לא נכון.נכתב ע"י sarigold5;1472762:מאוד נהניתי מהתמונות!
אני חושבת שכמו שאסור לפרסם תמונות של ילדים שצילמתי בסטודיו ללא רשות ההורים, ככה אסור לפרסם תמונות שלהם שצילמתי ברחוב.
תודה רבהנכתב ע"י GolanArt;1472715:בינוני לחלוטין...
סט יפיפה! ממש ציורים!
למה אני לא רואה אותך בי-ם אף פעם?
(אני מזהה צלם מקילומטרים...).
תודה רבהנכתב ע"י צבי קלאר;1472752:מ-א-כ-ז-ב !!!!!!
שלא באתי איתך...
גלריה משובחת ואמנותית לעילא !!!
תודה רבהנכתב ע"י sarigold5;1472762:מאוד נהניתי מהתמונות!
אני חושבת שכמו שאסור לפרסם תמונות של ילדים שצילמתי בסטודיו ללא רשות ההורים, ככה אסור לפרסם תמונות שלהם שצילמתי ברחוב.
תודה רבהנכתב ע"י קקטוס;1472839:ודוד
התמונה הראשונה פשוט עילאית.
ועל שאר התמונות, אין לי את הריכוז והכוח להעיר, להאיר, ולהחמיא.
אבל אם נזכה לשבת סביב שולחן אחד, שתי כוסות קפה, סיגריה אחת, ליקוטי מוהר"ן, שתי מצלמות, שש עשרה עדשות, ועוד כיד הדמיון הטובה, אני מבטיח להעיר על כל תמונה בנפרד..
תודה רבהנכתב ע"י פינטל;1472851:חנוכה במא"ש
בלי לצלם את יואליש?
תמונות טובות!
תן לי תאריך, ואני שם (הדלק עליך..)נכתב ע"י דוד דנברג;1472969:וכל זה על שולחן אחד ?
איך נראה לך השולחן העגול בקפיטריה של אגמון החולה בשישי השכם בבוקר ?
09/01/15 05:00 בתחנת דלק חצורנכתב ע"י קקטוס;1472985:תן לי תאריך, ואני שם (הדלק עליך..)
תיקון לתאריך, 30/01/15 ! הוזמנו מקומות. אין מקומות בתאריך מוקדם יותרנכתב ע"י קקטוס;1472985:תן לי תאריך, ואני שם (הדלק עליך..)
אני הספקתי לתפוס את ה-16/1/15,נכתב ע"י דוד דנברג;1473395:תיקון לתאריך, 30/01/15 ! הוזמנו מקומות. אין מקומות בתאריך מוקדם יותר
אני ברשימת המתנה לתאריך הזה ... אולי עוד יתפנה, תמיד יש ביטולים.נכתב ע"י *לאה;1473404:אני הספקתי לתפוס את ה-16/1/15,
אשמח לקבל טיפים למי שכבר היה וצילם בשנים עברו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים