ו...שוב פעם, מיחזור משכנתא!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
רוצה להתייעץ לגבי אחת המשכנתאות שלי.
יתרת המשכנתא היא כ 210 אל”ש.
כשליש קל”צ 5.1
כשתי שליש פריים, מתבייש לכתוב מה הריבית.
יתרת תשלומים 337 חודשים.
כמובן שחובה למחזר.
אני מקווה להוריד ריביות ובמקביל להשאיר את גובה ההחזר ולצמצם את משך ההלוואה.
ריביות טובות יותר יכולות לחסוך במצטבר עשרות אלפי ש”ח.

פניתי למחזור פנימי בבנק שלי (פועלים) הציעו לי על הפריים, מינוס 0.4, לגבי הקל”צ טענו שמיחזור יעלה את הריבית, הפקידה טענה שהריביות עלו מאוד לאחרונה ואי אפשר פחות מזה.
ת’אמת, נשמע לי לא ממש נכון.
מה אומרים המבינים, יש מה לצפות לריביות טובות יותר? מה יכול לגרום לבנק לתת לי את זה?
אציין, אחוז המימון כמובן נמוך מ 50%! אין בעיות כלכליות או בעיות בהחזרים, דירוג אשראי מצויין ואין עוד משכנתא על הדירה הזו.
תודה מראש

אגב, ההצעה שקיבלתי חוסכת לי במצטבר כ 20 אל”ש ככל ואשאיר את גובה ההחזר ואקצר את משך ההלוואה, החסכון יעמוד על למעלה מ 40 אל”ש.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
כשליש קל”צ 5.1
יתרת תשלומים 337 חודשים.
כמובן שחובה למחזר.

פניתי למחזור פנימי בבנק שלי (פועלים) הציעו לי על הפריים, מינוס 0.4, לגבי הקל”צ טענו שמיחזור יעלה את הריבית, הפקידה טענה שהריביות עלו מאוד לאחרונה ואי אפשר פחות מזה.
מה אומרים המבינים, יש מה לצפות לריביות טובות יותר? מה יכול לגרום לבנק לתת לי את זה?
אציין, אחוז המימון כמובן נמוך מ 50%! אין בעיות כלכליות או בעיות בהחזרים, דירוג אשראי מצויין ואין עוד משכנתא על הדירה הזו.
תודה מראש

אגב, ההצעה שקיבלתי חוסכת לי במצטבר כ 20 אל”ש ככל ואשאיר את גובה ההחזר ואקצר את משך ההלוואה, החסכון יעמוד על למעלה מ 40 אל”ש.
תביא הצעה מתחרה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
כשליש קל”צ 5.1
יתרת תשלומים 337 חודשים.
כמובן שחובה למחזר.

תודה מראש

תביא הצעה מתחרה

• הוסף לסימניות
מה הם יכולים לתת במל"צ?
תראה, אין על התיק הזה הרבה קופצים, סה"כ מדובר ב200K.
אולי יש לך עוד משכנתא שאתה יכול למחזר ואז תוכל ללכת לבנק אחר כעיסקת חבילה?

• הוסף לסימניות
על בסיס הנתונים שהצגת
אתה יכול לצפות לקלצ 4.65 פריים -0.8
כמובן שתצטרך להתאמץ ולהביא הצעה מתחרה

• הוסף לסימניות
אתה יכול לצפות לקלצ 4.65 פריים -0.8
זה סכום נורא קטן.
יהיה לו קשה להביא לו ריביות טובות כמו שאת אומרת ללא משא ומתן אינסטנסיבי וגם זה אולי . במיוחד שמי שמביא כאלה ריביות זה בד"כ פועלים.
הקלצים עלו בשבוע האחרון וגם התוספות לעוגן, מרגיש לי חבל לפתח לו אשליות.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, איך פאגי (בינלאומי) עם מחזורים? קשה איתם או בסדר? לעומת פועלים?

• הוסף לסימניות
האם כדאי להחליף משכנתא שחלקה פריים +4 וחלקה פריים + 2.75
במלץ כל 2 8.24
(מדובר בכל מטרה סכום נמוך מעוניין לפרוע בתקופה הקרובה לא מחפש כרגע להיכנס לתהליך אלא להוזיל וזה מה שמציאים במוקד)

• הוסף לסימניות
במלץ כל 2 8.24
(מדובר בכל מטרה סכום נמוך מעוניין לפרוע בתקופה הקרובה לא מחפש כרגע להיכנס לתהליך אלא להוזיל וזה מה שמציאים במוקד)
תלוי עד כמה מדובר הפירעון קרוב אך לכאורה עדיף פריים מעט יותר זול כמה שיתקבל

• הוסף לסימניות
במלץ כל 2 8.24
להישאר בפריים כדי להימנע מעמלת היוון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה