ו...שוב פעם, מיחזור משכנתא!

• הוסף לסימניות
למחזר את המשתנה צמודה כמה שיותר מוקדם [נראה שכבר פרעת חלק מהמסלול הזה תקן אותי אם אני טועה]
גם על הפריים ניתן לקבל ריבית הרבה יותר טובה
המסלול של הקבועה לא צמודה ריבית מעולה שלא ניתן להשיג היום
אכן את המשתנה צמודה פרעתי חלק מהמסלול כמה נראה לך שאני יוכל לקבל מחזור פנימי בבנק לאומי על משתנה ועל הפריים תודה

• הוסף לסימניות
אכן את המשתנה צמודה פרעתי חלק מהמסלול כמה נראה לך שאני יוכל לקבל מחזור פנימי בבנק לאומי על משתנה ועל הפריים תודה
פריים -0.8 ואת המצ אם אתה מחליף למלצ תנסה להגיע לאזור ה4.8 ומטה ואם למצ [ לא כדאי] 2.8 ומטה
אם תביא הצעה נגדית מבנק אחר ילך יותר בקלות

• הוסף לסימניות
האם כדאי למחזר את המשכנתא הזאת?
בעיקר אולי להחליץ את המ"צ במסלול שאינו מצוד מדד ?
אשמח לעוד חוו"ד מהמומחים - האם לשנות את המ"צ למל"צ ולכמה מרווח לשאוף ?
והאם במקרה שההכנסות שלנו עכשיו פחות מזמן לקיחת המשכנתא אמור להשפיע?

קבצים מצורפים

• דוח משכנתא פועלעם מעודכן.docx
    KB 46.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
למרות שהמצ שלך כרגע נמוך
כן כדאי למחזר למלץ לקבע מרווח נמוך
ושתתחיל להוריד מהקרן.
תנסה להגיע לאזור ה4.8 ומטה
בפנימי עד שינוי 10 אחוז מגובה ההחזר לא מבקשים לבחון עוד פעם את ההכנסות

• הוסף לסימניות
גם בפריים אפשר להוריד ל-0.8

• הוסף לסימניות
בכתב הסמכה ליועץ משכנתאות בפועלים מופיע סעיף חתימה בפני היועץ וסעיף חתימה בפני עו"ד
האם צריך את שניהם או שהכוונה או זה או זה?

• הוסף לסימניות
בכתב הסמכה ליועץ משכנתאות בפועלים מופיע סעיף חתימה בפני היועץ וסעיף חתימה בפני עו"ד
האם צריך את שניהם או שהכוונה או זה או זה?
מספיק אחד מהם

• הוסף לסימניות
פריים -0.8 ואת המצ אם אתה מחליף למלצ תנסה להגיע לאזור ה4.8 ומטה ואם למצ [ לא כדאי] 2.8 ומטה
אם תביא הצעה נגדית מבנק אחר ילך יותר בקלות
מה הכוונה להחליף למלצ או למצ אני לא כ"כ מבין את בתחום וחוץ מזה למחזור משכנתא צריך את כל הניירת בפנימי או חיצוני

• הוסף לסימניות
מה הכוונה להחליף למלצ או למצ אני לא כ"כ מבין את בתחום וחוץ מזה למחזור משכנתא צריך את כל הניירת בפנימי או חיצוני
מלץ זה ריבית שמשתנה כל פרק זמן והקרן לא צמודה למדד. מץ זה ריבית שמשתנה כל פרק זמן והקרן צמודה למדד
למחזור חיצוני צריך ניירת , יש מקרים שאפשר להסתפק בפנימי

• הוסף לסימניות
קיבלתי אישור עקרוני למיחזור פנימי בפועלים - נאמר לי שאם אביא הצעה נגדית זולה יותר מבנק אחר ישוו לי.
איך אפשר לקבל אישור עקרוני כזה?

תודה

• הוסף לסימניות
קיבלתי אישור עקרוני למיחזור פנימי בפועלים - נאמר לי שאם אביא הצעה נגדית זולה יותר מבנק אחר ישוו לי.
איך אפשר לקבל אישור עקרוני כזה?

תודה
בקשה באתר

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
רוצה להתייעץ לגבי אחת המשכנתאות שלי.
יתרת המשכנתא היא כ 210 אל”ש.
כשליש קל”צ 5.1
כשתי שליש פריים, מתבייש לכתוב מה הריבית.
יתרת תשלומים 337 חודשים.
כמובן שחובה למחזר.
אני מקווה להוריד ריביות ובמקביל להשאיר את גובה ההחזר ולצמצם את משך ההלוואה.
ריביות טובות יותר יכולות לחסוך במצטבר עשרות אלפי ש”ח.

פניתי למחזור פנימי בבנק שלי (פועלים) הציעו לי על הפריים, מינוס 0.4, לגבי הקל”צ טענו שמיחזור יעלה את הריבית, הפקידה טענה שהריביות עלו מאוד לאחרונה ואי אפשר פחות מזה.
ת’אמת, נשמע לי לא ממש נכון.
מה אומרים המבינים, יש מה לצפות לריביות טובות יותר? מה יכול לגרום לבנק לתת לי את זה?
אציין, אחוז המימון כמובן נמוך מ 50%! אין בעיות כלכליות או בעיות בהחזרים, דירוג אשראי מצויין ואין עוד משכנתא על הדירה הזו.
תודה מראש

אגב, ההצעה שקיבלתי חוסכת לי במצטבר כ 20 אל”ש ככל ואשאיר את גובה ההחזר ואקצר את משך ההלוואה, החסכון יעמוד על למעלה מ 40 אל”ש.
בלאומי קיבלתי ללקוח שלי קל"צ של 4.63 בזכות הצעה מתחרה וקיצור תקופות

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מלץ זה ריבית שמשתנה כל פרק זמן והקרן לא צמודה למדד. מץ זה ריבית שמשתנה כל פרק זמן והקרן צמודה למדד
למחזור חיצוני צריך ניירת , יש מקרים שאפשר להסתפק בפנימי
קיבלתי אישור עקרוני לאחד 2 מסלולים למשתנה כל שנתיים וחצי לא צמודה עוגן 0.58 על 290000 למשך 17.5 שנים שווה או לא תודה

קבצים מצורפים

• אישור עקרוני.pdf
    KB 96.3 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אם אני רוצה לעשות משא ומתן בין 2 בנקים אני צריך להגיש את כל ההכנסות
או שרק כשאני רוצה לסגור אם אחד מהם?

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה לעשות משא ומתן בין 2 בנקים אני צריך להגיש את כל ההכנסות
או שרק כשאני רוצה לסגור אם אחד מהם?
בכל הבנקים רק בסגירה
חוץ מדיסקונט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה