ורוד....(הגיל: שנה, ללא חולצה!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1535610:
אני לא מסכימה איתך.
ולא נכנסת לדיון הזה בכלל.
בכל מקרה,
אינטרנט הוא נושא פרוץ.אפילו שזה פורום חרדי - הבקרה פה על הרגישויות האלה לא מספיק גבוהה.
יש כאלה שמפריע להם ויש כאלה שלא.
כרגע אין לכם מה לעשות מול זה חוץ מלשמור על עצמכם ולבקש ממי שכן יכול לפעול בעניין אם באמת יש צורך.
אני מכירה הרבה חרדים טובים שקוראים עיתון מסויים בשעה שאחרים לא יעיזו להכניס אותו הביתה.

מי זה לכם?

• הוסף לסימניות
רחלוש..
אמרנו נותנים להם להתווכח לבד...
בינתיים הם עשו את זה יופי!;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1535618:
רחלוש..

משפט סנוב ומסתלבט ביותר.
בדיוק בשביל כאלה יש את האישי...
אמנם את צלמת מוכשרת, אבל רגשות עליונות מקומם לא כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגוש;1535615:
מי שזה מפריע לו. (באמת הייתי צריכה להסביר את זה???)
נכתב ע"י יעל א;1535618:
רחלוש..
:(
נכתב ע"י הלו קיטי;1535597:
עוד מישהו לא אמר את דעתו?

קדימה...!
נפגש שוב עוד שבוע.....;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1535597:
עוד מישהו לא אמר את דעתו?

קדימה...!

אני, בבקשה.

נכתב ע"י תקוה;1535508:
ושוב אני קוראת לצלמות!
האם תעלו לפה תינוקים ערביים? לא! כי כולנו נתנגד פה אחד! ואתן תתחשבו בריגשותינו ולא תעלו כאלו תמונות.
אז תמונות ילדים עירומים שילחו לפורומים פחות סגורים! ואותנו תשאירו עם הרגש הפועם בנו טרם נוצרנו.

ככה יוצרים בילבול בהשקפה!!

אולי תסבירי לי מה הבעיה בילד ערבי?
אין לי ולעוד הרבה שום בעיה עם תמונה יפה של "מישויים" לא חרדים... למה שנתנגד? למה זה פוגע ברגשות?

אבל כן יש כאן להרבה "מישויים" בעיה עם צילום חשוף שמותר מבחינה הילכתית, אך פוגע ברגשות הצניעות - ולכן מה שאומרים כאן, שכן מפריע השיתוף כי הוא יוצר נורמה חדשה וממילא לסחף, מה שלא קורה בצילום שנשאר באלבום המשפחתי.

וגם אם האמהות הצדיקות מלפני כמה שנים צילמו ככה את הילדים שלהן, הן לא תלו את זה בהגדלה בסלון, ולא פרסמו אותה בפורום המונה אלפי צופים.
ועל זה נאמר - יחי ההבדל הקטן.

ומכיוון שאין לכן הצלמות פורום סגור, והבמה הזאת בכוונה פתוחה לצפייה לקהל הרחב - וזה כמובן מועדף עליכן מטעמי פרסום וכו' וכו' אז כן, גם לקהל הרחב זכות להיכנס לכל אשכול שהוא מוצא לנכון ולומר את מה שיש לו לומר.

• הוסף לסימניות
אאאאאהההי
הבנתי שלדעת הצלמות היקרות אנחנו צריכים להיזהר גם מלהיכנס לפרוג, בסדר
לידיעת המנהלים, אם פרוג הולך ונהיה פשרני ולא מוחק אשכול עם תמונה צורמת כ"כ
שידע שזה הורס לו את השם הטוב, אני מכירה הרבה נשות אברכים שמתעסקות בגרפיקה ושות' לפרנסתן והם יראות שמים ומפרות פה את הפורום
אני פתחתי את האשכול הזה ליד ילדי בשעת אחה"צ ופשוט סגרתי מיד, שלא יראו את התמונה הזו.
וגם אתן צלמות מקצועיות, מדהימות, נאורות וחברמניות, תעשו חשבון פשוט שאתן הורסות לעצמכן את השם כשאתן מפרסמות כאלה תמונות

• הוסף לסימניות
כמה היבטים לעניות דעתי: (ללא קשר להלכה או רגישות)
לפני הכל התינוקת חמודה.
מבחינת יופי, אני מאד מתאמצת להבחין מה כ"כ יפה בתמונה של ילדה בלי חולצה.
מבחינת תזמון - עונתי, בימים שיורד שלג בחלק מרחבי הארץ ובחלקו השני קור מקפיא זה לא מתאים להעלות תמונה של גוף חשוף, במיוחד של תינוקת. מי שלמד פרסום מבין/ה בדיוק על מה אני מדברת, אם תרצו אציין דוגמאות.
מבחינת הילדה עצמה, תחשבי עליה כשהיא תגדל האם היא תתפאר בתמונה הזו שהיתה מפורסמת בפורום לעיני כל? (מילא צילמת אותה ושמרת באלבום בבית)
לגבי הכותרת, תשאלו את עצמכם/ן אם לא נכנסתם/ן לאשכול דוקא בגלל הכותרת, כך שלתירוץ "היה כתוב בכותרת ומי שלא רוצה שלא יכנס" אין כאן מקום.
לגבי התגובה לתמונת הפרופיל של רחלי, יש הבדל מהותי בין 2 התמונות: בתמונת הפרופיל רואים רק חלק קטן מהגוף של תינוקת שנולדה ובתמונה הנ"ל ממש רואים את כל חלק הגוף העליון. ישנם איברים שאשה צריכה להסתיר בכל גיל..
לגבי התגובה לגיל הילדה, כשילדה בת שבע מבקשת "מטרנה" זה אוכל גשמי, ומובן שלכל גיל יש צורך גשמי אחר אבל מבחינה רוחנית אין ענין של גיל, כמו שלא תתני לילדה המצולמת בשבת משחק אוניברסיטה שמדליק אורות ומנגן.. נקודה למחשבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל נ.;1535636:
אאאאאהההי
שידע שזה הורס לו את השם הטוב, אני מכירה הרבה נשות אברכים שמתעסקות בגרפיקה ושות' לפרנסתן והם יראות שמים ומפרות פה את הפורום
אני פתחתי את האשכול הזה ליד ילדי בשעת אחה"צ ופשוט סגרתי מיד, שלא יראו את התמונה הזו.
וגם אתן צלמות מקצועיות, מדהימות, נאורות וחברמניות, תעשו חשבון פשוט שאתן הורסות לעצמכן את השם כשאתן מפרסמות כאלה תמונות
מיכל,
את פֶה לכל מיני שרוצות להגיד את זה ואין להן את האומץ.
מצדיקה כל מילה שכתבת.
הלוואי שנצליח לא לקרר את האמבטיה שלנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1535618:
רחלוש..

יעלוש יקרה,
אין כאן ויכוח, יש כאן עמדה.

אתן כבר הבעתן, עכשיו אנחנו.

שיהיה לך שבוע טוב ומבורך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1535564:
זה בכלל לא משנה.
שכל אחד ינהג לפי השקפותיו.
אני מבינה את אלה שזה מפריע להם,
אבל אי אפשר לחנך את כולם,ותחת קטגוריית ״חרדים״ נכנסים כל מיני סוגים.
וכרגע כשהנושא לא מגובש ברמה מוחלטת ומבוקרת לא יעזרו הצעקות וההתלהמות.
אני במצב כזה פשוט לא היתי נכנסת.

לא היית נכנסת?
הרשי לי לפקפק
כמו שהיינו ילדים וצנזרו לנו את הספרים
אז הלכנו מול האור...
ואין פה צעקות ולא התלהמות, רק החלפת דעות, בדיוק כפי שאת מביעה את דעתך כאן.

• הוסף לסימניות
יעל א,
הצלמות לא רק מביעות עמדה
אלא הן משליטות אותה ברמה מסויימת של טרור
(תראי איך ניקים כאן מפחדים למחות)
אתן תתנו "לנו" לריב עם עצמנו
ותמשיכו לעשות מה שבא לכן, כאן בפורום הציבורי

אני בטוחה שגם אצל הצלמות יש כאלו
שבהתחלה לא חשבו לצלם כך
ואחר כך נסחפו עם המקובלות "המקצועית"

עלייך אני באמת מתפלא
את היתר אני לא מכירה.

ושוב, בעיניי זה לא אסור (ובוודאי שאין שום הקבלה לתמונה של ילד ערבי)
אבל ממש לא מתאים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;1535578:
גם אני לא אוהבת תמונות של ילדים עירומים, אפילו לא ניו בורן,
אבל זה טעם אישי שלי ולא אכפה את דעתי על אחרים במקום שהוא לא הלכה.
יש הלכות לצניעות ובמקרה תמונה של תינוק ללא חולצה לא נכללת בהלכות האלו,
למי שיש לה רגישות, כל הכבוד, אם כל כך מפריע לה שלא תפתח, יש אזהרה, ואי אפשר להזדעק על משהו שהוא לא הלכה פסוקה, זה לא הוגן.
ולמרות שאני באופן אישי לא מתלהבת מתמונות כאלו הייתי מבקשת דווקא מהצלמות לא להמנע מלהעלות תמונות כאלו כדי לא לתת יד לאלו שבדעה מסוימת גם אם היא טובה לכפות דעתם על אחרים.
אדם יכול לבקש שיתחשבו בו. לדרוש? לא!
כשמעלים לפורום יצירות, אז מוכנים לקבל כל סוג של תגובה.

והבקשה לא להמנע מלהמשיך לעלות עוד תמונות מסוג כזה, מהסיבה שהבאת פה, היא קצת קנטרנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל נ.;1535636:
אאאאאהההי

נו קדימה,
במקום לדבר פקה פקה תקומי ותעשי -
אם כ"כ חשובה לך הפלטפורמה בה את נמצאת תבקשי שישמרו עליה יותר.
אני בטוחה שתזכי למענה אנושי.
מנביחות ולעג לא יצא שום דבר.

תביעו עמדה כמה שרוצים,זה בכלל לא קשור.
יש עמדה ויש השקפה ויש דרך להביע...
לי מפריע כשעולה מודעה על הסרת שיער בפורום עיצוב גרפי. או שאלות בנושאי הנקה ושות' בפורום איש את רעהו.
ו...??
יאללה בלאגן...

נכתב ע"י pninap;1535665:
לא היית נכנסת?
הרשי לי לפקפק
כמו שהיינו ילדים וצנזרו לנו את הספרים
אז הלכנו מול האור...
ואין פה צעקות ולא התלהמות, רק החלפת דעות, בדיוק כפי שאת מביעה את דעתך כאן.

ומה יצא לך מזה? הרגשת סיפוק נהדרת.
וזהו.
המשכת לקרוא בספר בידיעה שאת יודעת מה מסתתר מאחורי הקלף השחור שהמורה הדביקה על הספר באנגלית...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1535676:
נו קדימה,
במקום לדבר פקה פקה תקומי ותעשי -
אם כ"כ חשובה לך הפלטפורמה בה את נמצאת תבקשי שישמרו עליה יותר.
אני בטוחה שתזכי למענה אנושי.
מנביחות ולעג לא יצא שום דבר.

תביעו עמדה כמה שרוצים,זה בכלל לא קשור.
יש עמדה ויש השקפה ויש דרך להביע...
לי מפריע כשעולה מודעה על הסרת שיער בפורום עיצוב גרפי. או שאלות בנושאי הנקה ושות' בפורום איש את רעהו.
ו...??
יאללה בלאגן...

ומה יצא לך מזה? הרגשת סיפוק נהדרת.
וזהו.
המשכת לקרוא בספר בידיעה שאת יודעת מה מסתתר מאחורי הקלף השחור שהמורה הדביקה על הספר באנגלית...:rolleyes:

את לוקחת את מה שהבאתי כדוגמה וכהקבלה, ומנסה להמשיך את הדוגמה כאילו היא הנושא פה.
באתי לומר, אם לא הובנתי, שדווקא האזהרה, היא זו שגרמה לרבים להכנס לאשכול, ותגרום להם.
כי זה טבע האדם.
ואולי בך אישית טעיתי, ואת נעלה מעל לטבע האנושי קרוץ החומר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pninap;1535671:
כשמעלים לפורום יצירות, אז מוכנים לקבל כל סוג של תגובה.

והבקשה לא להמנע מלהמשיך לעלות עוד תמונות מסוג כזה, מהסיבה שהבאת פה, היא קצת קנטרנית.

נכון.

• הוסף לסימניות
מה רצית שהיא תעשה למשל?
הפגנה מול משרדי פרוג???

ואם משהו צורם לך
את מוזמנת גם להעיר/להאיר.

לא מזמן הגבתי משהו, תוך רגע משהי כתבה לי שזה לא לעניין לפורום ציבורי, ותיקנתי.
מה זה בושה? כולנו בני אדם ולפעמים טועים.

קחי פרופורציות.

ולגבי התמונה,
צילום מדהים
מאד מחמיא לזה הרקע הורוד.

• הוסף לסימניות
ו...... כל הכבוד לחברותייך הצלמות המוכשרות שמגינות עלייך בחרוף נפש

• הוסף לסימניות
לידיעת כולם:
אין לי אפשרות טכנית להסיר את התמונות.(אחרי פרק זמן מסוים זה ננעל)

ההנהלה מוזמנת לעשות כהבנתה.

ו.. תודה על ההזדמנות לקיים שומעים חרפתם ואינם משיבים.. !

נכתב ע"י pninap;1535685:
את לוקחת את מה שהבאתי כדוגמה וכהקבלה, ומנסה להמשיך את הדוגמה כאילו היא הנושא פה.
באתי לומר, אם לא הובנתי, שדווקא האזהרה, היא זו שגרמה לרבים להכנס לאשכול, ותגרום להם.
כי זה טבע האדם.
ואולי בך אישית טעיתי, ואת נעלה מעל לטבע האנושי קרוץ החומר.
יש לך יכולות כתיבה משובחות. שתמשי בהם לדברים טובים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה