- הוסף לסימניות
עצרה לידי ניסאן שחורה ושוטרת פתחה את החלון ושאלה למה אני בלי מסיכה
הסברתי לה שאני רק יוצאת לזרוק את הזבל,וגם ככה מתרחקים כנראה מאימת השקית...
הסתיים בנזיפה קלה...
כנראה ברחה מהריחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחח
עצרה לידי ניסאן שחורה ושוטרת פתחה את החלון ושאלה למה אני בלי מסיכה
הסברתי לה שאני רק יוצאת לזרוק את הזבל,וגם ככה מתרחקים כנראה מאימת השקית...
הסתיים בנזיפה קלה...
מה עוזר לו לרשום דו"ח? סתם להלחיץ?שוטר בלבוש אזרחי מחוייב להציד תעודה. אנשים מתחזים לשוטרים ונותנים קנסות על אי חבישת מסכה
אם נניח אדם שלפני חודש היה עם קורונה, אני אבין אם הוא בלי מסכה.ועל בריאותם שלישראל היא לא חסה?
אם מציגים בדיקה סרולוגית לא מקבלים קנסאם נניח אדם שלפני חודש היה עם קורונה, אני אבין אם הוא בלי מסכה.
זה לא יפחיד ולא ירתיע אותי!
אבל עם מסכה הוא יצטרך ללכת בגלל הקנס.. למרות שהוא לא מסכן אף אחד.
מקור?אם מציגים בדיקה סרולוגית לא מקבלים קנס
אם נתחיל לחלק מי צריך מסיכה ומי לא התוצאה תהיה שגם מי שצריך ילך ללא מסיכה....אם נניח אדם שלפני חודש היה עם קורונה, אני אבין אם הוא בלי מסכה.
זה לא יפחיד ולא ירתיע אותי!
אבל עם מסכה הוא יצטרך ללכת בגלל הקנס.. למרות שהוא לא מסכן אף אחד.
מה עוזר לו לרשום דו"ח? סתם להלחיץ?
הוא הרי לא מקבל את הכסף ליד.
אמיתי?
אבל במקביל לנתינת הדוח זה לא מעודכן במשטרה? ולמי הכסף יעבור??????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים