- הוסף לסימניות
הבן שלי בן השנתיים וחצי הוא ילד שובב במיוחד. קשה לי לתאר לכם מה זה "שובב" (כולם שובבים בגיל הזה, לא? אז זהו, שלא עד כדי כך!)- היום חזרתי איתו מקניות ופשוט פרצתי בבכי, הוא שיגע אותי ואת כל הסובבים- הפך עגלות, השתולל, משך חצאיות בפראות, הניף מטאטא על ראשה של המוכרת, הפך סטים של תכשיטים, טרק דלתות, ברח מהעגלה אינסוף פעמים.... אין לי בייבי סיטר בעיר ואין לי אופציה להשאיר אותו עם אף אחד, וכל 'טיול' כזה הוא סיוטטטט.
קשה לי איתו ברמות שאי אפשר לתאר, הוא לא משאיר לי בבית אבן על אבן שלמה, ועוד ערב פסח... הסבלנות שלי במינוס כבר בתחילת היום, ומחר נגמרת הקיטנה.......... הצילו!!!!!
אני לא מצליחה להקנות לו שום הרגל (חוץ מלומר 'תודה') ! מנסה לדבר בנחת, להישאר סבלנית, אבל הסוף תמיד עצוב. אני יודעת שזה גיל יקר של בניית קשר ואח"כ קשה לתקן. זה מלחיץ אותי עוד יותר!
יש משהו שמומחה לגיל הזה או יודע לכוון? יש מה לעשות? זה עובר? הם נרגעים מתי שהוא? איך עוצרים גלגל כזה של מעשה-תגובה וכו'?
תודה!
קשה לי איתו ברמות שאי אפשר לתאר, הוא לא משאיר לי בבית אבן על אבן שלמה, ועוד ערב פסח... הסבלנות שלי במינוס כבר בתחילת היום, ומחר נגמרת הקיטנה.......... הצילו!!!!!
אני לא מצליחה להקנות לו שום הרגל (חוץ מלומר 'תודה') ! מנסה לדבר בנחת, להישאר סבלנית, אבל הסוף תמיד עצוב. אני יודעת שזה גיל יקר של בניית קשר ואח"כ קשה לתקן. זה מלחיץ אותי עוד יותר!
יש משהו שמומחה לגיל הזה או יודע לכוון? יש מה לעשות? זה עובר? הם נרגעים מתי שהוא? איך עוצרים גלגל כזה של מעשה-תגובה וכו'?
תודה!
הנושאים החמים