- הוסף לסימניות
אז האמת שלא הצגתי את עצמי.(הצגתי את עצמי אולי 5 פעמים בהתחלה בהודעות שלא התפרסמו כי לא אישרו אותי בפורום, וכשההודעה שלי כן עלתה עשיתי סתם ניסיון בעלמא שוב בלי להשקיע ואז זה עלה!מי זה המרפי הזה?!מישהו יודע איפה הוא גר?!?..)
אני חדשה פה ואשמח להתמקצע עוד ועוד על ידי התבוננות ביצירות שלכם תוך שיתוף תהליך עבודה וגם על ידי שיתוף דברים שלי-והא/ערות מנחות ומלוות על ידכם.
הינשוף נעשה בלית ברירה..פעם ראשונה שציירתי ינשוף בניסיון לדחוף את עצמי ליכולות אחרות אבל לא התחברתי לא אהבתי לא הייתי מרוצה והנחתי אותו בצד בלי צבע או עם צבע שטחי שזרקתי עלי(הרמתי ידיים וזה לא בסדר,מודה..
..)..אממה, דיירי הבית לא היו מרוצים מהזנחתו ודרשו שאסיים את הטיפול בציפור הלילה.בלילה. אז זה מה שיצא, והאמת שאחרי שסיימתי איתו מצאתי מברשות מנגה להורדה שדי היו עוזרות לי בתהליך אבל נו שוין,עדיף מאוחר מאשר אף פעם
(וכן,אני יודעת שאין ינשופים סגולים..יודעת)
אשמח לחוות דעת מיודעי בינה
מחכה שתעלו עוד עבודות מעניינות
אני חדשה פה ואשמח להתמקצע עוד ועוד על ידי התבוננות ביצירות שלכם תוך שיתוף תהליך עבודה וגם על ידי שיתוף דברים שלי-והא/ערות מנחות ומלוות על ידכם.
הינשוף נעשה בלית ברירה..פעם ראשונה שציירתי ינשוף בניסיון לדחוף את עצמי ליכולות אחרות אבל לא התחברתי לא אהבתי לא הייתי מרוצה והנחתי אותו בצד בלי צבע או עם צבע שטחי שזרקתי עלי(הרמתי ידיים וזה לא בסדר,מודה..
אשמח לחוות דעת מיודעי בינה
מחכה שתעלו עוד עבודות מעניינות
הנושאים החמים