ונציה המדהימה.....

• הוסף לסימניות
מזווית העדשה שלי אשמח לתגובותיכם.

קבצים מצורפים

• IMG_0129 (800x533).jpg
    KB 203 · צפיות: 19
  • IMG_0214 (800x533).jpg
    KB 239.5 · צפיות: 19
  • IMG_0330 (800x533).jpg
    KB 240.9 · צפיות: 24
  • IMG_0636 (800x450).jpg
    KB 152.3 · צפיות: 34
  • IMG_0689 (800x533).jpg
    KB 170.6 · צפיות: 19
  • IMG_0737 (800x533).jpg
    KB 153.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
צילום תיעודי יפה,
זווית צילום יפה בעיקר בשנייה וברביעית , לטעמי.
צילום לילה- מעדיפה את הלפני אחרונה, בחדות ובצבעים.
הצבעים באחרונה לא טבעיים, כחול מוגזם.
התמונה הראשונה סתמית, אפשר לוותר.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרביעית

• הוסף לסימניות
הזווית הגבוהה קצת מציקה. בטח צלמת מהגשרים שנמצאים בכל מקום. עדיף זווית נמוכה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1732399:
הזווית הגבוהה קצת מציקה. בטח צלמת מהגשרים שנמצאים בכל מקום. עדיף זווית נמוכה יותר.

אם היית פעם בוונציה היית מבין שאת הרחובות שמשתי הכיוונים יש בתים ובאמצע יש מים אין מצב לצלם אלא על הגשרים בעצמם וזה קצת הציק לי אבל זה מה יש, נדמה לי אם אני זוכר טוב המדריך אמר שבוונציה יש [בערך] 300 איים ואלפי גשרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היכל הקודש;1732409:
אם היית פעם בוונציה היית מבין שאת הרחובות שמשתי הכיוונים יש בתים ובאמצע יש מים אין מצב לצלם אלא על הגשרים בעצמם וזה קצת הציק לי אבל זה מה יש, נדמה לי אם אני זוכר טוב המדריך אמר שבוונציה יש [בערך] 300 איים ואלפי גשרים.

יש מקומות שיש מדרכות.
הייתי שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1732441:
יש מקומות שיש מדרכות.
הייתי שם.

השאלה היא כמה זמן היית שם, אני הייתי שם סך הכל כמה שעות ולא ראיתי אבל אני מאמין לך כי זה עיר מאוד גדולה.

• הוסף לסימניות
wow
איזה צבעים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היכל הקודש;1732600:
השאלה היא כמה זמן היית שם, אני הייתי שם סך הכל כמה שעות ולא ראיתי אבל אני מאמין לך כי זה עיר מאוד גדולה.

הייתי שם ס"ה יום אחד. אבל אתה יכול לראות תמונה שהעליתי שהיא עם מדרכות. [בשם: 'צילום לילה']

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1732717:
הייתי שם ס"ה יום אחד. אבל אתה יכול לראות תמונה שהעליתי שהיא עם מדרכות. [בשם: 'צילום לילה']

כן ראיתי, כנראה אני לא הייתי באזור שלך.

• הוסף לסימניות
הייתי חייב

התמונה צועקת "טפלו בי...!"

קבצים מצורפים

• IMG_0636%20(800x450).jpg
    KB 153.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תמונות יפות, חדות
צבעים יפים
הכי משך אותי התמונה השנייה דווקא
הולכת העין שם מדהימה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

אגב, מה עומק המים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבה;1733100:
יפה מאוד!

אגב, מה עומק המים?

לא ממש יודע אבל וונציה זה מלא איים שנמצאים בים ולא באיזה אגם טבעי או משהו כזה וזה הסיבה לצבע המים.

• הוסף לסימניות
אני מחכה לחוות דעת מהמקצוענים ביותר כגון, דוד דנברג, קקטוס, הגלים, רותי ה', ויש עוד שכבר שכחתי את שמם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היכל הקודש;1733237:
אני מחכה לחוות דעת מהמקצוענים ביותר כגון, דוד דנברג, קקטוס, הגלים, רותי ה', ויש עוד שכבר שכחתי את שמם.
רצחת את השרשור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היכל הקודש;1733237:

אם אתה רוצה חו"ד מקצועית-
תקפיד לעלות תמונה אחת בלבד!!!
ככה... זה גלרית שיתוף ואף אחד לא טורח לעשות רשימה ולהגיד מה טוב ולא טוב בכל התמונות. זה קשה מידי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;1733507:
אם אתה רוצה חו"ד מקצועית-
תקפיד לעלות תמונה אחת בלבד!!!
ככה... זה גלרית שיתוף ואף אחד לא טורח לעשות רשימה ולהגיד מה טוב ולא טוב בכל התמונות. זה קשה מידי.

נכון צודקת.

• הוסף לסימניות
ואם חשבנו שרק בישראל יש פקקים אז טעינו...

גם בונציה יש פקקים.

קבצים מצורפים

• IMG_0198 (800x565).jpg
    KB 213.5 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה