מידע שימושי ווצאפ וירוטאלי דרך המחשב

• הוסף לסימניות
אני חיבת דחוף לצורך העבודה לשלוח שיחה דרך ווצאפ
ואמרו לי כזה דבר , מישהו יוכל להחכים אותי?
דחוף.

• הוסף לסימניות
או יש פה מישהי שתוכל לעזור לי לשלוח ווצאפ מהפלאפון שלה?

• הוסף לסימניות
יש את התוכנה של וואטסאפ למחשב, אבל את בטח מתכונת לתוכנה שנקראת BlueStacks תתקיני את התוכנה ואז תתקיני עליה את האפליקציה של וואטסאפ.

קבצים מצורפים

• BlueStacksInstaller_4.230.10.1008_native_ae0a5892c14e771cf1a4e5cdd589ba41.rar
    KB 640.2 · צפיות: 60
  • הוסף לסימניות
אבל זה מתאים גם למכשיר כשר?

• הוסף לסימניות
התקנתי מה עכשיו?

• הוסף לסימניות
2 התוכנות הללו הם חינמיות?

• הוסף לסימניות
1600878795670.png

מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
מה זאת התוכנה הזו?
לאיזה תוכנה התכוונת? התוכנה של הוואטסאפ זאת תוכנה שמקושרת לחשבון הוואטסאפ שבטלפון באמצעות ברקוד שהטלפון סורק מהמחשב, המחשב מחובר לוואטסאפ של הטלפון. ואם אין טלפון עם וואטסאפ, זה לא יעזור...
התוכנה השניה היא אמולטור של אנדרואיד על המחשב שברגע שמתקינים אותה על המחשב, זה כמו טלפון אנדרואיד וירטואלי, ולכן אם מתקינים עליו את הוואטסאפ, לא צריך גם טלפון חוץ מזה. כמובן שהטלפון הוירטואלי מחובר לאותו אינטרנט של המחשב, ולכן אם יש אינטרנט של נטפרי, לא תעזור כל הקומבינה...

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר, האם אפשרי במחשב עם נטפרי להתקין תוכנת וואטצאפ ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה