קורונה ה-צ-י-ל-ו פחד פחדים נורא נוראות

מתלבטת האם להתקשר לדווח למשטרה, הבית שלי על ציר מרכזי בו עוברים זו"צים לעשרות בחמקמקות להורים, בודקים האם יש שיטור, ואם לא, חוצים בריצה את הצומת ונעלמים בין הבנינים
מה לעשות?

אם זו"צ נמצא בבידוד במשך 3 שבועות, אפס יציאות
התכנון היה לעשות ליל הסדר לבד
עכשיו הגיעה תוצאה שלילית לקורונה ב"ה
יש סיכון לצאת להורים באותו רחוב? הרי בוודאות אין אפשרות להדביק

הציבור מוזמן להפגין מול הבית של שכנה שלי, אלמנה, שהולכת רח"ל לליל הסדר לבת שלה שגרה במרחק 30 מטר ממנה, ותשב שם במרחק מכולם עם מסכה.

מה שריך לעשות זה להודיע לה שמביאים לה את כל האוכל כולל כלים וקערת ליל הסדר קומפלט.
ולעשות זאת.
מנסיון בסביבתי, זו הסיבה המרכזית לזליגת האלמנות/בודדות למשפחות בסביבה.

עוד לא הבנתם אחרי חודש של בלאגן
שאנחנו צריכים להפסיק להסתכל מה אנשים עושים ולהחליט ולדון עם כולם אם זה נכון או לא נכון

שמו אותנו בבידוד
אסור לצאת מהבית
ועכשיו סגר מוחלט

הקב"ה מבקש מאיתנו יפה מאד תפסיקו כבר
תסתכלו אל עצמכם ואל הבית שלכם
אל תתחשבו באף אחד כי אף אחד לא רואה
אל תסתכלו מה אחרים עושים כי אתם לא רואים אותם
זהו
כל אחד עם עצמו וביתו ינסה להבין מה הקב"ה רוצה ממנו עכשיו וכל התקופה הזאת
ודי לשפוט ולדון ולרכל וללהג ולןהתפלסף על מה שאחרים עושים או לא עושים
וזהו נראה לי שהאשכול מיצה את עצמו לנצח נצחים

אוהו יש מי שרואה
ועל הכל יביאך אלוקים במשפט.

יש פה אנשים שמשלמים מחיר כבד על הסגר וזכותם המלאה להלין ולקטר.

יש לי קרוב משפחה ששאל את אחד מהמו"צים בב"ב
האם להלשין על אחד שמפיר את ההוראות
והוא קיבל נזיפה חמורה מהמו"צ "מסתובבים רוצחים ואתם מתלבטים"

מי שהיה מבין שכל אחד כזה בהמשך הגלגל יכול לסכן את עצמו ואת הוריו ואת כלל עם ישראל
הוא לא היה אומר כמו זה ובכוונה לא הבאתי ציטוט -אל תסתכלו מה אחרים עושים כי אתם לא רואים אותם

תחשבו שבבית הכנסת בהר נוף אדם היה יכול לחסל את הרוצח והיה אומר משפט כמו למעלה!

נראה לי שיש כאן אנשים שלא מבינים שנפטרו בא"י מעל 70 אנשים! בתוך פחות מחודש!

קיבלתי באישי כמה הודעות האם אני באמת אכפתית או שמא זה צדק לשמו.

אז אנשים, בואו נשים את הדברים על השולחן, אלא שלא מוכנים להלשנה ו"מצטדקים" הם אלו שאו הולכים להורים וכו' או שעדיין לא הפנימו את הסכנה והסיכון.

מעולם לא הלשנתי למשטרה על אף אחד ואני גם לא רוצה להגיע לזה.

אבל אם אני רואה בעיניים שלי הורים ובני נוער מצחקקים על אנשים שמקפידים על ההוראות, והולכים עם מסכה וכפפות (וזה לא כיף, זה לא נעים ולא קל) ומתעקשים בכניסה לסופרים לא להתמגן,
צר לי, זה סימן שאנשים עדיין לא הפנימו שמה שהם עושים עלול לעלות בחיי אדם ח"ו

הכוונה היתה כאילו איכפת לי שהם הולכים לא התוצאות, מציק לי בעין שאני תקועה והם חופשיים.
משהו כזה
מקווה שהובנתי.

הכוונה היתה כאילו איכפת לי שהם הולכים לא התוצאות, מציק לי בעין שאני תקועה והם חופשיים.
משהו כזה
מקווה שהובנתי.

הובנת.
אכפת לי שיש אנשים שעושים דין לעצמם ובגללם אנשים יסבלו, יחלו, ימותו, יחוו קשיים כלכליים ונפשיים.
ובהחלט גם מאד מציק לי בעין שהם מרגישים חופשיים ובגללם אני אהיה תקועה בבית יותר זמן.
זה מפוצץ!
אם הייתי נתקלת במישהו כזה הייתי מלשינה, ובשמחה רבה

רואה שהרבה כואבים
כנראה שאתם לא יודעים מה זה להתעסק עם ציבור

אין מה לעשות בכל נושא בכל מצב
תמיד יהיו כאלו שלא ישמעו
שיעשו דין לעצמם

וזה לא קשור לא למוצא ולא להשתייכות
זה אופי של אחוז מסוים בכל ציבור
שתמיד יורה לעצמו מה לעשות

ואם 90% נשמעןו אז זה סוג של 100%
100% ציות יש רק בדיקטוטורות

אז חבל סתם לכעוס
תוציאו את הראש מהחלון תקשיבו לשקט
תשמעו אתם קולם של הרוב המציית.

חג שמח!!!

מפוצץ!!!

*דוברות זק"א ישראל*:

*יחידת בני המיעוטים של זק"א ישראל בשיתוף זק"א מחוז תל אביב פעלה גם השבת במניעת התפשטות מגיפת הקורונה ועודכנו עשרות חולים חדשים בערים ירושלים, בני ברק מודיעין עילית ועוד*

מתנדבי זק"א ישראל וזק"א ת"א ביצעו עשרות איתורים של חולים שקבלו תשובה חיובית ולא הצליחו לאתרם במהלך השבת.

גם בבני ברק נתקלו המתנדבים במקרה של אם משפחה שקיבלה תשובה חיובית ולא הצליחו לאתרה. לאחר חקירה התברר כי אב המשפחה חולה בקורונה ומאושפז בבית החולים מעייני הישועה והאם נסעה לעיר נתניה בכדי לחגוג עם משפחתה המורחבת.

מתנדבי זק"א ישראל ומשרד הבריאות מדגישים כי מדובר באירוע חמור ומסוכן של אנשים רבים שנחפשו לחולה חיובית ולא נשמעו להוראות משרד הבריאות.
.

תסתכלו אל עצמכם ואל הבית שלכם
אל תסתכלו מה אחרים עושים כי אתם לא רואים אותם
זהו
כל אחד עם עצמו וביתו ינסה להבין מה הקב"ה רוצה ממנו עכשיו וכל התקופה הזאת
ודי לשפוט ולדון ולרכל וללהג ולןהתפלסף על מה שאחרים עושים או לא עושים
וזהו נראה לי שהאשכול מיצה את עצמו לנצח נצחים
זה נכון.
אבל מי שמפרסם בפורום שהוא למרות הכל הולך להורים - תהיינה הנסיבות אשר תהיינה- שלא יתלונן שמתערבים לו.
ומוטב והיה שותק ולא מנופף בו בגאווה (ועל שום מה הגאווה אינני יודעת).

יש מלאאא זוגות שההורים שלהם לא בקבוצת סיכון משום כיוון.
רק אני שמעתי על אנשים צעירים ובריאים שהקורונה הכריעה אותם?
אז נכון, הם לא הרוב בכלל.
אפילו המיעוט היחסי.
אבל זו סיבה לקחת את הסיכון שהסטטיסטיקה של הצעירים תדפוק אצל אי אלו מהצעירים האלו בדלת?
מה הם יאמרו אז?
חכם עיניו בראשו
הקורונה פוגעת בכולם.
מי יותר ומי פחות
תראו לי אדם צעיר ובריא שיש לו הוכחה או פוליסת ביטוח שמבטיחה לו שהוא לא יפגע מהקורונה.

אין אדם כזה

מישהו יפול בסטטיסטיקה של אחוזי התחלואה והמוות בקרב צעירים ובריאים. לקחת סיכון?

רק אני שמעתי על אנשים צעירים ובריאים שהקורונה הכריעה אותם?
אז נכון, הם לא הרוב בכלל.
אפילו המיעוט היחסי.
אבל זו סיבה לקחת את הסיכון שהסטטיסטיקה של הצעירים תדפוק אצל אי אלו מהצעירים האלו בדלת?
מה הם יאמרו אז?
חכם עיניו בראשו
הקורונה פוגעת בכולם.
מי יותר ומי פחות
תראו לי אדם צעיר ובריא שיש לו הוכחה או פוליסת ביטוח שמבטיחה לו שהוא לא יפגע מהקורונה.

אין אדם כזה

מישהו יפול בסטטיסטיקה של אחוזי התחלואה והמוות בקרב צעירים ובריאים. לקחת סיכון?
אוהו כמה נטפלו להודעה שלי. אבל תקראו גם באיזה הקשר היא נכתבה.

שכנים שלי, שחיתנו כבר את רוב ילדיהם, אמרו לי בתמיהה, איך אפשר ליל הסדר אנחנו ושלשת הילדים ?
(לפי כמויות שקי הגזר שהגיעו לשם כנראה שבאמת יבוא כל הגדוד... ;) )
אחרי כל הביקורת של רבים על מהלכי ההסגר, סגר זמני והרמטי לפחות עד אחרי יו"ט ראשון של פסח נחוץ מאין כמוהו בכל מקום.

הלווווו!!!
נא לדון לכף זכות
אולי הם מבשלים ושולחים לילדים?
אם שכנה שלי פה בפורום היא גם תגיד שאלינו הגיע כמויות של ירקות
אבל אנחנו מבשלים ושולחים והולכים לשבת ליל הסדר לבד....

צודק. ספציפית גם עניין הגדוד עלה באותה שיחה.

צודק;) בערב בדיקת חמץ שמעתי מהשכנה כי הילדים כולם לא יגיעו אליהם בסופו של דבר.
וכן כמויות שקי הגזר שהגיעו לשם בסופו של דבר אכן נשלחו לילדיהם.
(אולי אנחנו במקרה שכנים ;) )
והוי דן את כל האדם לכף זכות...

ולמלשינים ....
מכתב הרב קארפ.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה