וואטסאפ ווב

• הוסף לסימניות
לאחר אין סוף ניסיונות, לא ברור מה הבעיה, אבל לפחות משהו שמצביע על הבעיה, אפשר לראות במנהל המשימות שמפעילים את הוואצאפ ווב הזיכרון של הכרום או האדג' עולה בטירוף, וגורם לכיבוי אוטמטי את הדפדפן או לחילופין יותר גרוע לכיבוי המחשב, וכך האימולטור גם נהרס.

• הוסף לסימניות
אצלי היה את הבעיה הזאת ומחקתי את כל קבצי הקוקיז וההיסטוריה וגכו' וכו' והכל הסתדר לגמרי..
לוחצים ctrl + h ואז מסמנים V על הכל ומוחקים לרפרש את העמוד והכל מסתדר...
בהצלחה לכולם..

• תודה
Reactions: HMB
  • הוסף לסימניות
בוקר טוב,
יש עדכון באתר של וואצפ ווב,
מוזמנים לנסות ולחבר שוב את הוואצפ למחשב,

תעדכנו שהסתדר

• הוסף לסימניות
בגלישה בסתר עובד מצוין

• הוסף לסימניות
היה לאחד העובדים שלי אתמול
וככה סידרתי לו את זה

• הוסף לסימניות
באפליקציה של ווצאפ למחשב כן עובד, רק בדפדפן לא.
ואם יש למשהו עוד איזה עיצה איך אפשר לסדר את זה אני אשמח לשמוע מאוד.
השימוש בדרכים האחרות מאוד מסורבל ולא נוח.

• הוסף לסימניות
זו בעיה כללית בוואטסאפ, צריך להמתין בסבלנות עד שהם יצליחו לסדר את הבעיה בצד שלהם.

• הוסף לסימניות
זה בעיה אך ורק של וואטאספ, אני מנסה מלא פתרונות ולא עוזר כלום, יש למישהו פתרון שוודאי עוזר ? כי אני מכיר הרבה שכן עובד להם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה