היכל הקודש
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מזווית העדשה שלי אשמח לתגובותיכם.
נכתב ע"י ראובן 10;1732399:הזווית הגבוהה קצת מציקה. בטח צלמת מהגשרים שנמצאים בכל מקום. עדיף זווית נמוכה יותר.
נכתב ע"י היכל הקודש;1732409:אם היית פעם בוונציה היית מבין שאת הרחובות שמשתי הכיוונים יש בתים ובאמצע יש מים אין מצב לצלם אלא על הגשרים בעצמם וזה קצת הציק לי אבל זה מה יש, נדמה לי אם אני זוכר טוב המדריך אמר שבוונציה יש [בערך] 300 איים ואלפי גשרים.
נכתב ע"י ראובן 10;1732441:יש מקומות שיש מדרכות.
הייתי שם.
נכתב ע"י היכל הקודש;1732600:השאלה היא כמה זמן היית שם, אני הייתי שם סך הכל כמה שעות ולא ראיתי אבל אני מאמין לך כי זה עיר מאוד גדולה.
נכתב ע"י ראובן 10;1732717:הייתי שם ס"ה יום אחד. אבל אתה יכול לראות תמונה שהעליתי שהיא עם מדרכות. [בשם: 'צילום לילה']
נכתב ע"י רבה;1733100:יפה מאוד!
אגב, מה עומק המים?
רצחת את השרשור.נכתב ע"י היכל הקודש;1733237:אני מחכה לחוות דעת מהמקצוענים ביותר כגון, דוד דנברג, קקטוס, הגלים, רותי ה', ויש עוד שכבר שכחתי את שמם.
נכתב ע"י היכל הקודש;1733237:אני מחכה לחוות דעת מהמקצוענים ביותר כגון, דוד דנברג, קקטוס, הגלים, רותי ה', ויש עוד שכבר שכחתי את שמם.
נכתב ע"י צברית;1733507:אם אתה רוצה חו"ד מקצועית-
תקפיד לעלות תמונה אחת בלבד!!!
ככה... זה גלרית שיתוף ואף אחד לא טורח לעשות רשימה ולהגיד מה טוב ולא טוב בכל התמונות. זה קשה מידי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים