תודהאין לי אפשרות לחזות מה יקרה . אם הם יסכימו להוריד את התוספת לעוגן או לא בהמשך. אם אתם לא רוצים להפסיד את עלית העוגנים אז כדאי שתתחילו תהלי היום . אולי תספיקו.
אין לכם כ"כ חלופות אחרות.אבל בסך הכללי זה הצעה משתלמת ל 2.5 הקרובות?
במזרחי נתנו לי 4.85לקוחות מזרחי רק יכולים לחלום על כזאת הצעה ללא משא ומתן
עם הצעה מתחרה מבנק אחר.
אולי אפילו לדבר איתם בלי הצעה מתחרה
במזרחי נתנו לי 4.85
למשתנה לא צמודה
כשהראתי לו את ההצעה של לאומי
אמר שלא יכול לתת לי את זה ושאני ילך על ההצעה של לאומי
אז איך אני יכולה כן להוריד אותם קצת?
את צודקת. אם לא התייחסו לזה לכאורה אין מה לנסות שוב@ציוץ לשבח
אבל ההצעה של מזרחי יותר יקרה מלאומי
למה שהם יתייחסו לזה?
הפוך ידעו שאין לי עוד משהו ביד
אני באמת שואל כי אני לא יודעת איך זה מתנהל
כשלקחתי את המשכנתא זה היה בליווי יועץ.
להדגיש לה שכבר כתבת את זה:עם הצעה מתחרה מבנק אחר.
אולי אפילו לדבר איתם בלי הצעה מתחרה
אבל אולי תנסי ללחוץ שוב, אולי יעזור אין לדעת...כשהראתי לו את ההצעה של לאומי
אמר שלא יכול לתת לי את זה ושאני ילך על ההצעה של לאומי
הצעה יותר טובה ממזרחי יש לה כבר בלאומי. (אם כי תמיד אפשר להמשיך את הסבב בין הבנקים)בנק אחר זה לאו דווקא מזרחי
במלצ הם יכולים להביא?שלום וברכה
אני מתעניין שוב במחזור של עוד משכנתא שיש לי.
יש לי תרה של קצת יותר מ 200K בריבית של פריים מינוס חצי ובפריסה ל 22 שנה.
אני מעוניין לקצר את משך ההלוואה, זה כבר יחסוך לי חלק מהריביות ואם אפשר גם לקבל ריבית יותר נמוכה זה יכול להיות ממש מוצלח.
פניתי לפועלים כדי לבדוק מחזור פנימי, הבנקאי שענה לי אמר שאין לו אפשרות לתת לי ריביות יותר טובות ממה שיש לי ואם אני רוצה אפשר רק לקצר את משך ההלוואה.
זה באמת נכון? א"א לקבל פחות?
אני לא ממש יכול להביא הצעה נגדית מבנקים אחרים כיוון שבכל בנק אחר אני יוכל לקבל מקסימום שליש בפריים.
תודה מראש
לא ניסיתי כי מבחינה מסוימת נח לי להישאר עם הפריים.במלצ הם יכולים להביא?
איזו הצעה במל"צ יכולה להיחשב טובה כעת?
לא מאמין שתקבל בימים אלו בפועלים פחות מתוספת של 0.9-1% ללא הצעה מתחרהאבל תעדכן אם יתנו לך את זה
לא הכי זול של לאומי.מה אתם אומרים על כזאת הצעה למיחזור?, שימו לב שיש לי תוכנית לפרוע הכל בשנים הקרובות צפה בקובץ המצורף 2121054
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים