- הוסף לסימניות
הנהלהפעיל את התוכנה ולתת לו לסרוק את המחשב בסיום יופיע מסך כמו זה, תעתיקי אותו לכאן
![]()
![]()
ועוד אחד
הנהלהפעיל את התוכנה ולתת לו לסרוק את המחשב בסיום יופיע מסך כמו זה, תעתיקי אותו לכאן
![]()
![]()
הבנתי שצריך להתקין את מה שאמרת לסמן,
אז חיפשתי במחשב את זה, והתקנתי,
ולכאורה הכל הסתדר.
אבל כשהפעלתי שוב את התכנה של לנובו, עדיין זה מראה את זה, שזה כאילו חסר.
האם באמת צריך להוריד את זה?
בדרייברים שהשאיר לי הטכנאי מההתקנה הראשונה.איפה במחשב חיפשת את זה והתקנת?
בדרייברים שהשאיר לי הטכנאי מההתקנה הראשונה.
טוב זה באמצע להוריד. [כחצי ג'יגה]אני מניח שהם דיי מיושנים ולא מתאימים.
תני לתוכנה של לנובו להוריד לך את העדכני
מייקרוסופט היא חברת אינטרסים. חד משמעית.
אולי לא 'אלפים', אבל בהחלט מסכים.יש חולקים?
הוא אשר שאלתי בדיוק - מהו הנסיון שלך, ואם הוא אכן קיים כמו שאתה כותב, למה אתה לא מזהיר מההשלכות שיכולות להגיע עם זה (ומגיעות בטוח, כמו שאתה בטח יודע אם הובלת שדרוגים של מאות מחשבים).זה הפונט הכי גדול שלך?
הובלתי פרויקטים לשדרוג של מאות מחשבים לווינדוס 10 בסביבות enterprise ותהליך השדרוג של 10 בשונה מקודמיו בין האמינים שיש וזיהוי תקלה ו rollback אוטומטי.
כבר - כמעט סיימתי:תתקדם
לא אמרתי שלא,זה אולי נכון על אפל,
חחחחחחחחחחחאבל מייקרוסופט לא מאלצת אף לקוח להוריד עדכון או משהו,
נו נוהכל עובד אצלה
לא רק שהם יוצרים בעיות - שאנחנו גם נשלם על הפתרונות שלהם? ודאי שזה יהיה חינמי, בהתאם לרשיון שקנינו.כל השדרוגים חינמיים.
וזה החלק שהכי אהבתי:האנטי וירוס שלה חינמי כולל עדכון שבועי,
חחחחחחחחחחח
נו נו
ודאי שזה יהיה חינמי, בהתאם לרשיון שקנינו.
לא רק שהם יוצרים בעיות
וזה החלק שהכי אהבתי:
דיפנדר והבלו סקרן (שאני לא זוכר איך כותבים באנגלית) המובנים פשוט זוועה, מתערבים בכל פעולה שאתה רוצה לעשות, ולא ממש ניתן לכבות אותם.
אפילו במקרים שהתקנתי אנטי וירוס עם חומת אש משלו עדיין הוא מצא לנכון להתערב במקרים מסויימים, ולהפריע לי ולאחרים. רק שוירוסים אמיתיים - הוא ממש לא זיהה. גם לא כשלחצתי עליהם גופא - ''סרוק!''.
יש לי מחשב אחד WIN7 ואני נהנה ממערכת זו הרבה יותר מWIN10, כדאי לעדכן? תמיד יהיה אפשר בהמשך לעדכן?החל מהיום, ה-14 בינואר 2020, מיקרוסופט מפסיקה באופן רשמי וסופי לספק עדכונים ותמיכה למשתמשי ווינדוס 7.
בפועל, זהו גזר דין מוות עבורה, וקריאת השכמה עבורכם אם טרם עידכנתם את המחשב שלכם לווינדוס 10.
בשביל לשדרג את המחשב שלכם בחינם לווינדוס 10,
התחילו קודם בלגבות של כל הנתונים שלכם.
אחרי זה תיכנסו לפורטל ההורדה של מיקרוסופט כאן:
https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
ביחרו ב-Create Windows 10 installation media,
ואז ליחצו על Download tool now והפעילו אותו.
לאחר מכן תוכלו לבחור Upgrade this PC now (שימו לב שהתקנה נקייה לא תאפשר לכם לשדרג בחינם, אז לא מומלץ לבחור בה).
עיקבו אחרי ההוראות, ולאחר כשעה של שדרוג, תוכלו להכנס לתפריט ה-Activation בהגדרות מערכת ההפעלה, ותוכלו לראות את עותק הכשר שלכם לווינדוס 10.
יש לי מחשב אחד WIN7 ואני נהנה ממערכת זו הרבה יותר מWIN10, כדאי לעדכן? תמיד יהיה אפשר בהמשך לעדכן?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים