וואטסאפ ווב

הם לא נשמרים במחשב רק בתקיית וואצפ באמילטור

1692902000908.png

מישהו מצליח להתחבר מהאמלטור לווצאפ ווב?
אני הצלחתי
מה הכוונה?

פתחתי ווצאפ באימולטור(חיברתי שם את המספר וכל התהליך של יצירת חשבון הווצאפ) ולחצתי על מכשירים מקושרים>חיבור מכשיר וברקתי את הקוד בדפדפן

אתה בנטפרי?

אני הצלחתי
מה הכוונה?

פתחתי ווצאפ באימולטור(חיברתי שם את המספר וכל התהליך של יצירת חשבון הווצאפ) ולחצתי על מכשירים מקושרים>חיבור מכשיר וברקתי את הקוד בדפדפן

אתה בנטפרי?
כנ"ל

אני הצלחתי
מה הכוונה?

אתה בנטפרי?
בנטפרי, ואני לא חדש,
אני מנסה להתחבר מתגלגל שעה ובסוף לא מתחבר,
הייתי צריך לעדכן את הווצאפ היום.

עדכנת את הווצאפ?
כי אני בנטפרי ועדכנתי לפני יומיים- עובד מצויין.

הא..אולי בעיה באמולטור עצמו?
לי יש LDplayer...
אגב, הבעיה הזו היא כבר כמה ימים? יכול להיות שמחר כבר יסתדר...(קרה לפני כמה זמן שלא עבד ואחרי יומיים-שלושה הסתדר).

זנ נראה לי קשור לאמולטור...אבל תנסה לפתוח את הווצאפ דרך חלון אנונימי- אם לא עובד תחכה יום- יומיים, או שתשלח פנייה לנטפרי...

ממש מוזר...תפנה לנטפרי- אולי הם ידעו מה הבעיה ומה הפתרון...

היי אשמח לדעת אייך אפשר להתקין ווצאפ בנטפרי?
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה