לרוב בערך 15 דקות
ואני הייתי ויודעת על 15 דקות ואפילו יותר.התכוונת 5 דקות?
בועדות שהייתי ומה ששמעתי מקרובים ומאנשי מקצוע לרוב הועדה היא 2-3 דק'.
ואני הייתי ויודעת על 15 דקות ואפילו יותר.
תלוי כנראה מה ה"נכות".
בדאון/פיגור/נפש וכיוצ"ב זה קצר יותר מאשר נכויות פיסיות במיוחד כאלו שהן מורכבות ממקבץ בעיות וכל בעיה שי רופא אחר בוועדה.
וחברה שלי שעוסקת בליווי בתחום אמרה לי בערך 10-15 דקות.
אסור לי לדבר בכלל ?אי אפשר לדבר בשמו
הוא לא חייב לענות אבל לא יעזור לא לענות.
כמה זמן נמשך? תלוי מאוד בנכות ובמה שסביבה. לרוב בערך 15 דקות
לשתוק לא מאוד עוזר מנסיון של מישהו שאני מכירה שקיבל דחיה בגלל "אי שיתוף פעולה".
אני לא מדברת על מקרה של פיגור או חולי נפש
כן ולבקש שיעברו עליהם!!! אתם חותמים על הפרוטוקול, וסומכים שהרופא קרא הכל-לא, מה שלא מופיע בפרוטוקול לא קיים!!!קודם כל תודה רבה .
שאלה 1 - בתביעה שלחנו עשרות מסמכים .
האם צריך להגיע לוועדה עם כל המסמכים או שהם נמצאים לפניהם בתיק .
שאלה 2 - אם מדובר ב"נפשי" וללקוח קשה לדבר האם יתנו לי לדבר בשמו .
שאלה 3.- הכנו מכתב לקריאה בפני הוועדה האם צריך להיות קצר או ארוך והאם אני אוכל לקרוא בשמו
אני הייתי בפנים.אשמח לשמוע תשובות ממי שממש היה בפנים
מי שמגיע לו באמת, בדרך כלל מקבל.המכתב בעצם נועד בשבילכם - לתמצות ולרישום של כל הנקודות החשובות - כדי שלא תשכחו לומר .
ואח"כ תגישו להם ויתוייק בתיק / יקראו בעיון.
וכן, הרב גודנטל הגדיר לי פעם שהביטוח לאומי מתנהלים כמו סביבון - מטרתם לסובב את הלקוח כמה שאפשר, כדי להתישו.
מי שיחזיק חזק ולא יפול. יקבל.
מי שמגיע לו באמת, בדרך כלל מקבל.
אבל גם לא תמיד מיד. הרבה פעמים (לרוב) מנסים לדחות ולשלול, בכדי שיאלץ לערער ולטרוח עוד.מי שמגיע לו באמת, בדרך כלל מקבל.
ממש לא.מי שמגיע לו באמת, בדרך כלל מקבל.
אם מאשרים אז מקבלים רטרו אוטומטית לפחות מרגע הגשת התביעה ולפעמים יותר.דבר אחרון וחשוב מאוד :
לגבי פיצוי רטרואקטיבי
א. מה הכללים בזה . מתי מגיע ממתי מגיע וכו'
ב. האם צריך לתבוע את זה מפורש או שזה חלק מהחישוב לפי המסמכים .
בעבר קרוב משפחה קיבל אישור לנכות אבל רק מכאן ולהבא על אף שהבעיה היתה 5 שנים אחורה - זו הסיבה שאני שואל .
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים