- הוסף לסימניות
מתלבטת האם להתקשר לדווח למשטרה, הבית שלי על ציר מרכזי בו עוברים זו"צים לעשרות בחמקמקות להורים, בודקים האם יש שיטור, ואם לא, חוצים בריצה את הצומת ונעלמים בין הבנינים
מה לעשות?
מה לעשות?
הציבור מוזמן להפגין מול הבית של שכנה שלי, אלמנה, שהולכת רח"ל לליל הסדר לבת שלה שגרה במרחק 30 מטר ממנה, ותשב שם במרחק מכולם עם מסכה.
אל תתחשבו באף אחד כי אף אחד לא רואה
הלוואי ויקויים בנו "ואתא הקב"ה ושחט את מלאך המוות" אמן.בהשראת הפיוט ואתא השוחט.....
אפשר בארמית ואתא וכו........
תוהה מה הבעיה ב"צדק לשמו" כשהנושא הוא חיי אדםקיבלתי באישי כמה הודעות האם אני באמת אכפתית או שמא זה צדק לשמו.
הכוונה היתה כאילו איכפת לי שהם הולכים לא התוצאות, מציק לי בעין שאני תקועה והם חופשיים.
משהו כזה
מקווה שהובנתי.
זה נכון.תסתכלו אל עצמכם ואל הבית שלכם
אל תתחשבו באף אחד כי אף אחד לא רואה
אל תסתכלו מה אחרים עושים כי אתם לא רואים אותם
זהו
כל אחד עם עצמו וביתו ינסה להבין מה הקב"ה רוצה ממנו עכשיו וכל התקופה הזאת
ודי לשפוט ולדון ולרכל וללהג ולןהתפלסף על מה שאחרים עושים או לא עושים
וזהו נראה לי שהאשכול מיצה את עצמו לנצח נצחים
רק אני שמעתי על אנשים צעירים ובריאים שהקורונה הכריעה אותם?יש מלאאא זוגות שההורים שלהם לא בקבוצת סיכון משום כיוון.
אוהו כמה נטפלו להודעה שלי. אבל תקראו גם באיזה הקשר היא נכתבה.רק אני שמעתי על אנשים צעירים ובריאים שהקורונה הכריעה אותם?
אז נכון, הם לא הרוב בכלל.
אפילו המיעוט היחסי.
אבל זו סיבה לקחת את הסיכון שהסטטיסטיקה של הצעירים תדפוק אצל אי אלו מהצעירים האלו בדלת?
מה הם יאמרו אז?
חכם עיניו בראשו
הקורונה פוגעת בכולם.
מי יותר ומי פחות
תראו לי אדם צעיר ובריא שיש לו הוכחה או פוליסת ביטוח שמבטיחה לו שהוא לא יפגע מהקורונה.
אין אדם כזה
מישהו יפול בסטטיסטיקה של אחוזי התחלואה והמוות בקרב צעירים ובריאים. לקחת סיכון?
שכנים שלי, שחיתנו כבר את רוב ילדיהם, אמרו לי בתמיהה, איך אפשר ליל הסדר אנחנו ושלשת הילדים ?
(לפי כמויות שקי הגזר שהגיעו לשם כנראה שבאמת יבוא כל הגדוד...)
אחרי כל הביקורת של רבים על מהלכי ההסגר, סגר זמני והרמטי לפחות עד אחרי יו"ט ראשון של פסח נחוץ מאין כמוהו בכל מקום.
הלווווו!!!
נא לדון לכף זכות
אולי הם מבשלים ושולחים לילדים?
אם שכנה שלי פה בפורום היא גם תגיד שאלינו הגיע כמויות של ירקות
אבל אנחנו מבשלים ושולחים והולכים לשבת ליל הסדר לבד....
צודק. ספציפית גם עניין הגדוד עלה באותה שיחה.
צודקת![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים