וואטסאפ במחשב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;1111589:
עוד פעם תנסו למחוק מקודם על המחיקה הרגילה של וינדוס :)
אולי מחיקת התקיה מפרוגרום יעזור, כנראה שהוא נמצא גם בפרוגרום דטה..

ניסיתי, לא נתן לי למחוק כי הוא פתוח...

פרסומון הצדיק הצליח למחוק לי :)
תודה!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמה_א;1111674:
אני כן הצלחתי להוריד אותה לטאבלט, לא מקורי של סמסונג אבל גם בלי פריצות או משהו.

אני מבין שהפעלת את האפליקציה ע"י קובץ APK..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1111700:
אני מבין שהפעלת את האפליקציה ע"י קובץ APK..

חיפוש בגוגל על האפליקציה להורדה לא דרך המרקט, הורדה, התעלמות משלל האזהרות שהמכשיר לא תמך, תומך ויתמוך, התקנה ו...
עובד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמה_א;1111706:
חיפוש בגוגל על האפליקציה להורדה לא דרך המרקט, הורדה, התעלמות משלל האזהרות שהמכשיר לא תמך, תומך ויתמוך, התקנה ו...
עובד!

היינו הך..

• הוסף לסימניות
לא אוהב ולא רוצה להסיט את הדיון העניני והמועיל, אבל עקב נסיון אישי אני כותב את הדברים הבאים: בלי לשים לב אתם מריצים תוכנה המדמה אנדרואיד ויש שם אפשרות להתקנת אפלקציות, בעצם סמארטפון נמצא אצלכם בבית. אמנם כפי שכתבו המאותרגים אינם יכולים להוריד אפליקציות אבל עדיין הם יכולים להשיג קבצי apk ולהתקין ואז מחוברים לתכנים ברשת דרך האפליקציות באופן בלתי מבוקר (יוטיוב לדוגמא, ואכהמ"ל)
אז נא לשים לב, התוכנה הזאת בעצם עוקפת את החסימה שיש לכם במחשב ונותנת גישה לתכנים בלתי ראויים...
בנתיב חסמו את זה לפי בקשתי אחר נסיון אישי שהיה לי כאמור, ואני שמח לחלוק מנסיוני עם אלו שלא שמו לב למה שקורה פה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמה_א;1111706:
עובד!

הצלחתי להתקין את הapk, לא זוכרת מאיפה הורדתי אותו (בטח לא מהמרקט)
אבל כשאני מפעילה כותב לי שכרגע זה לא תומך בטאבלט..
ולא נותן לי להמשיך הלאה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיפי;1111735:
לא אוהב ולא רוצה להסיט את הדיון העניני והמועיל, אבל עקב נסיון אישי אני כותב את הדברים הבאים: בלי לשים לב אתם מריצים תוכנה המדמה אנדרואיד ויש שם אפשרות להתקנת אפלקציות, בעצם סמארטפון נמצא אצלכם בבית. אמנם כפי שכתבו המאותרגים אינם יכולים להוריד אפליקציות אבל עדיין הם יכולים להשיג קבצי apk ולהתקין ואז מחוברים לתכנים ברשת דרך האפליקציות באופן בלתי מבוקר (יוטיוב לדוגמא, ואכהמ"ל)
אז נא לשים לב, התוכנה הזאת בעצם עוקפת את החסימה שיש לכם במחשב ונותנת גישה לתכנים בלתי ראויים...
בנתיב חסמו את זה לפי בקשתי אחר נסיון אישי שהיה לי כאמור, ואני שמח לחלוק מנסיוני עם אלו שלא שמו לב למה שקורה פה...

צודק
ברגע שהתקנתי שמתי לב לכל התכנים שעולים ובטלתי את זה

ראו סכנה הוזהרתם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1111843:
הצלחתי להתקין את הapk, לא זוכרת מאיפה הורדתי אותו (בטח לא מהמרקט)
אבל כשאני מפעילה כותב לי שכרגע זה לא תומך בטאבלט..
ולא נותן לי להמשיך הלאה..

אלוקים שומר עלייך שלא תהי חשופה ל"ע לתכנים חיצוניים ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיפי;1111735:

נתיב לא חוסם את האפליקציות?! זה מתחבר לרשת ע"י עקיפה של החסימה?

• הוסף לסימניות
בכלל לא נראה כל העניין שכתבתם כאן..
כי הרי הAPK הוא חתיכה קטנה ששוקלת בקושי כמה KB עלובים, והוא בסה"כ קיצור דרך ליוטיוב וכדו' בצורת אפליקצייה,
ואם הסינון הוא על הספק בעצמו [אתרוג], אז אין גישה לשרתים,, ואם אין גישה לשרתים, אז זה לא יעבוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;1111517:
http://www.bluestacks.com/
מכאן מורידים את האנדרואיד,
לאחמ"כ בתוך האנדרואיד מורידים את הוואצאפ,

במחשבים מאותרגים (אתרוג - בנתיב לא ניסתי כי אין לי נתיב) לא ניתן להוריד את אפליקציות, כפי שנכתב לעיל,
יש להוריד אותו במחשב לא מסונן, ולהעתיק את קבצי ההתקנה.
אני מנסה להתקין וזה מה שהוא כותב לי:
attachment.php

קבצים מצורפים

• 3001.jpg
    KB 88.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1112117:
כי הרי הAPK הוא חתיכה קטנה ששוקלת בקושי כמה KB עלובים, והוא בסה"כ קיצור דרך ליוטיוב וכדו' בצורת אפליקצייה,
ואם הסינון הוא על הספק בעצמו [אתרוג], אז אין גישה לשרתים,, ואם אין גישה לשרתים, אז זה לא יעבוד.

נכון אולי באתרוג (לא ניסיתי) לא נכון בנתיב שהוא ברמת תוכנה, ואע"פ שיש לי ספק כשר של אקספון היינו שהוא מתחבר רק למחשב שיש בו נתיב מ"מ יוטיוב וכו' (אכהמ"ל) היה פתוח לי,
כפי שכתבתי מה שכתבתי הוא מנסיון אישי, חבל על הויכוח זה מציאות, באתי רק לעורר למי שפשוט לא חשב, זה הכל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1112117:

ישנם אפליקציות שמבוססות על אתר אינטרנט.
אך ישנם, ומסתבר שוואטסאפ ביניהן, אפליקציות נייטיב.
שמריצות תוכנה על המכשיר עצמו.
הם ממש לא כמה kb אלא לעיתים עשרות mb

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיפי;1112271:
נכון אולי באתרוג (לא ניסיתי) לא נכון בנתיב שהוא ברמת תוכנה, ואע"פ שיש לי ספק כשר של אקספון היינו שהוא מתחבר רק למחשב שיש בו נתיב מ"מ יוטיוב וכו' (אכהמ"ל) היה פתוח לי,
כפי שכתבתי מה שכתבתי הוא מנסיון אישי, חבל על הויכוח זה מציאות, באתי רק לעורר למי שפשוט לא חשב, זה הכל...
מוזר, כי אצלי הוא חוסם ברמת הספק (אתרוג)

• הוסף לסימניות
נעמה אתמול ניסתה להסביר לי איך להתקין את הקיי בורד כדי שאוכל לכתוב בבוצאפ בעברית אך ללא הועיל.......
מישהו יכול לנסות לעזור לי???
יש לי את האייקון של הגו קיי בורד, מסומן שם עברית אך כלום לא זז, מתעקש על אנגלית!

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להתקין את התוכנה. הוא מציג לי את ההודעה הזו, מה אני אמורה לעשות?
attachment.php

קבצים מצורפים

• 3001.jpg
    KB 88.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אני מנסה להתקין במחשב וזו ההודעה שמתקבלת תוך כדי התקנה

אולי משהו יוכל לעזור לי.

קבצים מצורפים

• שגיאה1.jpg
    KB 75.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
לדעתי האמולטור הזה גרוע למדי
תנסו להתקין את Genymotion

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1227194:
לדעתי האמולטור הזה גרוע למדי
תנסו להתקין את Genymotion

אתה יכול להעלות לג'מבו מייל או משהו דומה, את קובץ ההתקנה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה