פסח ה. בקר האם תיהיה לנו חוברת מתכונים לפסח ?

• הוסף לסימניות
מתכון שלי שהתפרסם בקטיפה

תבנית בינונית

4 ביצים

2 כוסות סוכר

1 כוס שמן

1/2 כפית מלח

3/4 כוס קקאו

1 כוס קמח תפוח אדמה

1 כוס שוקולד צ'יפס [לא חובה]

לזיגוג:

150 גרם אבקת סוכר

2 כפות שמן

2 כפות קקאו

2 כפות מים רותחים

הכנה:

טורפים בקערה ביצים, סוכר ושמן לתערובת אחידה. מוסיפים קמח תפו"א, מלח וקקאו ושוב טורפים במטרפה עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה ללא גושי קמח או קקאו.

יוצקים לתבנית בינונית מרופדת בניר אפיה. מפזרים שוקולד צ'יפס ואופים ב 180מעלות 25 דקות.

מכינים זיגוג:

מערבבים היטב בקערה את רכיבי הזיגוג. אין צורך לבשל. מורחים על העוגה. אם התערובת סמיכה יותר מדי, מוסיפים עוד קצת [קצת...] מים.

טיפ:

אפשר להעשיר את העוגה בפיזור אגוזים קצוצים דק מעל לזיגוג.

• הוסף לסימניות
מתכון שלי שהתפרסם בקטיפה

תבנית בינונית

4 ביצים

2 כוסות סוכר

1 כוס שמן

1/2 כפית מלח

3/4 כוס קקאו

1 כוס קמח תפוח אדמה

1 כוס שוקולד צ'יפס [לא חובה]

לזיגוג:

150 גרם אבקת סוכר

2 כפות שמן

2 כפות קקאו

2 כפות מים רותחים

הכנה:

טורפים בקערה ביצים, סוכר ושמן לתערובת אחידה. מוסיפים קמח תפו"א, מלח וקקאו ושוב טורפים במטרפה עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה ללא גושי קמח או קקאו.

יוצקים לתבנית בינונית מרופדת בניר אפיה. מפזרים שוקולד צ'יפס ואופים ב 180מעלות 25 דקות.

מכינים זיגוג:

מערבבים היטב בקערה את רכיבי הזיגוג. אין צורך לבשל. מורחים על העוגה. אם התערובת סמיכה יותר מדי, מוסיפים עוד קצת [קצת...] מים.

טיפ:

אפשר להעשיר את העוגה בפיזור אגוזים קצוצים דק מעל לזיגוג.
תחליף לקמח תפוחי אדמה ?

• הוסף לסימניות
@ה. בקר חלק ניכר משמחת החג שלנו נזקפת לזכותך!!!
כבר הפכת אצלנו למושג.
(ליל הסדר היינו אצל חמותי והבאתי את עוגיות השוקולד ציפ'ס שלך, ישר כל הגיסות שלי שאלו- עוד מתכון של העני?
ובכלל- הכרטיס כניסה שלנו היה בתנאי שאני מכינה את קוביות השקדים שלך!!!)

• הוסף לסימניות
@ה. בקר בסוף יש חוברת חדשה להשנה?
יש מצב שפספתי את האשכול??
אני ממש מחכה לה בקוצר רוח
תודה ענקית על כל ההשקעה שלך

• הוסף לסימניות
@ה. בקר בסוף יש חוברת חדשה להשנה?
יש מצב שפספתי את האשכול??
אני ממש מחכה לה בקוצר רוח
תודה ענקית על כל ההשקעה שלך
תהיה בעז"ה. עוד קצת ממש היא מוכנה..

• הוסף לסימניות
מצטרפת:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה