עיצוב פנים וילון לסלון. אני ממש רוצה!

• הוסף לסימניות
אנחנו מתעתדים בע"ה דירה.
וזהו הסלון.
אני ממש רוצה לשים וילון לאורך כל הקיר והמזגן מפריע.
יש למישו פתרון בשבילי?
@פנינה ריימונד ?
תןדה
1712686772883.png

• הוסף לסימניות
אויש, מה זה מבינה אותך.
אני הייתי מזיזה את המזגן לקיר הסמוך, למרות שנראה שהם בחרו את המקום הנכון ביותר עבור המזגן.

אם זה חשוב לך כמו שזה חשוב לי :)

• הוסף לסימניות
אנחנו מתעתדים בע"ה דירה.
וזהו הסלון.
יש למישו פתרון בשבילי?
שימי לב שהמזגן פחות או יותר באותו קו רוחב של החלק העליון של החלון מה שיכול מאד לסדר לך פה משהוא יפה
אפשר לשים וילון עם מוט רחוק מהקיר בשביל שיעלה על המזגן לכל האורך בצורה שמכסה גם את המזגן (בגובה יחסית נמוך - ללא התריסי אורור שלו) ואח"כ וילון ארוך עד הרצפה
השאלה היא לגבי הספריה אם היא צמודה לקיר והוילון יפריע ? או שבכלל היא תזוז משם...

ברעיון כמו התמונות שצרפתי לך

או לחילופין שתי וילונות גדולים שכשהם סגורים נראה כאחד כולל מעל המזגן במוט רחוק וכשהמזגן בשימוש לפתוח רק את הוילון בחלק הזה (כמובן אם מתאים לך)

בהצלחה!
1712688944147.png

• הוסף לסימניות
אני בעד הגשמת חלומות, בכל מחיר [לא כספי ;) ]
הספרייה לא תהיה שם כמובן, ואז תשימי וילון מתחילת החלון עד אמצע הקיר השמאלי,
מעלה לך דוגמאות מפינטרסט:
ecd9907d06add22d6c1343f5e229e1c1.jpg
0c53583aece984c311423e3a7d5f3ebc.jpg
1b400496fa29ed29b266c39214a452e0.jpg
8b066b0108f53106a09db50f8bcd8aa4.jpg

חוץ מזה, את יכולה להתחיל את הווילון מהמקום שהמזגן נגמר, המסילה מהתקרה. אין לי מושג אם זה מומלץ, יקטין את הסלון.

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
אפשר לעשות על כל הקיר חיפוי קיר סרגלים ועליו וילון עד המזגן, זה מאוד דומה ומשתלב נהדר. מצורף תמונות (לא שלי) אני ממליצה לעשות את החיפוי על כל הקיר כדי שגם כשהוילון פתוח יהיה חיפוי מסביב החלון
בהצלחה

קבצים מצורפים

• וילון וחיפוי.jpg
    וילון וחיפוי.jpg
    KB 332.6 · צפיות: 204
  • וילון וחיפוי1.jpg
    וילון וחיפוי1.jpg
    KB 423 · צפיות: 194
  • הוסף לסימניות
יש למישו פתרון בשבילי?
אולי לא צריך להזיז את המזגן --אפשר להפוך את כל הקיר --לקיר כח שישתלב עיצובית עם הוילון
ולעשות וילון רק מעל הויטרינה ולהתחיל אותו ממש מהתקרה --אם התאום יהיה נכון יתכן ותתקבל תוצאה יפה ומעניינת

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע איפה מומלץ לקנות וילון לסלון במודיעין עילית ומה המחיר המקובל לקיר באורך של כ3.5 מטר
תודה מראש

• הוסף לסימניות
איפה קונים חיפוי לקיר מומלץ? לא מידי יקר?

• הוסף לסימניות
יש את דיסקבר בבית שמש
וולטופ במודיעין עילית
מחירים-תבררי, לפי מ"ר וסוג שאת צריכה
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הבעיה הגדולה היא שאנשי המיזוג אין תפקידם לחשוב על הוילון

ברור שזה אחד הדברים הקצת פחות נוחים שתקוע מזגן

כל מה שתוסיפו יעשה גרוע יותר

מצרף כמה תמונת עם פתרונות שעשינו

קבצים מצורפים

• IMG-20240711-WA0154.jpg
    IMG-20240711-WA0154.jpg
    KB 471.3 · צפיות: 106
  • IMG-20220328-WA0205.jpg
    IMG-20220328-WA0205.jpg
    KB 175.8 · צפיות: 96
  • IMG-20220206-WA0039.jpg
    IMG-20220206-WA0039.jpg
    KB 98.3 · צפיות: 105
  • הוסף לסימניות
יש את 'זיגרי דקור', ערבים בעטרות ירושלים
לוקחים 30 ש"ח לסרגל פולימר (רוחב סרגל 12 ס"מ גובה 3 מטר), זה גרושים
יש להם מפעל שלם עם המון דוגמאות
כתובת: נמל התעופה 16 עטרות
פתוחים כל יום עד 17:00
טל' 029929988
מעלה תמונה של החיפוי שקנינו אצלם

קבצים מצורפים

• IMG_7058.JPG
    5.9 MB · צפיות: 56

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

במסגרת השיפוצון מתוכנן ארון ספרים לסלון בעז"ה
אני בשלב בחירת החומרים ונתקעת בכמה נקודות
מצרפת את השרטוט של הארון, הוא כבר אחרי הרבה חשיבה, לא מאמינה שנשנה פה משהו, אבל שיהיה בסיס להבנה
1767053837294.png
בסיס הארון הינו פורמייקה
הדלתות האטומות + המגירות - צבע בתנור בהיר בגוון הפורמייקה בדיוק, או שבסופו של דבר נבצע אותם בפורמייקה גם כן
הבעיה שלי היא איך לבצע את המסגרות לזכוכית, להשראה לקחתי למשל את התמונה הזו מפרוג:
20230326_111554.jpg
אני מנסה להבין מהו הצבע הכהה פה? צבע בתנור כ"כ כהה וכ"כ מבריק? הנגר טוען שלא מכיר כזה צבע? פורמייקה? זה לא נראה לי, פורניר אולי? גם לא רואים פה את החיבורים של הקנטים
מישהו יודע לומר לי?

שאלה שניה
אני רוצה לסייד את הסלון בצבע זהה לפורמייקה הבסיסית
רואה פה בפרוג המלצות על 409T של פורמקס ביחד עם 1549 לקיר
אבל אני יותר מתחברת לצבעים בהירים יותר, 1548, 1541...
יש פורמייקות בגוון דומה לאחד מהם? מישהו מכיר?

שאלה שלישית ששאלתי כבר בנושא הקודם שפתחתי פה, אבל לא קיבלתי תשובה
האם מקובל היום לצבוע את התקרה אותו דבר כמו הקיר? זה מתקבל יפה? או סתם ככה לשים גוון בתקרה?
אם כן - באיזה צבע?
הקבלן טוען שצבע בתקרה חובה שיהיה צבע ייעודי לתקרה דווקא ולא צבע קיר
אבל הבנתי שזה גם גוונים אחרים ומניפות אחרות, וגם הרבה יותר יקר
מה עושים?

תודה רבה רבה מראש על כל תגובה
הפורום הזה עוזר לי ממש
שמחה להצטרף להיות חלק ממנו
זה המטבח החגיגי :sne:
image (36) (2).png
שמתי ליד מטבח השראה שמאד דומה בעצם לצורה של המטבח שיהיה לי, מצאתי אותו אולי פה, כבר לא זוכרת כי תיקיית ההשראות מתמלאת מידי יום...
יהיה דלפק המשך לשיש 2.5-70 ס''מ
וארונות עליונים ישרים עד למעלה על כל הקיר, בלי הבדלי עומק בגלל החלון.
בן משפחה שלי שהוא נגר הציע להשאיר את הארונות התחתונים כמו שהם ולשדרג את העליונים מטעמי חיסכון
(נוריד את הקלאפה, ואת הארון של התנור כי אני רוצה 2 תנורים)
השיש טאג' מאהל -קוורץ (עדיין לא סגרתי אשמח לשמוע על צבע אחר שיכול להשתלב או לעדן את המיקס:) אולי לבן.?)
ברז יהיה בצבע גרפיט כיור לבן.
ריצוף ART IVORI (בז' שקט כזה)
אני מאד אוהבת עץ, ובכללי מטבחים בסגנון כפרי/צימרי כזה ממש מגרים אותי (ברמה שבאלי לעשות פרגולה כזאת במטבח בתקרה..)
כמו אלו לדוגמא:
5d81cf330e3ce8aaabfd02f689f474a1.jpg82fc47799af21284c1bba113cfd25c9a.jpga1ea3ce4831d4fed5e58ab7cac971d24.jpg
איזה צבע ממליצות לעשות בארונות למעלה? אני אוהבת בהיר, לא כל כך מעניין אותי מה הולך.. חשוב לי ניקיון מאד,
הסלון ממול כך שמי שיושב על הספה צופה למטבח...
רציתי שהחזית החיצונית של הדלפק תיהיה עץ אלון, אשמח לשמוע על שילוב נוסף שלו בארונות?
והאם יש אפשרות לשלב את הארונות למטה הלבנים (אולי להחליף ידיות) או שזה מידי יהיה שישו ושמחו
כל מה שתענו לי אעריך מאד מאד!
מעלה את זה כאן לתועלת כולם -

חיפשנו שעות והתלבטנו בלי סוף לגבי תאורה לסלון גדול ללא תקרת גבס.

רצינו תאורת לד שתאיר מעולה לסלון גדול (40 מ"ר), תיתן מראה נקי ואלגנטי בלי הנמכת גבס וכו'.

התחלנו עם תאורה מרכזית – לדים שטוחים מאלי־אקספרס בשלוש נקודות.
היינו מולהבים על הפתרון - קנינו משם תאורה לכל הבית אבל הם החזיקו בערך שנה, לא היו איכותיים בכלל, אחד מהם אפילו נשרף (בשבת...זה היה מבעית ברמות )

בשלב הבא בדקנו בהמון חנויות על פרופילי גבס היקפיים, אבל גילינו שזה יקר ממש ודורש איש מקצוע רציני.

חשבנו שוב לחזור לגופי תאורה וגם שם גילנו שצריך גופי תאורה ממש ענקיים בשביל לכסות סלון גדול וזה יקר ופחות יפה (גוף אחד איכותי עולה כ־1000 ש"ח, ואנחנו היינו צריכים שלושה).

בסוף הסבירו לנו שכמו שיש פרופיל גבס יש פרופיל חיצוני שטוח שלא דרוש הנמכת גבס ולא שיפוץ (צריך רק מקום לשים את השנאי)חיפשנו המון מידע על הנושא ולא מצאנו כמעט כלום ולכן אני משתפת.

קנינו יחסית בזול(כ 100 שח למטר 17 מטר היקף, המחיר כולל הכל פרופיל עם הפס לד + השנאי )

ההתקנה טיפונת מורכבת אבל התוצאה מ-ה-מ-ם.

הסלון קפץ ב־10 רמות מבחינת עיצוב ואור עם קו נקי.

עכשיו מתחילה לחשוב על פתרון כזה גם למטבח..

סלון 2.pngסלון 1.png

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה