דרוש מידע ועדת קבלה תשפו

תודה לכולם
שאלתי - האם במצב כזה הבקשה לא מטופלת בכלל, או שמקבלת עדיפות נמוכה יותר

@דג תמנון
מישהו קיבל את ההודעה שאם הוא לא מצרף פטור / אישור על שירות צבאי הוא נפלט מהוועדה?
מה עושים?
ואיך אם כן תופסים מקום????

@דג תמנון
מישהו קיבל את ההודעה שאם הוא לא מצרף פטור / אישור על שירות צבאי הוא נפלט מהוועדה?
מה עושים?
ואיך אם כן תופסים מקום????
ראיתי שיש אנשים שקבלו.

לא ברור לי אם זה רק במקומות שאין מקומות פנויים מעבר לוועדה שאז אין איך לתפוס מקום, או שכל חייבי הגיוס קבלו ואז צריך לתפוס הכי מהר בשכונה את הנהלת הנעון כי אצלם נרשמים אם נשאר מקומות מעבר למתקבלים בוועדה.

ראיתי שיש אנשים שקבלו.

לא ברור לי אם זה רק במקומות שאין מקומות פנויים מעבר לוועדה שאז אין איך לתפוס מקום, או שכל חייבי הגיוס קבלו ואז צריך לתפוס הכי מהר בשכונה את הנהלת הנעון כי אצלם נרשמים אם נשאר מקומות מעבר למתקבלים בוועדה.
נראה לי קבלו רק במקומות שאין מקומות פנוים מעבר לועדה,
כי מי שהתקבל כבר - התקבל
אני תקועה עכשיו נורא

כתוב לי באזור האישי שזה עדיין בטיפול. יכול להיות? או שזה אומר שלא התקבלנו.

נראה לי קבלו רק במקומות שאין מקומות פנוים מעבר לועדה,
כי מי שהתקבל כבר - התקבל
אני תקועה עכשיו נורא
מכיוון שרק נראה לכם, דבר ראשון תנסו להשיג את הנהלת המעון.
אם יש מקומות פנויים זה על בסיס כל הקודם זוכה.

בהצלחה

מכיוון שרק נראה לכם, דבר ראשון תנסו להשיג את הנהלת המעון.
אם יש מקומות פנויים זה על בסיס כל הקודם זוכה.

בהצלחה
יש לי מספר רק של מעון אחד,
והא טוען שאני יכולה להירשם לרשימת ההמתנה שקיימת כבר ומונה כ40 ילדים,
אין זכות קדימה למי שנפלט מהועדה :(

יש לי מספר רק של מעון אחד,
והא טוען שאני יכולה להירשם לרשימת ההמתנה שקיימת כבר ומונה כ40 ילדים,
אין זכות קדימה למי שנפלט מהועדה :(
הנה כי כן.
במקומות עמוסים כנראה עלה ביד מי ש'אוהב' אותנו להרע.

מעניין אם זה מעון עמוס שגם בלי גזירות היה לכם קשה להתקבל או שזה ממש בגללם.

מישהו כבר קיבל תשובות מהועדת קבלה?

יש צפי מתי הולכים לקבל?
מתלבטת אם לשלוח למשפחתון ודי

קיבלנו תשובה: הבקשה נמצאת בהמתנה למקום פנוי.

מה זה אומר? זה הניסוח הקבוע לשלילי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה