מידע שימושי זהירות דוחו"ת על מסכות

• פותח הנושא ש.ר
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
עצרה לידי ניסאן שחורה ושוטרת פתחה את החלון ושאלה למה אני בלי מסיכה
הסברתי לה שאני רק יוצאת לזרוק את הזבל,וגם ככה מתרחקים כנראה מאימת השקית...
הסתיים בנזיפה קלה...

כנראה ברחה מהריחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחח

• הוסף לסימניות
ועל בריאותם שלישראל היא לא חסה?
אם נניח אדם שלפני חודש היה עם קורונה, אני אבין אם הוא בלי מסכה.
זה לא יפחיד ולא ירתיע אותי!
אבל עם מסכה הוא יצטרך ללכת בגלל הקנס.. למרות שהוא לא מסכן אף אחד.

• הוסף לסימניות
אם מציגים בדיקה סרולוגית לא מקבלים קנס

• הוסף לסימניות
אם נתחיל לחלק מי צריך מסיכה ומי לא התוצאה תהיה שגם מי שצריך ילך ללא מסיכה....

• הוסף לסימניות
מה עוזר לו לרשום דו"ח? סתם להלחיץ?
הוא הרי לא מקבל את הכסף ליד.
אמיתי?

אבל במקביל לנתינת הדוח זה לא מעודכן במשטרה? ולמי הכסף יעבור??????

אדם שמקבל דוח פעם ראשונה (ובנינו, מעטים מאוווד מקבלים פעם שניה) לא יודעים אייך זה עובד, המקרה עליו אני מדברת היה להם מכשיר סליקה והם הציעו לסדר את הדוח במקום. פונים בעיקר לנשים/מבוגרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה