במשרד התקשורת בוחנים דחייה של הורדת הקישוריות כדי לאפשר לימוד מרחוק במגזר החרדי. גורמים המעורים בפרטים אומרים כי משרד התקשורת בוחן את העניין ברצינות כדי לתת מענה מיידי כבר ביום ראשון הקרוב - כאשר עדיין לפי ההערכות מוסדות החינוך יהיו סגורים. "אנו בטוחים שהשר קרעי יאריך את דמי הקישוריות כדי לאפשר את קיום הלימודים גם במגזר החרדי בדיוק כפי שעשה בתחילת המלחמה".
נתי קאליש
גם אני מצטרף להנ"ל! כל היום אני מקבל צינתוקים מ"ועד הרבנים" ממספרים שונים [שנראים כמו מספרים רגילים]באם מישהו יודע כיצד אני יוצר קשר עם מנהל הקו של 'ועד הרבנים לענייני צדקה'
0527698640
אני מעוניין להגיש לו אזהרה לפני תביעה ע''פ חוק הספאם
אני ביקשתי כמה וכמה פעמים שיסירו אותי מצינטוקים, ללא מענה.
הנציגים מנתקים לי בפרצוף
גם בשלוחה 9 לא עזר
וכן של קו התקווה
0534158380
אין שם אופציה להסיר
לא בטוח בכלל.כנראה שאתה ברשימה שמתגלגלת מארגון למשנהו תמורת סכומים לא מבוטלים!
הבעיה היא שיש להם כמה מיילים לוועד הרבנים לכן אני גם לא יודע אם הסרה מרשימת התפוצה או דיווח לספאם יעזורפשוט לשים ברשימת דחייה!
לפני ביטול דמי הקישוריות זה היה לא משתלם כלכלית ולא יעיללא בטוח בכלל.
יותר סביר שהמערכת היא אוטומציה שמצנתקת לכל המספרים שמתחילים ב:
052-76XXXXX
052-71XXXXX
וכן על זה הדרך.
גם לצינתוקים כפשוטו, (צלצול קצר שמייד מתנתק שלא מתחילה שיחה בעלות כספית)לפני ביטול דמי הקישוריות זה היה לא משתלם כלכלית ולא יעיל
עלות של צינתוק נמוכה יותר, תמיד יש סיכון שמישהו יספיק לענות אבל החיוב באמת אפסי. כמובן ששירות "צינתוק לכל הקומה הכשירה" לא ניתן בחינם, אחרת המצב היה הופך לקטסטרופה מזמן...גם לצינתוקים כפשוטו, (צלצול קצר שמייד מתנתק שלא מתחילה שיחה בעלות כספית)
או רק לשיחה טלפונית? (היוםםםם)
אכן, גם לי זה הפריעכן מציינת שהם עושים מצפון רציני -'רגשי'
לכל אלו שלא רוצים לקבל את הפניות של אותן אלמנות וכו' וכו'
למה כשאני לוחצת 9 הוא נותן לי כמה אופציות תרומה?????????????????אכן, גם לי זה הפריע
"באם הינכם מעוניינים שלא לקבל את הבקשות של האלמנות והיתומים אשר מבקשים את עזרתכם, הקישו 9..."
לא יודע מה עכשיו, אני באחת השיחות שקבלתי בעבר המתנתי עד סופה שם אמרו "להסרה מרשימת התפוצה הקש 9", לחצתי ואישרתי ואכן הצינתוקים פסקו.למה כשאני לוחצת 9 הוא נותן לי כמה אופציות תרומה?????????????????
אכן...אכן, גם לי זה הפריע
"באם הינכם מעוניינים שלא לקבל את הבקשות של האלמנות והיתומים אשר מבקשים את עזרתכם, הקישו 9..."
אחלה?אחלה קופירייטר/קרימינל/פסיכולוג
תודה, ניסיתי.לא יודע מה עכשיו, אני באחת השיחות שקבלתי בעבר המתנתי עד סופה שם אמרו "להסרה מרשימת התפוצה הקש 9", לחצתי ואישרתי ואכן הצינתוקים פסקו.
לא זכור לי פעמים רבות שלחצתי על 9, אין לי כח לחכות לכל ה"הסרת מספר" הקראה איטית של כל ספרה ולחיצה על אישור. אבל בגלל הסחיטה הרגשית חיכיתי ועשיתי את זה. הם מצליחים לייצר אנטי מושלם.אכן...
פטור בלא כלום אי אפשר,
בטוח שיש אנשים שנמנעו מלהקיש 9 אחרי המשפט הזה...
אחלה קופירייטר/קרימינל/פסיכולוג
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים