דרוש מידע ועדת קבלה תשפו

מכיוון שאף אחד מצילומי המסך שהעליתם עדיין לא חזר מבדיקה בנטפרי, אין ביכולתי לדעת איזה נספחים ביקשתם.
לאור התקלות שיש להם לאחרונה, אני ממליץ שתכתבו בגוף ההודעה ולא תשתמשו בצילומי מסך...
אשמח לעזור.
- אישור לימודים בישיבה גבוהה או כולל - נספח 9 (באתר משרד העבודה אני רואה רק נספח 8)
- טופס הגשת לרישום למשפחתון אב (ביקשו את זה פעמים למה ?)
- אישור רואה חשבון או יועץ מס אוק/ עד דצמבר נספח 7 - 12
- עצמי דוח בלתי מבוקר על הכנסות עוסק מורשה למילוי לקוח נספח 6 - אם הוא עוסק פטור , לא צריך להביא?

תודה רבה

נערך לאחרונה ב:
- אישור לימודים בישדיבה גבוהה או כולל - נספח 9 (באתר משרד העבודה אני רואה רק נספח 8)
- טופס הגשת לרישום לשמפחתון אב (ביקשו את זה פעמים למה ?)
- אישור רואה חשבון או יועץ מס אוק/ עד דצמבר נספח 7 - 12
- עצמי דוח בלתי מבוקר על הכנסות עוסק מורשה למילוי לקוח נספח 6 - אם הוא עוסק פטור , לא צריך להביא?

תודה רבה
בבקשה:

מצרף קובץ עם כל הנספחים שהתבקשתם להביא, את נספח 6 צריך להביא בכל מקרה.
לא הבנתי מה זה טופס ההגשה לרישום המדובר..

קבצים מצורפים

• נספחים.pdf
    KB 282 · צפיות: 41
שלום.
קיבלתי עכשיו מייל שחסרים לי מסמכים- נספח 2 , כפי שהבנתי שהנספח בוטל אז מה אני שולחת להם?

שלום.
קיבלתי עכשיו מייל שחסרים לי מסמכים- נספח 2 , כפי שהבנתי שהנספח בוטל אז מה אני שולחת להם?
הם עצמם לא יודעים מה בוטל ומה לא ומכל אחד מבקשים משהו אחר.
ביקשו? שלחו.

קבצים מצורפים

• נספח 2 (1).pdf
    KB 366.5 · צפיות: 27
למישהו יש את זה אולי
יש לשלוח נספח 4(אישור חזרה מחופשת לידה)
ממש אודה לעזרה

קבצים מצורפים

• נספח 4 תשפו.pdf
    KB 217.8 · צפיות: 24
אני רוצה להבין משהו
אם הסיכוי להתקבל מילא אפסי
כי הבעל חייב גיוס
למה לעשות את כל זה?

אני רוצה להבין משהו
כי הבעל חייב גיוס
למה לעשות את כל זה?
מי אמר שהסיכוי אפסי?
צריך להבין, משפחות אברכיות רגילות היו גם כך בסוף התור אחרי משפחות רווחה, משפחות ששני ההורים עובדים וכו'.
אלא מה? מסתבר שבעלי הקדימות בתור אינם רבים כל כך בהרבה מקומות.

אני רוצה להבין משהו
כי הבעל חייב גיוס
למה לעשות את כל זה?
בשביל להיות קודם לאלה שיבואו אח''כ על בסיס מקום פנוי

אא''כ מדובר על מקומות שנרשמו 500 ילדים, שאז גם להורים עובדים זה חסר סיכוי

שאלה מחוסר נסיון
במה עדיף מעון ממשפחתון?

שאלה מחוסר נסיון
במה עדיף מעון ממשפחתון?
אפשר לכתוב על זה ספר עב כרס

בגדול:

משפחתון זה מטפלת קבועה, מישהי מסויימת שביררו עליה, קבוצה קטנה.
חסרונות: אין פיקוח אמיתי, אין מצלמות, בית של מגורים - יכול להיות חלקים קטנים על הרצפה, המטפלת מועדת לעשות ''עוד דברים'' מי יותר ומי פחות, יש לפעמים בבית ילדים שלה בגילאים שונים. מצוי מניפולציות וקיפוח זכויות של ההורים בימי חופשה וצומות וכד' וגם בשעת פתיחה וסגירה בבוקר.

במעון, הכל מסודר, וממוסד, ניתן להיכנס מתי שרוצים, המטפלות נמצאות בעבודה ולא בבית, יש מצלמות ובכל מקרה אף מטפלת לא ''לבד'', ימי חופשה ולימודים מסודרים, אין שאריות של פיימוביל קטנים של ילדי הבית, אין גישה למטבח, חומרי ניקוי ועוד מלא נקודות תורפה שיש בבית.
יש בד''כ גימבורי וריתמיקה ועוד.
חסרונות- מטפלות מתחלפות פעמיים ביום ובלי שום סדר, הכל לא יציב, יש לפעמים מטפלות גרועות מאוד ובלי רגש, כל האינפורמציה מתי אכל וכמה זה מרשימות לא תמיד אמינות, נדיר שיזכרו הנחיות ודרישות של ההורים בכל נושא שהוא. הקבוצות גדולות ויש יותר חיכוך עם ילדים אחרים,

כמובן שזה בגדול ממש

כבר התחילו להגיע תשובות מוועדת קבלה?

הורים יקרים ,
הטיפול בבקשה שהוגשה על ידכם לוועדות קבלה הושלם.
כעת יש להמתין לתשובות שיבוץ על פי קריטריונים . התשובות תישלחנה בתחילת יולי באמצעות מסרון / מייל והודעות יפורסמו גם באזור האישי.
אין צורך לפנות למוקד השירות
בברכה
אגף בכיר עידוד תעסוקת הורים

הורים יקרים ,
הטיפול בבקשה שהוגשה על ידכם לוועדות קבלה הושלם.
כעת יש להמתין לתשובות שיבוץ על פי קריטריונים . התשובות תישלחנה בתחילת יולי באמצעות מסרון / מייל והודעות יפורסמו גם באזור האישי.
אין צורך לפנות למוקד השירות
בברכה
אגף בכיר עידוד תעסוקת הורים
איפה קיבלת את זה,
אני קיבלתי רק:

סטטוס הרישום למעונות יום עבור XXXXX, מספר תעודת זהות XXXXXXXX:
עדיפות 1: מעון XXX בכתובת XXX, (סמל מעון XXX) - הבקשה בוועדות קבלה - הסתיים הטיפול בבקשה, תוצאות יפורסמו בהמשך.
עדיפות 2: מעון XXX, (סמל מעון XXX) - הבקשה בוועדות קבלה - הסתיים הטיפול בבקשה, תוצאות יפורסמו בהמשך.

שאלה- אנחנו רואים עכשיו שחסר נספח 9 (העלינו בוודאות!) ((אישור לימוודים מהכולל))
האם נכנס בכלל לועדת קבלה? או שאם זה חסר אין סיכוי?

שאלה- אנחנו רואים עכשיו שחסר נספח 9 (העלינו בוודאות!) ((אישור לימוודים מהכולל))
האם נכנס בכלל לועדת קבלה? או שאם זה חסר אין סיכוי?
לא כל אישור לימודים הוא נספח 9.
רק טופס רשמי של משרד העבודה עליו הכולל חותם.

לכאורה חסר סיכוי,
קיבלתם הודעה על כך היום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה