תחושת תסכול מתגברת לנוכח החור בסירה שהולך ומתרחב, והקריאות הנופלות על אוזניים ערלות.אני מנסה להבין מה הסיבות שהביאו אנשים כאן לשפוט את האחרים
נכון.עדיין קיימים דברי חז"ל "אל תדון את האדם עד שתגיע למקומו", או כמו שאמר מישהו "אל תדון את האדם".
לא דנה.עדיין קיימים דברי חז"ל "אל תדון את האדם עד שתגיע למקומו", או כמו שאמר מישהו "אל תדון את האדם".
מי שקרא את כללי הפורום יכול להבין לבד שלכתחילה לא כותבים זאת.
ואידך זיל גמור..."אל תדון את האדם".
עדיין קיימים דברי חז"לעדיין קיימים דברי חז"ל "אל תדון את האדם עד שתגיע למקומו", או כמו שאמר מישהו "אל תדון את האדם".
והפעםאני מה זה מקווה שיבואו חשבון עם מפירי החוק. זה רק צודק שכל אחד מהם ישלם קנס נכבד, כפול כל נפש (כלומר זוג יקנס בעשר אלף שקל, זוג וילד חמש עשרה, וכו'), כדי להחזיר ולו במעט למשק את ההפסד מהגרעונות המטורפים שהוא יסב לו.
הנה מי שדואג לבטל את הקנסות...אדרבה, כשיבואו לילל לעסקונה, שהקהילה תקנוס אותם שוב. על חילול ה', העצמת המחלה בקרב מחננו, ועל הטפשות. כי על טפשות משלמים. זה מה סבתא שלי תמיד אמרה.
חבל על המאמצים שלה.הציבור מוזמן להפגין מול הבית של שכנה שלי, אלמנה, שהולכת רח"ל לליל הסדר לבת שלה שגרה במרחק 30 מטר ממנה, ותשב שם במרחק מכולם עם מסכה.
ומה לגבי להרוג אחרים?הזוגות הצעירים שהולכים להורים הם בסיכון אפסי להגיע למוות
חבל על המאמצים שלה.
אם היא כבר שם, היא יכולה לשבת באותה מידה גם בלי מסכה.
זה מדבק אותו דבר גם דרך הקשתיות של העיניים.
מסיכת פה-אף מקטינה מאוד את הסיכון להידבק ולהדביק
אני רק שאלה: איך אוכלים, ואומרים את ההגדה, עם מסכת פה-אף?אם היא כבר שם, היא יכולה לשבת באותה מידה גם בלי מסכה.
פשוט מפוצץ
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים