ואפילו בסערה שבתוך הסערה.

• הוסף לסימניות
היתה תמונה כזאת במבשר הבוקר,
תמונה שלך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sfogel;1487072:
היתה תמונה כזאת במבשר הבוקר,
תמונה שלך?

אני- לא שלחתי להם תמונה, וגם לא נראה לי שהעתיקו, כנראה היה שם עוד משוגעים שצילמו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tommal;1486646:
וכשיש 2,3 אפילו 4,5 תמונות אפשר לבקר, אבל מעבר..
לא נראה לי שהיא ביקשה פה ביקורת
זה נטו שיתוף

תפיסות יפות!
מיוחד (ומטורף...)
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1487126:
לא נראה לי שהיא ביקשה פה ביקורת
זה נטו שיתוף

לא הצלחת הפעם לקרוא מחשבות...:cool:
אני ממש שמחה לקבל ביקורת עניינית, וגם עניתי לעניין.
אגב, הביקורת על כמות התמונות מוצדקת, אני בעצמי מעירה על כך לאחרים, אבל אתמול בלילה- כנראה לא הייתי מרוכזת אחרי כל הטיול...
אם הייתי עוברת שוב על התמונות- הייתי יכולה לסנן עוד כמה, אבל מאחר וכבר העלתי- נשאיר את זה.

נו איפה השלג? המצלמה שלי כבר מאבדת סבלנות!!!!

• הוסף לסימניות
תמונות מיוחדות ומדהימות

באיזה שעה ביום צולמו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי456;1487225:
תמונות מיוחדות ומדהימות

באיזה שעה ביום צולמו?

בין אחת לשלוש בערך

• הוסף לסימניות
סינון זה לא הצד החזק שלך,הא?...

0547
0784 (!!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1487300:
סינון זה לא הצד החזק שלך,הא?...

0547
0784 (!!)

זה משהו אקוטי, לא כרוני.:)
סוג של חוסר בטחון עצמי, או קשיי קשב וריכוז...אני עובדת על זה.
בינתיים אני יכולה לציין את חצי הכוס המלאה שיש שם במחשב שלי תקיה עצומה בגודלה שחסכתי מהגולשים פה...

אז מה התמונות האלה? להוריד? להשאיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;1487317:
זה משהו אקוטי, לא כרוני.:)
סוג של חוסר בטחון עצמי, או קשיי קשב וריכוז...אני עובדת על זה.
בינתיים אני יכולה לציין את חצי הכוס המלאה שיש שם במחשב שלי תקיה עצומה בגודלה שחסכתי מהגולשים פה...

אז מה התמונות האלה? להוריד? להשאיר?

את באמת שואלת???

(טוב,בהתחשב בקשיי הקשב....כוונתי הייתה שאלה המוצלחות!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה