פסח ה. בקר האם תיהיה לנו חוברת מתכונים לפסח ?

• הוסף לסימניות
כל יום אני פותחת לראות אם יש השנה חוברת חדשה..

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת איפה אפשר להוריד את החוברות המצויינות שלה הקודמות?

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה היא כבתה שהשנה היא לא מוציאה חוברת חדשה, אבל יש פה באתר חוברות משנים קודמות שהן מעולות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היא מחתנת הערב.
בטח עסוקה סביב החתונה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת בהודאה להני בקר המיוחדת
ספציפית, חוברת המתכונית שלה שמורה לי משנה שעברה
תזכי למצוות ותודה רבה
ומזל טוב לשמחתך!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להעלות כאן את כל החוברות של פסח?
הן מצרך בסיס במטבח שלנו...!!!

• הוסף לסימניות
@ה. בקר
אני מחפשת מתכונים לעוגות פסחיות במיני קיטשן
אולי יש לך?
יעזור לי מאוד
וגם סתם מתכונים פרווה במיני קיטשן לפסח
(אין לי תנור.......)

• הוסף לסימניות
השנה, בשל שמחה בביתנו, לא תהיה חוברת חדשה.
אבל תוכלו ליהנות מהחוברות הישנות.

חג כשר ושמח
מזל טוב
הרבה הרבה נחת

יש לנו כ"כ הרבה מתכונים שלך מכל השנים שעשינו ושמרנו את המוצלחים שלך
שנצליח להכניס ת החג בשמחה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה