ווינדוס 7 מגיעה לסוף דרכה, מדריך לשדרגו בחינם לווינדוס 10 חוקי

• הוסף לסימניות
להפעיל את התוכנה ולתת לו לסרוק את המחשב בסיום יופיע מסך כמו זה, תעתיקי אותו לכאן
62265i0F000AD7A0978A9E

JtPEmjLBhzFe7Ues6
הנה
upload_2020-1-19_21-59-57.png

ועוד אחד
upload_2020-1-19_22-1-2.png

• הוסף לסימניות
הבנתי שצריך להתקין את מה שאמרת לסמן,
אז חיפשתי במחשב את זה, והתקנתי,
ולכאורה הכל הסתדר.
אבל כשהפעלתי שוב את התכנה של לנובו, עדיין זה מראה את זה, שזה כאילו חסר.
האם באמת צריך להוריד את זה?

• הוסף לסימניות
הבנתי שצריך להתקין את מה שאמרת לסמן,
אז חיפשתי במחשב את זה, והתקנתי,
ולכאורה הכל הסתדר.
אבל כשהפעלתי שוב את התכנה של לנובו, עדיין זה מראה את זה, שזה כאילו חסר.
האם באמת צריך להוריד את זה?

איפה במחשב חיפשת את זה והתקנת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מייקרוסופט היא חברת אינטרסים. חד משמעית.

ממש לא נכון!

זה אולי נכון על אפל,
אבל מייקרוסופט לא מאלצת אף לקוח להוריד עדכון או משהו,
האנטי וירוס שלה חינמי כולל עדכון שבועי, הכל עובד אצלה וכל השדרוגים חינמיים.

• הוסף לסימניות
אולי לא 'אלפים', אבל בהחלט מסכים.

זה הפונט הכי גדול שלך?
הובלתי פרויקטים לשדרוג של מאות מחשבים לווינדוס 10 בסביבות enterprise ותהליך השדרוג של 10 בשונה מקודמיו בין האמינים שיש וזיהוי תקלה ו rollback אוטומטי.
הוא אשר שאלתי בדיוק - מהו הנסיון שלך, ואם הוא אכן קיים כמו שאתה כותב, למה אתה לא מזהיר מההשלכות שיכולות להגיע עם זה (ומגיעות בטוח, כמו שאתה בטח יודע אם הובלת שדרוגים של מאות מחשבים).

כבר - כמעט סיימתי:

זה אולי נכון על אפל,
לא אמרתי שלא,
אבל מייקרוסופט לא מאלצת אף לקוח להוריד עדכון או משהו,
חחחחחחחחחחח
הכל עובד אצלה
נו נו
כל השדרוגים חינמיים.
לא רק שהם יוצרים בעיות - שאנחנו גם נשלם על הפתרונות שלהם? ודאי שזה יהיה חינמי, בהתאם לרשיון שקנינו.

האנטי וירוס שלה חינמי כולל עדכון שבועי,
וזה החלק שהכי אהבתי:
דיפנדר והבלו סקרן (שאני לא זוכר איך כותבים באנגלית) המובנים פשוט זוועה, מתערבים בכל פעולה שאתה רוצה לעשות, ולא ממש ניתן לכבות אותם.
אפילו במקרים שהתקנתי אנטי וירוס עם חומת אש משלו עדיין הוא מצא לנכון להתערב במקרים מסויימים, ולהפריע לי ולאחרים. רק שוירוסים אמיתיים - הוא ממש לא זיהה. גם לא כשלחצתי עליהם גופא - ''סרוק!''.

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחחחח

מתי לאחרונה הוכרחת להוריד עדכון?

כמובן תלוי במעבד, לוח אם, כונן וכו'

ודאי שזה יהיה חינמי, בהתאם לרשיון שקנינו.

לא במקרה שלי

לא רק שהם יוצרים בעיות

ובאיזה בעיות בדיוק נתקלת??

וזה החלק שהכי אהבתי:
דיפנדר והבלו סקרן (שאני לא זוכר איך כותבים באנגלית) המובנים פשוט זוועה, מתערבים בכל פעולה שאתה רוצה לעשות, ולא ממש ניתן לכבות אותם.
אפילו במקרים שהתקנתי אנטי וירוס עם חומת אש משלו עדיין הוא מצא לנכון להתערב במקרים מסויימים, ולהפריע לי ולאחרים. רק שוירוסים אמיתיים - הוא ממש לא זיהה. גם לא כשלחצתי עליהם גופא - ''סרוק!''.

לא יודע מה אתך, אצלי הוא עובד מעולה (יחסית לחינמי)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חחח... איך אני מתגונן...

@אין דופי אולי תעבור לאפל ונגמור עניין?
לא נראה לי שדחוף למייקרוסופט לקוח אחד יותר או פחות.

• הוסף לסימניות
מצורף כלי שנותן אפשרות לעדכן באופן חופשי ווינדוס 7.

קבצים מצורפים

• BypassW7ESU.zip
    KB 27.3 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
החל מהיום, ה-14 בינואר 2020, מיקרוסופט מפסיקה באופן רשמי וסופי לספק עדכונים ותמיכה למשתמשי ווינדוס 7.
בפועל, זהו גזר דין מוות עבורה, וקריאת השכמה עבורכם אם טרם עידכנתם את המחשב שלכם לווינדוס 10.

בשביל לשדרג את המחשב שלכם בחינם לווינדוס 10,
התחילו קודם בלגבות של כל הנתונים שלכם.
אחרי זה תיכנסו לפורטל ההורדה של מיקרוסופט כאן:
https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

ביחרו ב-Create Windows 10 installation media,
ואז ליחצו על Download tool now והפעילו אותו.
לאחר מכן תוכלו לבחור Upgrade this PC now (שימו לב שהתקנה נקייה לא תאפשר לכם לשדרג בחינם, אז לא מומלץ לבחור בה).
עיקבו אחרי ההוראות, ולאחר כשעה של שדרוג, תוכלו להכנס לתפריט ה-Activation בהגדרות מערכת ההפעלה, ותוכלו לראות את עותק הכשר שלכם לווינדוס 10.
יש לי מחשב אחד WIN7 ואני נהנה ממערכת זו הרבה יותר מWIN10, כדאי לעדכן? תמיד יהיה אפשר בהמשך לעדכן?

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב אחד WIN7 ואני נהנה ממערכת זו הרבה יותר מWIN10, כדאי לעדכן? תמיד יהיה אפשר בהמשך לעדכן?

ל7 יש ממשק לא פחות טוב מ10,
אבל ב10 יש הרבה אופציות שלא פעילות ב7.
אם אתה נהנה מ7 תמשיך עם זה עוד קצת. זה לא שיום אחד כל מחשב שיש בו 7 יפסיק לעבוד..

• הוסף לסימניות
אפשר להוריד זאת גם ללא שדרוג אלא פשוט להוריד להתקין בדיסק און קי להעלות את המחשב דרך זה ולבסוף להעתיק למחשב
לי הווינדוס קרס והרדתי זאת את הקובץ לדיסוק און קי והעלתי מחדש את הווינדוס ובדיעבד התברר שלא היה צורך להוריד אלא רק לדיסק עם הווינדוס בהשאלה ועכשיו יש לי ווינדוס מלא על דיסק און קי. נראה לי שעשיתי את זה דרך הקישור הבא:https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10{מהאתר הרישמי שלהם} הקובץ שיורד אמור להראות כך:
1613559959509.png
{אני לא מעלה את הקובץ מחשש לגזל שאולי שלמרות שזה בחינם הם לא רצו שזה יתפרסם באופן כזה} חשוב להדגיש שצריך דיסק און בנפח של לפחות שמונה גיגה. אם יש למישהו השגות על זה שיכתו אני לא כול כך מבין פשוט זה קרה לי...

• הוסף לסימניות
אם בוחרים באפשרות ההתקן זה מוחק את כל הקבצים?
כמו"כ למה לא לא נותן לשדרוג הוא כותב
בחרתי באופציה ווינדוס 10 HOME
כתוב לי אפשרות השדרוג אינה זמינה אם אתה מפעיל את המחשב באמצעות מדיית ההתקנה של ווינדוס
אם כבר מותקן במחשב עותק של ווינדוס וברצונך לשדרג הוצא את מדיית ההתקנה והפעל את מחשב מחדש לאחר הפעלת ווינדוס כרגיל הכנס את מדיית ההתקנה והפעל את תוכנית ההתקנה של ווינדוס.
יש אולי למישהו ידע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה