- הוסף לסימניות
נספח 9 זה אישור כולל בטופס רשמי של משרד העבודהשאלה- אנחנו רואים עכשיו שחסר נספח 9 (העלינו בוודאות!) ((אישור לימוודים מהכולל))
האם נכנס בכלל לועדת קבלה? או שאם זה חסר אין סיכוי?
נספח 9 זה אישור כולל בטופס רשמי של משרד העבודהשאלה- אנחנו רואים עכשיו שחסר נספח 9 (העלינו בוודאות!) ((אישור לימוודים מהכולל))
האם נכנס בכלל לועדת קבלה? או שאם זה חסר אין סיכוי?
אם חסרים מסמכים והם לא הושלמו בזמן - נראה לי שלא דנים בבקשה.תודה לכולם
שאלתי - האם במצב כזה הבקשה לא מטופלת בכלל, או שמקבלת עדיפות נמוכה יותר
ראיתי שיש אנשים שקבלו.@דג תמנון
מישהו קיבל את ההודעה שאם הוא לא מצרף פטור / אישור על שירות צבאי הוא נפלט מהוועדה?
מה עושים?
ואיך אם כן תופסים מקום????
נראה לי קבלו רק במקומות שאין מקומות פנוים מעבר לועדה,ראיתי שיש אנשים שקבלו.
לא ברור לי אם זה רק במקומות שאין מקומות פנויים מעבר לוועדה שאז אין איך לתפוס מקום, או שכל חייבי הגיוס קבלו ואז צריך לתפוס הכי מהר בשכונה את הנהלת הנעון כי אצלם נרשמים אם נשאר מקומות מעבר למתקבלים בוועדה.
אזור אישי ממשלתיבלת"ק
היכן בודקים האם התקבלו?
תודה מראש.
מכיוון שרק נראה לכם, דבר ראשון תנסו להשיג את הנהלת המעון.נראה לי קבלו רק במקומות שאין מקומות פנוים מעבר לועדה,
כי מי שהתקבל כבר - התקבל
אני תקועה עכשיו נורא
תשובות רק החל מהחודש הבא.כתוב לי באזור האישי שזה עדיין בטיפול. יכול להיות? או שזה אומר שלא התקבלנו.
יש לי מספר רק של מעון אחד,מכיוון שרק נראה לכם, דבר ראשון תנסו להשיג את הנהלת המעון.
אם יש מקומות פנויים זה על בסיס כל הקודם זוכה.
בהצלחה
כתוב שהטיפול הסתיים התוצאות יפורסמו בהמשך
תשובות רק החל מהחודש הבא.
הנה כי כן.יש לי מספר רק של מעון אחד,
והא טוען שאני יכולה להירשם לרשימת ההמתנה שקיימת כבר ומונה כ40 ילדים,
אין זכות קדימה למי שנפלט מהועדה![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //