יאאלה די...אני בדיוק חושב על זה למה מעניין
ואז הבנתי שאם זה לא היה מעניין לא הייתי חושב על זה...
ולא היה מתפתח דיון על זה...
כבר מותר לפתוחעצבים על כאלו בדיחות חוטפים רק אלו שלא ישנו במהלך הלילה
או אלו שלחוצים בגלל המאפיות שעדיין סגורות...
אה סליחה..כבר מותר לפתוח
בטח אם ביבי היה קורא את מה שאתה כותב היה אומר שאתה משעמם אותואה סליחה..
אני התכוונתי על האנשים שיש להם דאגות מיותרות...
או כאלו שמפריע להם שגיאות הכתיב בין ההודעות בקרב חברי הפורום...
את צודקתאני מוותרת על חברות כאלה...
אני מחזירה מייל: "נא לא לצרף אותי לספאם!!"את צודקת
אבל לא היה לך אף פעם שאחותך או חברה טובה שלחה לך איזה פרסומת בקשר לאיזה הגרלה?
זה לא דבר שבשליטתנו?
בסדר אבל יש כזה דברואחיות שלי וחברות טובות כבר יודעות את משנתי בע"פ ולא צריכות תזכורות.
גם אני הודעתי לחבריםאני מחזירה מייל: "נא לא לצרף אותי לספאם!!"
פעם פעמיים וזה נקלט...
ואחיות שלי וחברות טובות כבר יודעות את משנתי בע"פ ולא צריכות תזכורות.
יש.בסדר אבל יש כזה דבר
ההגרלות האלה הם לדעתי נטו פרסום של חנויות על עצמם והם משכנעים אותך להעביר לעשר אנשים ולצרף אותם כדי שיהיה הוכחה על כניסתך ל"הגרלה"אבל לא היה לך אף פעם שאחותך או חברה טובה שלחה לך איזה פרסומת בקשר לאיזה הגרלה?
זה לא דבר שבשליטתנו?
אני קיבלתי מהגרלה שעברה במיילההגרלות האלה הם לדעתי נטו פרסום של חנויות על עצמם והם משכנעים אותך להעביר לעשר אנשים ולצרף אותם כדי שיהיה הוכחה על כניסתך ל"הגרלה"
איזה הגרלה ואיזה נעליים...פעם מבטיחים פאה ופעם משקפיים אם תעבירי וכו'...
שמעת פעם מישהי שקיבלה מכאלו הגרלות?
סה"כ רוצים פרסום
וואוכשאני מקבל קישור מחבר בלי הסבר מפורט מה זה אני שולח לו הודעה בחזרה שאיני יכול ללחוץ עד שיסביר לי בצורה ברורה מה זה הקישור הזה ולאן מוביל.
אני פתחתי מייל בשם "שלום לך אורחת" וקיבלתי כזה מייל.....מוכר.
פעם פתחתי כותבת מייל פקטיבית בשם היה נועה אהרוני.
אחרי כמה דקות אני מקבלת מייל ממשרד עורכי דין בגרמניה על כסף שנשאר אצלם (לי אף פעם לא נשאר כסף סתם ככה... מענייו שלמשרד עורכי דין זה דבר רגיל).
והם מעדכנים אותי שאלמונית עם שם זהה לשלי מתה והשאירה ירושה לקרובי משפחתה.
הם בקשו ליצור קשר לפחות עשר פעמים ולבסוף התיאשו.
אם יש כאן נועה אהרוני אולי כדאי לה לנסות
הכי פשוט זה לסמן כספאם ולשכח.
כל מילה.אגב נושא האשכול:
אסור ללחוץ על שום קישור שקיבלת במייל אלא אם כן בטוח שהקישור נשלח אליך מאדם אמין!!
תוספת לעניין: גם אם נשלח אליך קישור מחבר הכי טוב שלך!! (אבא או אמא ואחים ואחיות) עדיין תברר אצלו שוב (בדרכים שאתה יכול לוודא) מכיון שמעשים שבכל יום שמיילים נפרצים והפורץ שולח מתוך המייל קישורים זדוניים לכל אנשי הקשר של בעל המייל.
אני בעצמי קיבלתי לא פעם מיילים מחברים שהם בעצם היו פורצים, ואחרי כמה ימים החבר הצליח להשתלט בחזרה על המייל שלו ושלח הודעת התנצלות ואזהרה שזה לא היה הוא.
כל זה לא משנה איזה תיבת מייל מדובר, כל עוד שבמחשב שלך מאוחסן חומר שנחוץ לך ואינך רוצה שהוא ילך לטמיון, או כל עוד שבעבר נכנסת דרכו לבנק או לכל משרד ממשלתי אחר.
(כל זה פשוט. אבל אני חושב להוסיף עוד נקודה: הפורץ לפעמים יכול להיות מספיק חכם בשביל למצוא מה השיח בינך לבין בעל המייל ואז לנסות להתחזות בצורה יותר טובה על ידי שיכלול במייל פרטים שמוכרים רק לך ולו כדי להוסיף לאמינות שלו. לא נתקלתי בכזה פורץ חכם, אבל אני מתאר לעצמי שיש כזה דבר. אבל על פי רוב הפורצים סתם שולחים קישור).
כשאני מקבל קישור מחבר בלי הסבר מפורט מה זה אני שולח לו הודעה בחזרה שאיני יכול ללחוץ עד שיסביר לי בצורה ברורה מה זה הקישור הזה ולאן מוביל.
תוספת: לפעמים הכתובת דומה לחלוטין וזה יותר מטעה (למשל הכתובת של פייפל עם עוד נקודה או מקף).אבל מכתובת שונה לחלוטין.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים