נכתב ע"י חישוקים;2242256:מהצד של הלקוחה:
דפדפתי בעיתון, ונעצרתי במודעה היפה הזו לכמה עשרות שניות. לו הייתי מחפשת עכשיו צביעה מהסוג הזה- מניחה שהמודעה הייתה גורמת לי לחייג מיד ולהזמין.
אבל אם יורשה לי לומר (וזו באמת רק תהייה סקרנית...): לא הבנתי את 'בהתאמה אישית המהווה יופי מושלם'. הקשר בין המילים לא מספיק ברור, לדעתי.
נכתב ע"י סתם;2242351:איזה יופי שנעצרת ! כזה עמוס היה העיתון השבוע וזה מקום די זנוח..
תודה
לגבי המשפט - היופי שלכל אחד זה מותאם לצרכים שלו הטכניים והכספיים וזה עדיין יוצא מושלם!
והיא באמת שווה את העבודה כי הלקוחות מרוצים וכן מאות לקוחות מרוצים - זה פשוט אמיתי! הרבה בתים בבני ברק ועוד ...פשוט נהנים מהיצירה היפה והפרקטית.
נכתב ע"י סתם;2243151:יפה
תודה על העצירהכיף לשמוע
כן, זה היה פורמט חצי עמוד
נכתב ע"י פוזי;2245822:להבין בעיצוב זו אומנות.
והאומנות הזאת שמורה לך לא רק בנושא העיצובי
בהצלחות בכל.
ודרך אגב תמיד הכי טוב זה עמוד שלם. אבל לא תמיד יש אפשרות
נכתב ע"י הלל נאה;2245951:מדהים. אומנות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים