- הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי052;1533887:לדעתי אפשר אם מרחיקים עוד קצת מהרקע...
אבל היא על הרקע
נכתב ע"י נחמי052;1533887:לדעתי אפשר אם מרחיקים עוד קצת מהרקע...
נכתב ע"י YochiS;1533901:אבל היא על הרקע![]()
נכתב ע"י מיכל נ.;1534043:הילדה מתוקה ומדהימה והצילום מקצועי
סליחה סליחה שאני מעירה לא נעים לי אבל זה תופעה משונה מאוד וצריך למחות
נכון שהיא תינוקת ואין פה בעיה הלכתית, אבל רואים שיש פה הנאה מפריצות
זה לא יפה לצלם ככה, נכון שאת מבינה שלצלם מקומות לא צנועים זה לא יפה?
אז רק חסר לך ברגישות להבין שגם לראות בטן חשופה של תינוקת בת שנה זה לא צנוע
לא צריך להיות סאטמר כדי להבין שאנחנו מתגלשים ואפילו לא מבינים מה הבעיה
סליחה
הרקע ורוד פוקסיהנכתב ע"י יונה יונה;1534241:לדעתי את צריכה לפתוח עוד קצת (לכיון של טירה) חסר לך גם קצת קונטרסט.
מה הצבע האמיתי של הרקע?
אין הרבה מה לעשות עם זליגה שבאה מהרצפה, ואני לא רואה כאן זליגה מהרקע.
הערת סטיילינג- בעקרון זה לא הדבר הכי מחמיא לבת בלי גופיה- אבל זה ענין של טעם.
הסרט כאן ממש מוריד הייתי שמה אביזר שיער קטן יותר ומתאים יותר לחצאית.
נכתב ע"י מיכל נ.;1534325:כואב לי על מי שעד היום הזדעזעה מזה ואחרי שהיא רואה עוד אשכול כזה והתגובות הם רק מחמיאות, משהו מתחיל פחות להזדעזע לה עד שיום אחד היא תעשה את זה גם ותרגיש 'cool'
ולכן מחובתנו למחות
סליחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים