דרוש מידע ועדת קבלה תשפו

תודה!
אם עבדתי בשתי עבודות
יצאתי לחופשת לידה
וחזרתי רק לאחת
איזה טופס אני צריכה לשלוח
שמאשר שלא חזרתי לעבודה השניה?

אין לי נסיון במקרה כזה, אבל לדעתי תגישו כך והם כבר יבקשו אם יש צורך.

הם מבקשים
אבל אין לי מושג איך להביא להם את זה

תודה!
אם עבדתי בשתי עבודות
יצאתי לחופשת לידה
וחזרתי רק לאחת
איזה טופס אני צריכה לשלוח
שמאשר שלא חזרתי לעבודה השניה?
תצטרפו מסמך - מכתב שבו תכתבי שלא חזרת לעבודה השניה

אם ביקשו ממני רק נספח 9 ולא 2
תקין או לשלוח בכל מקרה?

מה עושים אם אני לא מצליחה בשום אופן להשלים מסמך בבקשה של הרישום לוועדות הקבלה???
זה עד היום אפשר להשלים והם לא עונים לי בשום אופן כבר כמה ימים (אני אחרי 10 שעות המתנה על הקו במצטבר ביומיים אחרונים, וכמובן אני במקביל גם על הצאט)
הבעיה אצלי היא שכשאני נכנסת לקישור של השלמת מסמכים זה כותב לי שאין בקשה רלוונטית, אבל כאמור, יש בקשה פעילה ולכן זה לא נותן לפתוח בקשה חדשה עם המסמכים.
מי יכול לעזור??
כנ"ל אין מילים לתאראחרי 3 שעות המתנה וניתוק של טלפון!!!!!!!!!!

דווקא אלי חזרו פעמיים ממשרד העבודה
פעם אחת לפתוח פנייה על הורה 2
ופעם שנייה לוודא איזה מסמכים אני צריכה לשלוח

ביקשו נספח מספר 4
וזה רק למעסיק שכן חזרתם אליו.
לדעתי תעשו כמו @גלגל הצבעים אמר.
תשלחו נספח 4 על המעסיק שחזרתם אליו ומסמך בחתימתכם שכותרתו: 'הצהרה' שלא חזרתם למעסיק זה וזה ח. פ. זה וזה תיק ניכויים זה וזה (הכל כתוב בתלושים ממנו.)

שמעתם את ההוראה החדשה של היועמ"שית???
זה נכון?
מה ההשלכה של זה למעשה?
@דג תמנון
שמעתי, לא העמקתי.
אם הבנתי נכון, זה לא באמת משהו.
כי רוב מוחלט של הציבור גם כך נמצא בסוף התור...
אבל שוב, אני לא באמת ישבתי ללמוד את ההוראה.

שמעתי, לא העמקתי.
אם הבנתי נכון, זה לא באמת משהו.
כי רוב מוחלט של הציבור גם כך נמצא בסוף התור...
אבל שוב, אני לא באמת ישבתי ללמוד את ההוראה.
למה רוב מוחלט בסוף התור? בהשוואה למי? הרי זה בעצם מעמיד את כל פטורי הגיוס לפניהם, גם אם מבחינת שאר הקריטריונים הם קודמים להם.

למה רוב מוחלט בסוף התור? בהשוואה למי? הרי זה בעצם מעמיד את כל פטורי הגיוס לפניהם, גם אם מבחינת שאר הקריטריונים הם קודמים להם.
בסדר, אבל שאר הקריטוריונים רחוקים מלהיות קשורים לרוב הציבור.
ודאי שיש נפגעים וקשה להמעיט מהרשעות. אבל על רוב הציבור זה לא משפיע לדעתי.

ילדי האברכים החייבים בגיוס יאבדו את הקדימות שניתנה להם עד כה בתור למעונות היום המפוקחים, שמספר המקומות בהם מוגבל​

בבקשה.
כל מי שצריך נספח כלשהו - בשמחה!
אני ממש אשמח לנספחים הבאים (בירושלים)
1748416485522.png

1748416498234.png

1748416553470.png

1748416534525.png

קבצים מצורפים

• 1748416509552.png
    1748416509552.png
    KB 3.9 · צפיות: 15
מכיוון שאף אחד מצילומי המסך שהעליתם עדיין לא חזר מבדיקה בנטפרי, אין ביכולתי לדעת איזה נספחים ביקשתם.
לאור התקלות שיש להם לאחרונה, אני ממליץ שתכתבו בגוף ההודעה ולא תשתמשו בצילומי מסך...
אשמח לעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה