"ואומר אך חשך ישופני ולילה אור בעדני"

• הוסף לסימניות
אז האמת שלא הצגתי את עצמי.(הצגתי את עצמי אולי 5 פעמים בהתחלה בהודעות שלא התפרסמו כי לא אישרו אותי בפורום, וכשההודעה שלי כן עלתה עשיתי סתם ניסיון בעלמא שוב בלי להשקיע ואז זה עלה!מי זה המרפי הזה?!מישהו יודע איפה הוא גר?!?..)
אני חדשה פה ואשמח להתמקצע עוד ועוד על ידי התבוננות ביצירות שלכם תוך שיתוף תהליך עבודה וגם על ידי שיתוף דברים שלי-והא/ערות מנחות ומלוות על ידכם.
הינשוף נעשה בלית ברירה..פעם ראשונה שציירתי ינשוף בניסיון לדחוף את עצמי ליכולות אחרות אבל לא התחברתי לא אהבתי לא הייתי מרוצה והנחתי אותו בצד בלי צבע או עם צבע שטחי שזרקתי עלי(הרמתי ידיים וזה לא בסדר,מודה..:(..)..אממה, דיירי הבית לא היו מרוצים מהזנחתו ודרשו שאסיים את הטיפול בציפור הלילה.בלילה. אז זה מה שיצא, והאמת שאחרי שסיימתי איתו מצאתי מברשות מנגה להורדה שדי היו עוזרות לי בתהליך אבל נו שוין,עדיף מאוחר מאשר אף פעם :rolleyes: (וכן,אני יודעת שאין ינשופים סגולים..יודעת)

אשמח לחוות דעת מיודעי בינה

מחכה שתעלו עוד עבודות מעניינות

קבצים מצורפים

• גבר ערפל.PNG
    גבר ערפל.PNG
    KB 60.9 · צפיות: 27
  • ינשוף י.ל.PNG
    ינשוף י.ל.PNG
    KB 131.7 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
יש משהו מיוחד באפים שאת מעלה. עובדה. אני זוכר את כולם לטובה.
הינשוף לא טוב. התאורה לא נכונה וההרגשה כאילו הוא מודבק על הרקע המכשף הזה- מציקה.
שוב. כהערה בלבד. כי הכשרון עצום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפי רפי;1974259:
יש משהו מיוחד באפים שאת מעלה. עובדה. אני זוכר את כולם לטובה.
הינשוף לא טוב. התאורה לא נכונה וההרגשה כאילו הוא מודבק על הרקע המכשף הזה- מציקה.
שוב. כהערה בלבד. כי הכשרון עצום.

תודה רבה!גם אתם זכורים לי לטובה מקומיקס שהעלתם לא מזמן עם הגופים הלא גמורים" - מהמם מחכה לראות עוד עבודות
אני שונאת את הינשוף הזה. הוא נראה מודבק כי לכתחילה רציתי בכלל לעשות את הציור בסגנון יותר קרקטורי פחות אמיתי הרקע נוסף לקראת הסוף השתמשתי במברשת הקסם למחוק את הרקע שהיה לפני ולכן הרמת גימור מזוויעה..יש דרך לעשות החיבור בצורה יפה יותר?
ואשמח להסבר יותר מפורט מה לא טוב בתאורה שלו ואיך זה אמור להתבצע נכון

• הוסף לסימניות
פשוט!
על גוף חלק האור והחושך נראים כחלק אחד. אם היית מציירת כדור זה היה מרהיב.
על גוף מ-ל-א בפרטים כמו שערות, כנפיים, קימורים וכו' האור והחושך מתאימים למפרט.

הנה דוגמא קיצונית. זה פינגוין של דניס זילבר נראה לי. תגדילי. משחק האורות על הבטן מטורף אבל תראי לאן צריך לשאוף.

קבצים מצורפים

• 10358918_10152931959443294_303623287713266067_o.jpg
    KB 84.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפי רפי;1974298:
פשוט!
על גוף חלק האור והחושך נראים כחלק אחד. אם היית מציירת כדור זה היה מרהיב.
על גוף מ-ל-א בפרטים כמו שערות, כנפיים, קימורים וכו' האור והחושך מתאימים למפרט.

הנה דוגמא קיצונית. זה פינגוין של דניס זילבר נראה לי. תגדילי. משחק האורות על הבטן מטורף אבל תראי לאן צריך לשאוף.

היטבת להסביר היטב. תודה, מקווה בעזרת ה' להצליח ליישם את זה בפועל:eek:
והפנגוין הזה משגע..הינשוף שלי נראה מזעזע לידו בצורה מביכה מביישת ומשפילה..
אני מתאפקת לא למחוק את התפלצת הזאת שיצרתי ומה שמחזק אותי זה חז"ל "לא הבישן למד".
אבל עדין..היית חייבת לעלות את הפינגוין הזה? בושות..;)

• הוסף לסימניות
יצירות של דניס זילבר מביישות רבים וטובים. את בחברה טובה.
ולגבי הבושה...דפדפי בפורום ותראי איפה היו כולם לפני שנתיים- שלש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפי רפי;1974420:
יצירות של דניס זילבר מביישות רבים וטובים. את בחברה טובה.
ולגבי הבושה...דפדפי בפורום ותראי איפה היו כולם לפני שנתיים- שלש.

נחמתני

• הוסף לסימניות
לא הובנתי נכון.. הוסבר היטב אבל לא מה שרציתי מסתבר.
אני יושבת עכשיו על הציור (לא ממש יושבת עליו אתם מבינים..)
ואני מוצאת את עצמי באותו תהליך (קצצת שונה בהתאם לינשוף) שאני עושה בצביעת התלת מימד הזאת שראיתם על הדמויות הקודמות. ולא זה מה שרציתי..רציתי שזה יהיה ציור בצורה אחרת..לא יודעת איך להגדיר את זה..אבל לא תלת מימד.. יותר מנימלסטי פשוט.

• הוסף לסימניות
אז עבדתי עליו עוד קצת ומרוב עבודה עליו הוא ניהיה לי זקן(הראשון)...אז התחלתי מחדש עם כמה שינויים ועם התוצאה הזו אני הרבה יותר שלמה. יכולתי לעבוד עוד על האור על הנוצות רציתי לפצל אותו עוד קצת לכיוון הבטן הבעיה שהמברשת שלי בפוטושופ איבדה פתאום את הרגישות ללחץ ועל כן היא לא שיתפה פעולה.
זהו.
תודה רבה לרפי על שיתוף הפעולה כי -"אין סכין מתחדדת אלא בירך חברתה" יישר כוח.

קבצים מצורפים

• ינשוף זקן.PNG
    KB 617.6 · צפיות: 22
  • ינשוף נסיון שניפ.PNG
    KB 435.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
ברשותך.
זה מה שעשיתי בדקה. יש עוד המון.

קבצים מצורפים

• ינשוף זקן.PNG
    KB 435.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפי רפי;1975368:
ברשותך.
זה מה שעשיתי בדקה. יש עוד המון.
אבל למה תקעת לו אור על העיניים חחח ?

• הוסף לסימניות
ככה נראה ינשוף לפי מה שידוע לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפי רפי;1975389:
ככה נראה ינשוף לפי מה שידוע לי

אה אוקי..לא ראיתי תמונות כאלה כשחיפשתי וגם הירח מאחוריו,מכה לו על הגב..אולי יש איזשהו אפקט של אור חוזר בעיניים שלו אבל אם כבר בעין עצמה זה מכה בחוזקה והאור מתפרס בעדינות קצת מסביב..? נראה לי..בכל אופן התמונה הראשונה הועלת לשם גיחוח לא מצאתי בה חן כל כך הייתי שמחה שתתיחס לציור השני. רציתי אותו בסגנון של ציור ישן יותר .יש תיקונים?

• הוסף לסימניות
קרוב- יש עיגול לבן מסביב לעין אך ללא הילה מסביב

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה משתנה מינשוף לינשוף לפי הצבעים שלו...יש אולי איזה קו דק שאמור לסמן את התחלת הפרווה?נוצות? של הינשוף -לאו דווקא זוהר חוזר.
אבל לא התכוונתי ליצור משהו כזה ריאלסטי, בסך הכל ניסוי ותהיה בדברים שלא רגילים לי.
(תמונות שמצאתי מחיפוש בגוגל)

קבצים מצורפים

• 12523925852055.jpg
    KB 178 · צפיות: 12
  • gay_animal_10_c.jpg
    KB 39.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אני ממש לא מתחום הציור אבל בעקבות ספר שאני עובד עליו אוכל לומר שיש מס' סוגים של ציפורי לילה וכל אחד כאן, בין אלו שצוירו לבין אלו המצולמים - הם זנים שונים לחלוטין, לכן אם מציירים משהו, אם זה לסיפורי ילדים וכד' אז באמת לא כ"כ משנה, אבל לפרוייקט יותר רציני צריך להחליט על איזה סוג הולכים ולצייר אותו כמה שיותר דומה למקור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה