כללי ושיתוף 'להבין בקיר, זו אומנות' ***

• הוסף לסימניות
דקו קיר
אמנית אלופה

קבצים מצורפים

• Ad_deko-07.jpg
    Ad_deko-07.jpg
    KB 192.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מודעה יפה ונקייה!
אהבתי את הלוגו
שלך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YG&K;2241888:
מודעה יפה ונקייה!
אהבתי את הלוגו
שלך?

תודה

לא, הלוגו הלקוחה הביאה

• הוסף לסימניות
אומנותי ממש,
קופי מעולה!!

• הוסף לסימניות
מהצד של הלקוחה :eek::
דפדפתי בעיתון, ונעצרתי במודעה היפה הזו לכמה עשרות שניות. לו הייתי מחפשת עכשיו צביעה מהסוג הזה- מניחה שהמודעה הייתה גורמת לי לחייג מיד ולהזמין.
אבל אם יורשה לי לומר (וזו באמת רק תהייה סקרנית...): לא הבנתי את 'בהתאמה אישית המהווה יופי מושלם'. הקשר בין המילים לא מספיק ברור, לדעתי.

• הוסף לסימניות
מודעה יפהפיה,
והאמנית הזו אכן שווה!
מנסיון אצל ההורים שלי: מהמם, עמיד, רחיץ וגורף מחמאות גם 10 שנים אחרי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חישוקים;2242256:
מהצד של הלקוחה :eek::
דפדפתי בעיתון, ונעצרתי במודעה היפה הזו לכמה עשרות שניות. לו הייתי מחפשת עכשיו צביעה מהסוג הזה- מניחה שהמודעה הייתה גורמת לי לחייג מיד ולהזמין.
אבל אם יורשה לי לומר (וזו באמת רק תהייה סקרנית...): לא הבנתי את 'בהתאמה אישית המהווה יופי מושלם'. הקשר בין המילים לא מספיק ברור, לדעתי.

איזה יופי שנעצרת ! כזה עמוס היה העיתון השבוע וזה מקום די זנוח..
תודה

לגבי המשפט - היופי שלכל אחד זה מותאם לצרכים שלו הטכניים והכספיים וזה עדיין יוצא מושלם!

והיא באמת שווה את העבודה כי הלקוחות מרוצים וכן מאות לקוחות מרוצים - זה פשוט אמיתי! הרבה בתים בבני ברק ועוד ...פשוט נהנים מהיצירה היפה והפרקטית.

• הוסף לסימניות
מודעה מצוינת!
עושה חשק להזמין.. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;2242351:
איזה יופי שנעצרת ! כזה עמוס היה העיתון השבוע וזה מקום די זנוח..
תודה

לגבי המשפט - היופי שלכל אחד זה מותאם לצרכים שלו הטכניים והכספיים וזה עדיין יוצא מושלם!

והיא באמת שווה את העבודה כי הלקוחות מרוצים וכן מאות לקוחות מרוצים - זה פשוט אמיתי! הרבה בתים בבני ברק ועוד ...פשוט נהנים מהיצירה היפה והפרקטית.

גם אני נעצרתי!
מאד יפה!
אגב, זה לא היה שם בפורמט של חצי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;2243104:
גם אני נעצרתי!
מאד יפה!
אגב, זה לא היה שם בפורמט של חצי?

יפה
תודה על העצירה :) כיף לשמוע

כן, זה היה פורמט חצי עמוד

• הוסף לסימניות
איזה יופי! עיצוב נקי, והקופי מוצלח.
יש לו זרימה נכונה.. משך אותי לקרוא עד הסוף.
הכי הכי אהבתי את ה:
"התקשרו, ונבין מה הקיר שלכם צריך"
:)

וטוב שהעלת, כי לא היה לי זמן לפתוח עיתון....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;2243151:
יפה
תודה על העצירה :) כיף לשמוע

כן, זה היה פורמט חצי עמוד

כמובן, עמוד שלם הרבה יותר מוצלח :)
לתמונה יש מקום ורואים את המיוחדות.
בחצי אורך התמונה פחות בולטת.
(חצי רוחב לא היה מתאים לזה יותר מבחינת התמונה?)

• הוסף לסימניות
להבין בעיצוב זו אומנות.
והאומנות הזאת שמורה לך לא רק בנושא העיצובי

בהצלחות בכל.

ודרך אגב תמיד הכי טוב זה עמוד שלם. אבל לא תמיד יש אפשרות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוזי;2245822:
להבין בעיצוב זו אומנות.
והאומנות הזאת שמורה לך לא רק בנושא העיצובי

בהצלחות בכל.

ודרך אגב תמיד הכי טוב זה עמוד שלם. אבל לא תמיד יש אפשרות

:eek: להסמיק ?
עמוד שלם הכי יפה והכי רואים
גם חצי עובד והלקוח רצה והחליט - אבל בעיתון של 200 עמ' :(

נכתב ע"י הלל נאה;2245951:
מדהים. אומנות.

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה