי העם"

• הוסף לסימניות
טוב... נחמד והכל, אבל לפעמים יש שם פשוט דברים לא מובנים שאם תשבו על ההגדרה פחות מרבע שעה אין מצב לגלות, אולי צריך לעשות משהו ל"פשוטי העם"
למי שרגיל לעשות כל שבוע וכבר למד את הכיוון, כל התשבץ לוקח פחות מרבע שעה.

• הוסף לסימניות
מצורף פתרון פרשת פנחס
פרשת פנחס (1).jpg

• הוסף לסימניות
אוהו... מעריץ שלו נהיית, אני רואה.
בלת''ק: אגב, יתד, כידוע - הוא לא עיתון שיוצא רק ביום שלישי - אלא הוא עיתון יומי, וכמו כל אחד כזה, ביום שישי מגיע "יתד השבוע", שם יש "תמונת מצב", שיש שם ביטוי המוזכר בתמונה. מוצלח מאוד!!

• הוסף לסימניות
נ
הפיתרון!
אם יש למישהו הערות הם יתקבלו בשמחה
נטפרי חוסם עד שיפתח.
בינתיים מענין אותי למה 'עצבני הילד ועקשן' יוצא סרבן (ככה יצא אצלנו ולא מבינה מה בין עצבני לסרבן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה